Vraća se u tvoju poštu, dobićeš poruku sa rokom za preuzimanje.Šta bude sa paketom sa Temua ako se ne preuzme sa paketomata. Vraćaju ga u kinu ili izvrše dostavu na kućnu adresu?
Stavili ga u paketomat koji je njima najblizi.Šta bude sa paketom sa Temua ako se ne preuzme sa paketomata. Vraćaju ga u kinu ili izvrše dostavu na kućnu adresu?
Radnici u pošti su postali baš bezobrazni, stavio sam da mi omiljeni paketomat bude paketomat koji mi je normalno najbliži, 200 metara mi je od kuće. Oni mi paket ostavili u paketomat do kog trebam ići 2.5 km. I da platim parking.
Uh, ja bih častio kada bi se postexpres ugasio, naj gora kurirska služba.
To znam, a ako ne odem i u poštu, gde završi paket.Vraća se u tvoju poštu, dobićeš poruku sa rokom za preuzimanje.
Nažalost tako je. Taj paketomat je i pored pošte. Imali su praznu fioku i fuć tu ga metnuli. Šta će se mlate 2 km. dalje da bi meni učinili.Stavili ga u paketomat koji je njima najblizi.
Kvaltet kurirske sluzbe 90% zavisi od kurira na tvom podrucju.
Onda se vraća nazad za Kinu, samo nisam siguran posle koliko dana 🙂To znam, a ako ne odem i u poštu, gde završi paket.
Transfera nije kurirska sluzba, oni su spedicija i 90% paketa ako ne i vise salju preko Post Express-a.Kurirska služba Transfera, kako to oni pakete sa Temua ostavljaju u paketomate postexpresa. I dali oni uopšte vrše dostavu na adresi primaoca.
Apsolutno svaki put, kad paket ide preko Aks-a svaki dan Posiljka Na Isporuci i oko 16h Vraceno u magacin.
Odgovor kurira na to, ne ide im se jel nije bilo previse paketa na mojoj lokaciji....
Ja sam testirao različite scenarije kada mi ponude da preusmerim pošiljku na paketomat. I tačno nema pravila kada će stići brže.. kad preusmeriš ili ne ( pa ti poštar nikad ne pokuša dostavu nego ti ostave u pošti). Dešavalo se da zaberem da preusmerim na paketomat i tek posle dva do tri dana se desi da dobijem gde je preusmereno sa kodom. Znači brže bi bila dostava sa nepostojećim poštarom i pokupim u pošti. Bole ih uvo.Desilo mi se 2 puta. Telefonom su me ubedjivali da je poslata poruka a nije stiglo ni na viber ni sms. Uzela sam paket tako sto sam zvala na broj iz prethodne poruke.
Nalazim se na putu IIA reda, ne razumem zašto nemaju plan, za manja mesta Dexpress na primer ima raspored kojim danima vozi, a ovako treba da se nagadja sa njima kada ce biti dostava. Cak mi se par puta desilo da paket ode u sasvim suprotno mesto sa slicnim imenom iako pise poštanski broj i sve potrebno...To nam se dešava sa AKS, za neka manja mesta, koja nisu na glavnom putu, a sporedni put nije kružni. Muka je što kurir ne odredi tačan raspored, pa recimo taj krug sela vozi utorkom, a drugi krug sredom, već čeka da ima bar nekoliko paketa. Žalba će da ubrza, ali nažalost, ne može da reši problem. Verujem da im je takav pristup odobren ili čak predložen od strane nadređenih.
Druga opcija je kada kurir pozove, pa pita primaoca da li može da sidje do glavnog puta. Nekome to bude ok, a neko nema mogućnosti ili prosto ne želi da izlazi nekoliko kilometara po paket čuju isporuku je platio.
Oni koji često naručuju i znaju da se to dešava, naprave dogovor sa nekom prodavnicom na glavnom putu, plate paket unapred ili ostave tamo novac i daju njihovu adresu.
Da imaju taj plan. Ali u globalu postexpres ide manje po manjim mestima nego aks. Neretko mi se dešava da kupac želi da im paket pošaljem aksom iz razloga jer postexpres u njihovo selo nikad i ne dolazi.Post express ima jasan plan isporuka. To i to mesto - samo petak, to i to mesto, utorak i petak i slično. Prednost Post Expressa u tom slučaju je što paket već bude u najbližoj ili drugoj najbližoj pošti, do koje često nema više od nekoliko kilometara, pa može da se preuzme i pre samog datuma isporuke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari