Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ni ovi legalni nisu mnogo bolji, lager im je tanak kao flis papir.
Iako, u principu ih i razumem, danas je veliki rizik imati malo veći lager, pukneš kao balon preko noći.

Zar svi preprodavci/sverceri sa KP rade bez lagera? Naprave oglas i onda kad ih kontaktiras za tu stvar kazu "mogu sutra da narucim, stize mi sledece nedelje itd".............
Neozbiljno ako su vec odabrali da zaradjuju na taj nacin. Valjda ako das oglas treba da imas tu stvar na stanju.
Tako radi i većina "pravih" prodavnica. Rafovi puni praznih kutija.

Ne isplati se drzati lager.
A i kad bi drzali, cene bi bile vece nego na porudzbinu, to je nadam se svima jasno.

Koji bi prostor njima trebao kad oni mogu da nabave toliki asortiman robe, zgrada cela :D

Pa mnogo manji da ne prodaju i šporete na ugalj i drva, frižidere itd. Bio sam 2 puta u prodavnici Gigatrona u T.C. Stadion, ogromna prodavnica a IT opreme naj manje.

Mislio sam na KP prodavce, posto je kod njih daleko veci izbor robe od domacih radnji.

... da su svi ljudi stoka, odavno bi svi pomrli od gladi, bolesti i mrznje

Srećni li su roditelji ovakvog deteta!

...hoću samo da znaš da si me oduševljavao svojim stavovima i ranijih godina ali da prosto imam potrebu da ti pokažem divljenje opet, a ovaj put još veće jer nije lako ostati plemenita biljka budući živiš u novom društvenom okruženju, koje sve više podseća na korov.

Drži se!

...hoću samo da znaš da si me oduševljavao svojim stavovima i ranijih godina ali da prosto imam potrebu da ti pokažem divljenje opet, a ovaj put još veće jer nije lako ostati plemenita biljka budući živiš u novom društvenom okruženju, koje sve više podseća na korov.

Drži se!

Polako, shvatiće i on :p

Da li neko ima iskustva sa korisnikom Bane iz Subotice? Covek prodaje Sony televizore. Da li mozete da preporucite nekog KP prodavca za Sony televizore?

Ja sam uzimao od Baneta(ako je to taj) gopro 4 prosle godine i sony rx100 ove godine i sve je bilo kako smo se dogovorili. Za obe stavke sam dobio kopiju racuna.

Drži se!

Decko zivi "Postenim" zivotom, istetoviracu ga na ledjima u Prirodnoj velicini :)
Kada bude naucio (bar 10%) deo zivota u Srbiji shvatice (nadam se :) )
Morace se Klonirati u vise primeraka kako bi mi u Srbiji mogli lepse i bolje da zivimo :d

Decko zivi "Postenim" zivotom, istetoviracu ga na ledjima u Prirodnoj velicini :)
Morace se Klonirati u vise primeraka kako bi mi u Srbiji mogli lepse i bolje da zivimo :d
Bas zbog ljudi koji se vode tvojom a i gorim logikama ovako se i zivi...
Ko ima savest i morala ne utiče to dal zivi u Srbiji ili Svajcarskoj.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Bas zbog ljudi koji se vode tvojom a i gorim logikama ovako se i zivi...
Ko ima savest i morala ne utiče to dal zivi u Srbiji ili Svajcarskoj.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Ne treba da se niko vodi mojom ili necijom logikom vec svojom, "za Ideale ginu b..le" rece jednom jedan covek samo ga niko nije ozbiljno shvatio :)
Savest i moral svako treba da ima (neko vise neko manje), ne moze svako da bude kao "doticni Svetac" , niti "ti" a ni Ja :)
{Pozabavite se sobom, to je na Prvom mestu, prosipanje pameti na Forumu nece ti doneti nista :)

Zato se ti bavis sobom i ne prosipas pamet sve u 16 ;)

Sent from my SM-C115 using Tapatalk

zar postoji neko pravilo po kom moras da zivis onako kako se zivi u tvojoj zemlji?

vidi tamo puna livada nekih sumnjivih ljudi, daj i mi da budemo -.-

znas kao ulica je dzungla, tetovaze, oziljci, moras da udjes u osinjak i ostale price -.-

najlakse je samo kukati kako je sve lose i da moras da budes jos gori da bi opstao

jel oces da zivis bolje u svojoj zemlji? pocni lepo od sebe, budi bolji, to je potpuno besplatno

ovako kada svako zabada nos u tudja dupeta, spletke i novcanike i meri kolko je ko pojeo i popio se nece nigde dospeti

sto se tice ideala, nemam ih... nisam ni religiozan, niti podrzavam ove levicarske politicke opcije koje nam se nude, tako da nemam za sta da ginem... u pravu si, samo budale ginu, jer ne umeju bolje

to sto neko zivi tako da drugima ne radi ono sto ne bi voleo da se radi njemu nije nikakav ideal, to je obican zivot

Poslednja izmena:
sto se tice ideala, nemam ih... u pravu si, samo budale ginu, jer ne umeju bolje
Znaci kad neko u zarobljenistvu svesno cuti i trpi mucenje da ne bi odao drugove ili u borbi zrtvuje svoj zivot da bi spasao hiljade drugih koji ce se nakon njegove/njene smrti i dalje boriti za slobodu, taj ili ta je ******?!

nije on mislio na takve stvari, a i to nisu ideali
zelja da pomognes nekome ili uradis nesto dobro nije ideal koliko znam

ali da se recimo dobrovoljno prijavis i odes da gines za politicko ubedjenje, to je vec ta situacija

Ubili ste temu k'o zeca :D

Ti nisi bio sposoban ni da procesuiraš moj post koji si replicirao. Pomoći ću ti u tome:
- ti, a uz tebe i svi drugi sa teme koji pišate po moralu ste korov koji od Srbije čini da izgleda kao njiva zarasla u korov,
- probotzor je predstavnik plemenitog bilja na toj njivi, a takvo bilje može postati samo kultivisanjem (vaspitanjem zasnovanom na moralu) ...za razliku od korova kakav si ti - takvo nešto se desi bez ikakve brige i pažnje ...i za takvo nešto se može koristiti taj tvoj izraz "kloniranje" ...nastajete u epruveti novog svetskog pkretka, ni vi a ni niko drugi ne radi na vašem oplemenjavanju tako da ceo život proživite kao korov - uzimajući hranu plemenitom bilju.

Čak i da zamislimo da je tačan stav, koji gurate vi predstavnici korova, po kome probotzor "samo morališe" a u stvarnosti živi po vašim nemoralnim normama, svejedno je za 100 kopalja bolji od vas ...jer takvim stavom pozitivno utiče na kultivisanje (vaspitavanje) bilja na toj njivi zvanoj Srbija. Koju uzgredbudirečeno, samo korov može zvati Srbistanom.

...pokušaj bar da izgledaš pametno pa ostavi čoveka na miru jer mu nisi ni do kolena.

sto se tice ideala, nemam ih... nisam ni religiozan, niti podrzavam ove levicarske politicke opcije koje nam se nude, tako da nemam za sta da ginem... u pravu si, samo budale ginu, jer ne umeju bolje

to sto neko zivi tako da drugima ne radi ono sto ne bi voleo da se radi njemu nije nikakav ideal, to je obican zivot
Budi ti takav kakav i jesi, delujes kao dobar i posten momak...
Ali nemoj se zaludjivati da je svet oko tebe takav kakav si ti, jer nije.
A promeniti ga ne mozes.

@bakara

ma ne zaludjujem se, znam, ali ovde se mnogi zaludjuju da su svi losi
prosto nece da ti dozvole da ne budes

ljudi, uopste ne zelim da ja budem tema neke rasprave, tema su bila iskustva sa raznim preprodavcima

nadam se da ce admini obrisati ovaj off koji smo napravili

Poslednja izmena:
Jake mi teme, pa da se briše.. a i mogu ljudi malo da vide sa kim imaju posla. ;)

nije on mislio na takve stvari, a i to nisu ideali
zelja da pomognes nekome ili uradis nesto dobro nije ideal koliko znam
Ne znam ja na sta je on mislio jer sam preskocio nekoliko stranica rapidno nastalih od poslednjeg logovanja na forum danas :d

Ja sam samo video da si se slozio sa njim da za ideale ginu samo budale (jer bolje ne umeju), da si napisao da nemas ideale, da ne podrzavas levicarske ideje, i da nemas za sta da gines. Meni to izgleda kao da bi ti '41. ostao da sedis u Beogradu i kulirao dok ti neke "budale" ne donesu slobodu, jer ko im je kriv sto nisu pametni kao ti - zato sam ti i postavio ono pitanje u prethodnoj poruci. Sad, to sto sam ja tvoje reci mozda digao na neki visi nivo od onoga sto si ti zapravo mislio dok si ih delio sa nama je samo posledica spleta okolnosti.

A sto se definicije reci ideal tice, Wikipedia kaze - Ideal je najviši standard, mera savršenstva i potpunosti. Ideal je zamisao ili predstava maksimalne vrednosti, savršenstva, najpoželjnijeg stanja stvari, kojem se neprestano teži, ali se nikada u potpunosti ne dostiže.

Taksista, nemoj samo ti ovde da izigravaš moralnu gromadu, sam si obećao Wizlu da ćeš ako te banuju biti miran, i da se nećeš vraćati sa drugim nalozima, pa si registrovao novi nalog navodno samo nekome da odgovoriš, i evo već neko vreme si aktivan sa ovim nr. 2 ili kojim već. Pravila foruma znaš, a za jezik i tastaturu teško da te je neko vukao...

Obećanje sam dao Vizlu jer sam ga poštovao i poštujem a on me nije ni banovao već yooyo na ime uvreda upućenih njemu iako i sam znaš da sam ih ja na toj temi o uberu od njega dobio znatno više.

Ovo sa "izigravanjem moralne gromade" mislim da ti nije bilo na mestu ali s obzirom da i tvoje mišljenje poštujem, preći ću u ReadOnly mod jer kao što kažeš niko me nije vukao za tastaturu pa da obećanje dam poštenom čoveku i time nepoštenom omogućim da zloupotrebi to obećanje.

Korovu sa foruma će svakako odgovarati jedan oponent manje, al svejedno ćaoooo.

Krajnje vreme za
499d5895b567d80e1c5db184b006e092.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno