Tacno tako [emoji1]Onaj ko planira da kupi polovan tel sa slomljenim staklom za 500e prvo treba da poseti lekara.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Tacno tako [emoji1]Onaj ko planira da kupi polovan tel sa slomljenim staklom za 500e prvo treba da poseti lekara.
Razlika od 200€ i nije baš zanemarljiva (900€ vs 1100€) plus što ga kod nas nemaju na stanju odmah, međutim put u HU mi u ovom momentu ne pije vodu čak i ako stavimo sa strane finansijsku isplativost...
E sad, slažem se sa tobom da se takve stvari ne kupuju od preprodavaca ali me ipak zanimaju eventualna iskustva sa ovom dvojicom prodavaca.
Al se vi frljate sa evrima...
100-200eura gore dole, ko ih 7ebe![]()
Pa poenta i jeste u tome da taj ko kupi ovaj telefon NEĆE menjati ekran već će ga koristiti ovakvog - ne smeta mu a dobio je telefon nekih 150e ispod ceneNije on ni rekao da je zabranjeno nego ismejava vasu pohlepu sto i treba da se radi...
Kad bi zamenio ekran i uzeo ovaj tvoj fon račun bi ispao skuplje 100e nego da je uzeo nov novcat s8 plus...
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Polovan telefon bez garancije sa ******im ekranom koji kosta 480e plus zamena ekrana 300e a nov ima za 690e pa ti vidi...Pa poenta i jeste u tome da taj ko kupi ovaj telefon NEĆE menjati ekran već će ga koristiti ovakvog - ne smeta mu a dobio je telefon nekih 150e ispod cene
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Dobio ga je 150€ ispod cene zbog situacije koja košta 250+ €.Pa poenta i jeste u tome da taj ko kupi ovaj telefon NEĆE menjati ekran već će ga koristiti ovakvog - ne smeta mu a dobio je telefon nekih 150e ispod cene
Slabo tebi ide sa parama vidim...Ama nema plus 300, taj neko ga uzima za 480, stavlja u neki case da zamaskira i to je to
A sto je jedan polovan a jedan nov to ne računas ?Kako ne shvataš da te računice o kojima pričaš u praksi ne postoje, postoje dva telefona na stolu, jedan nov 690, drugi 480 sa razbijenim ekranom, kome ne smeta razbijen ekran uzima taj jeftiniji i tu se priča završava. Najbolje da ti neko oduzme celu cenu ekrana zato što je razbijen i tako ti proda... Uostalom praksa vas najbolje demantuje, takvi telefoni postoje, prodaju se i kupuju, ja sam pokušao da objasnim rezon iza toga, ko i dalje ne shvata - ***.
Bravo majstore! Pravo pitanje. [emoji106]A koliko kosta polovan sa citavim ekranom jel blizu tih 480? To je valjda za poredjenje...
Ja necu ismevati tvoj nacin razmisljanja,ti si sam o sebi rekao sasvim dovoljno!Nije on ni rekao da je zabranjeno nego ismejava vasu pohlepu sto i treba da se radi...
Kad bi zamenio ekran i uzeo ovaj tvoj fon račun bi ispao skuplje 100e nego da je uzeo nov novcat s8 plus...
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Ja ne mogu da verujem da ti ne shvataš šta ti Vojkan crta. Imaš 500e u džepu i imaš na stolu da biraš jedan od ta dva telefona. Koji možeš sebi da priuštiš?A sto je jedan polovan a jedan nov to ne računas ?
Vidis ti sta je ovde napisao čovek mitre ? Uzeo bi čitav telefon za iste pare.S8 NOV ide za oko 560,570e a s8+ za oko 650e
A npr polovan s8 sa malom ogrebotinom na ekranu moze i za oko 470e ( ako se ima sreće )
Tako da verujem da polovni s8+ sa malom ogrebotinom (ne i pucanjem ) ide za oko 550e.
Dodao bih 50e za fon sa čitavim ekranom i vrv polovan u garanciji nego polovan bez garancije sa razbijenim ekranom?Kako kad je čitav 550e, a ti imaš 500e.
Za ovo je vise psihijatarSlažem se sa matijom , te dve stvari ne mogu da se porede .
Ali isto tako se slažem da postoje razni ljudi i taj koji kupi dotični s8+ obavezno da poseti doktora
Al se vi frljate sa evrima...
100-200eura gore dole, ko ih 7ebe![]()
50e je premala razlika da bi bilo isplativo..Kupuju se i prodaju polupani i svakakvi ali onaj ko daje 500e na tel, kupuje ga iz jednog ili oba ova razloga:
-hoce da ima najnovije i najbolje, da uziva u vrhu tehnologije, najlepsem ekranu, kameri itd
-ne zna kako da potrosi pare pa daj da uzme najskuplji tel i pokazuje se u drustvu, a ne koristi ni 5% mogucnosti telefona
E sad ako je kupljen iz prvog razloga, kako ce da uziva sa slomljenim staklom? A ako je kupljen iz drugog, zar ce se k*rciti sa slomljenim?? Ekran je najbitniji deo telefona po meni, ukoliko je nov, ume da presudi pri kupovini (mala rez, losa zastita) a polovan mora biti u dobrom stanju i ako je originalan i ocuvan onda se zna da je telefon bio u dobrim rukama. Jer se pri koriscenju telefona gleda u ekran i samo ekran.
Razumeo bih kupovinu slomljenog telefona u slucaju da se to isplati. Nov tel 500e a slomljen 200e + popravka 250e = 450e. Ali skup tel za 200e nema sanse da ce neko dati, a sa druge strane usteda od 50e da bi u dzepu nosio telefon kojem je bio menjan ili popravljan tako bitan deo... Neka hvala.
Pa ne treba ni za 480e ?@vladafkv
slazem se,svako ima pravo na svoje misljenje!
primer:da je tebi ispao s8+ i da ti je napuklo staklo ti bi ga okacio na oglas za 200 eura
da li bi probao da izvuces sto vise novca ili bi vodio racuna da nekom izadjes u susret i das mu tel da se on uklopi kad popravi fon da mu bude isplativo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari