Tako radi i većina "pravih" prodavnica. Rafovi puni praznih kutija.Zar svi preprodavci/sverceri sa KP rade bez lagera? Naprave oglas i onda kad ih kontaktiras za tu stvar kazu "mogu sutra da narucim, stize mi sledece nedelje itd".............
Neozbiljno ako su vec odabrali da zaradjuju na taj nacin. Valjda ako das oglas treba da imas tu stvar na stanju.
... da su svi ljudi stoka, odavno bi svi pomrli od gladi, bolesti i mrznje
Srećni li su roditelji ovakvog deteta!
...hoću samo da znaš da si me oduševljavao svojim stavovima i ranijih godina ali da prosto imam potrebu da ti pokažem divljenje opet, a ovaj put još veće jer nije lako ostati plemenita biljka budući živiš u novom društvenom okruženju, koje sve više podseća na korov.
Drži se!
Srećni li su roditelji ovakvog deteta!
...hoću samo da znaš da si me oduševljavao svojim stavovima i ranijih godina ali da prosto imam potrebu da ti pokažem divljenje opet, a ovaj put još veće jer nije lako ostati plemenita biljka budući živiš u novom društvenom okruženju, koje sve više podseća na korov.
Drži se!
Bas zbog ljudi koji se vode tvojom a i gorim logikama ovako se i zivi...Decko zivi "Postenim" zivotom, istetoviracu ga na ledjima u Prirodnoj velicini
Kada bude naucio (bar 10%) deo zivota u Srbiji shvatice (nadam se)
Morace se Klonirati u vise primeraka kako bi mi u Srbiji mogli lepse i bolje da zivimo :d
Bas zbog ljudi koji se vode tvojom a i gorim logikama ovako se i zivi...
Ko ima savest i morala ne utiče to dal zivi u Srbiji ili Svajcarskoj.
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Zato se ti bavis sobom i ne prosipas pamet sve u 16
Sent from my SM-C115 using Tapatalk
Decko zivi "Postenim" zivotom, istetoviracu ga na ledjima u Prirodnoj velicini
Morace se Klonirati u vise primeraka kako bi mi u Srbiji mogli lepse i bolje da zivimo :d
Znaci kad neko u zarobljenistvu svesno cuti i trpi mucenje da ne bi odao drugove ili u borbi zrtvuje svoj zivot da bi spasao hiljade drugih koji ce se nakon njegove/njene smrti i dalje boriti za slobodu, taj ili ta je ******?!sto se tice ideala, nemam ih... u pravu si, samo budale ginu, jer ne umeju bolje
Decko zivi "Postenim" zivotom, istetoviracu ga na ledjima u Prirodnoj velicini
Budi ti takav kakav i jesi, delujes kao dobar i posten momak...sto se tice ideala, nemam ih... nisam ni religiozan, niti podrzavam ove levicarske politicke opcije koje nam se nude, tako da nemam za sta da ginem... u pravu si, samo budale ginu, jer ne umeju bolje
to sto neko zivi tako da drugima ne radi ono sto ne bi voleo da se radi njemu nije nikakav ideal, to je obican zivot
Ne znam ja na sta je on mislio jer sam preskocio nekoliko stranica rapidno nastalih od poslednjeg logovanja na forum danas :dnije on mislio na takve stvari, a i to nisu ideali
zelja da pomognes nekome ili uradis nesto dobro nije ideal koliko znam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari