Slazem seNe znam sto se ljudi bune i ljute kada je neko u pravu. To sam isto pricao svima koji su kupovali s8 - ako razbijes ekran imas skoro bezvredan telefon, a da ga popravis prodaces bubreg...
Cenu neispravnih/ostecenih uredjaja diktira cena delova/servisa i to je jako prosta stvar. To je kao sto ljudi prodaju polovnu robu (sto sam vec pisao) skuplje od nove jer su je oni tada platili mnogo vise.
Dakle - kupca zabole dupe koliko si ti platio - on gleda koliko to sto kupuje vredi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Potpuno se slazem sa tobom.Jedino da sam serviser i da imam racuna nekog da sam menjam onda bi uzeo polupan telefon ovako ko uzima lomove zbog brenda je totalni retard [emoji3]Apsolutno je pravo prodavca da stavi cenu koju god želi bilo to 100 iko 1000€ i to se apsolutno slažem ali se i slažem za to da onaj ko da tolike pare za oštećen uređaj bez obzira što to ne utiče na funkcionalnost, nije baš u vinklu...
Lično, imajući u vidu cenu novog uređaja, kao i cenu delova ni u ludilu ne bih platio tolike pare pošto je to po meni apsolutno neisplativa kupovina - niti bih ikad nosio/koristio uređaj sa polomljenim ekranom (i to čak i da ga sam polomim a ne da ga kupim takvog) a još manje da se zezam sa popravkom nakon koje me uređaj na kraju izađe malene kao da sam kupovao novi...
Opet, onaj kome je bitno da kaže da ima S8 i koji će zbog toga da proguta i polomljen ekran - srećno mu bilo....
Postoji li nacin da se kesirana stranica sa KP pogleda recimo nakon brisanja oglasa par dana ako sam sacuvao link ?
Ako postoji molim da me neko uputi kako posto na google cache ne mogu dobiti nista kao ni na ostalim sajtovima koji navodno rade kesiranje stranica.
Sta reci na ovo, iznervirao se covek![]()
242 pozitivne, 0 negativnih
![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
I kada je oglas obrisan mozes da ocenis kupca/prodavca za taj oglas ako ste razmenili poruke. Ima neki rok, ali je i vise nego dovoljan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Još uvek nije naveo da je rezervisanao niti je skinuo oglas:
Pogledajte prilog 233969
Ima gomile stvari i hteo sam još po nešto da naručim ali mi se baš nešto ne nagađa šta stvarno ima a šta nema.
https://www.kupujemprodajem.com/535...a-servis-i-prodaja-066-411-271-svi-oglasi.htm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari