meni je najbolje kada pojedinci svoj moral trpaju u tudja usta
"kao da vi ne biste uradili to da imate priliku" - ne bih i nisam
prosao sam jeftino dva puta u zivotu, oba puta pitao prodavca da li je siguran da prodaje za tu cenu i da zna sta prodaje, oba puta dobio potvrdan odgovor
kp je buvljak, na buvljaku svi imaju isti status... to sto je on u svojoj glavi neka fiktivna prodavnica mu ne daje nikakvo pravo da moju robu ceni manje, a da ja njegovu ne smem
kada on moju robu ceni kako mu se svidja i ja cenim njegovu kako mi se svidja, pa ako mu je toliko zapelo da je ima, pristace, ako mi nije stalo, nece se vise petljati sa mnom
i dalje se secam onog gospodina aleksandre sto mi je kukumavcio da mu smanjim cenu 4gb ddr3 ram memorije za laptop sa 2000din na 1000din i ako je tada svuda kostala bar 2500din... znaci sam mi se javio, smarao, hiljadu puta sam rekao da necu, hiljadu puta je odgovarao na poruku i podjebavao i ubedjivao me kako nikada necu prodati ako ne prodam njemu...
prodao sam 30 minuta posle nekoj normalnoj osobi koja je videla da je cena niza nego drugde i samo je poslala adresu
e to su preprodavci, lesinari ili kako vec volite da ih zovete
udjes mu na profil, a tamo zalopojka o teskom zivotu i gomila lazi, ponizavaju se najmaksimalnije ne bi li ubili cenu koji dinar, a cesto pokusavaju duplo
ovde se prica samo o takvim ljudima i svima je to jasno
trgovci su sa druge strane gospoda ljudi, strucni i poslovni
to sto je neko uzeo nesto da proda ne znaci da je trgovac... hiljadu puta receno
za trgovinu se ide u razne skole i to je ozbiljan posao i zahteva veliko znanje
to sto pojedinci rade na kp, nije nikakva trgovina, kao ni sto komsija koji ti pomogne da zamenis gumu na kolima nije automehanicar