Vraća se u tvoju poštu, dobićeš poruku sa rokom za preuzimanje.Šta bude sa paketom sa Temua ako se ne preuzme sa paketomata. Vraćaju ga u kinu ili izvrše dostavu na kućnu adresu?
Stavili ga u paketomat koji je njima najblizi.Šta bude sa paketom sa Temua ako se ne preuzme sa paketomata. Vraćaju ga u kinu ili izvrše dostavu na kućnu adresu?
Radnici u pošti su postali baš bezobrazni, stavio sam da mi omiljeni paketomat bude paketomat koji mi je normalno najbliži, 200 metara mi je od kuće. Oni mi paket ostavili u paketomat do kog trebam ići 2.5 km. I da platim parking.
Uh, ja bih častio kada bi se postexpres ugasio, naj gora kurirska služba.
To znam, a ako ne odem i u poštu, gde završi paket.Vraća se u tvoju poštu, dobićeš poruku sa rokom za preuzimanje.
Nažalost tako je. Taj paketomat je i pored pošte. Imali su praznu fioku i fuć tu ga metnuli. Šta će se mlate 2 km. dalje da bi meni učinili.Stavili ga u paketomat koji je njima najblizi.
Kvaltet kurirske sluzbe 90% zavisi od kurira na tvom podrucju.
Onda se vraća nazad za Kinu, samo nisam siguran posle koliko dana 🙂To znam, a ako ne odem i u poštu, gde završi paket.
Tezak olos, treba neko da ih izbaci iz sekte i da osete sut u dupeGospoda iz CityExpress-a nisu u stanju da dostave posiljku Novio Beograd - Beograd 15 dana.
Pogledajte prilog 285170
Pri tom, u detaljima pracenja posiljke lazu da je primalac odsutan. Radim od kuce i sva tri puta kada je dostava navodno pokusana sam bio kuci.
Prosli utorak (05.05.) sam dobio SMS da ocekujem isporuku u toku dana. Na telefon se ne javljaju, na prigovore preko sajta ne odgovaraju.
City express ne isporucuje posiljke! Oni lazu, manipulisu, cute I vracaju posiljkeДа ли је неком уручена пошиљка од Ситија, након што је истекао рок за испоруку и од Темуа затражена рефундација?
Transfera nije kurirska sluzba, oni su spedicija i 90% paketa ako ne i vise salju preko Post Express-a.Kurirska služba Transfera, kako to oni pakete sa Temua ostavljaju u paketomate postexpresa. I dali oni uopšte vrše dostavu na adresi primaoca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari