Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
menjaj ti tebra displej i staklo dokle god hoces
vidim da ti je to zelja,ko o cemu ti o staklu i zameni
odo obrisati oglas pa da vidim sta ces onda raditi:smash:

@Matija00
To sam i rekao na kraju.

@gremlin74
Da meni ispadne tako skup tel verovatno bih skupio pare za popravku, takve greske se placaju ***. A u medjuvremenu bih pokusao da ga prodam jer se ne bih osecao prijatno sa slomljenim/popravljanim telefonom. Naravno ne bih ga dao za 200e ali isto tako ne bih stavio cenu od 500e i to fiksnu. Ima ludaka koji bi dali dobre pare i za razlupan ali da neko tvrdi da je ta kupovina dobra, treba 2x da razmisli.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ne znam sto se ljudi bune i ljute kada je neko u pravu. To sam isto pricao svima koji su kupovali s8 - ako razbijes ekran imas skoro bezvredan telefon, a da ga popravis prodaces bubreg...

Cenu neispravnih/ostecenih uredjaja diktira cena delova/servisa i to je jako prosta stvar. To je kao sto ljudi prodaju polovnu robu (sto sam vec pisao) skuplje od nove jer su je oni tada platili mnogo vise.

Dakle - kupca zabole dupe koliko si ti platio - on gleda koliko to sto kupuje vredi...

Edit: iz istog razloga bih ja mogao gomilu stvari koje sam kupio pre par godina prodati po vecoj ceni nego sto sam ih placao jer sada neke od tih stvari kostaju i po 3-4 puta vise, a isto tako ima stvari koje su za mesec dana izgubile pola vrednosti (a da nisu ni koriscene).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne znam sto se ljudi bune i ljute kada je neko u pravu. To sam isto pricao svima koji su kupovali s8 - ako razbijes ekran imas skoro bezvredan telefon, a da ga popravis prodaces bubreg...

Cenu neispravnih/ostecenih uredjaja diktira cena delova/servisa i to je jako prosta stvar. To je kao sto ljudi prodaju polovnu robu (sto sam vec pisao) skuplje od nove jer su je oni tada platili mnogo vise.

Dakle - kupca zabole dupe koliko si ti platio - on gleda koliko to sto kupuje vredi...

Slazem se

Apsolutno je pravo prodavca da stavi cenu koju god želi bilo to 100 iko 1000€ i to se apsolutno slažem ali se i slažem za to da onaj ko da tolike pare za oštećen uređaj bez obzira što to ne utiče na funkcionalnost, nije baš u vinklu...

Lično, imajući u vidu cenu novog uređaja, kao i cenu delova ni u ludilu ne bih platio tolike pare pošto je to po meni apsolutno neisplativa kupovina - niti bih ikad nosio/koristio uređaj sa polomljenim ekranom (i to čak i da ga sam polomim a ne da ga kupim takvog) a još manje da se zezam sa popravkom nakon koje me uređaj na kraju izađe malene kao da sam kupovao novi...

Opet, onaj kome je bitno da kaže da ima S8 i koji će zbog toga da proguta i polomljen ekran - srećno mu bilo....

Apsolutno je pravo prodavca da stavi cenu koju god želi bilo to 100 iko 1000€ i to se apsolutno slažem ali se i slažem za to da onaj ko da tolike pare za oštećen uređaj bez obzira što to ne utiče na funkcionalnost, nije baš u vinklu...

Lično, imajući u vidu cenu novog uređaja, kao i cenu delova ni u ludilu ne bih platio tolike pare pošto je to po meni apsolutno neisplativa kupovina - niti bih ikad nosio/koristio uređaj sa polomljenim ekranom (i to čak i da ga sam polomim a ne da ga kupim takvog) a još manje da se zezam sa popravkom nakon koje me uređaj na kraju izađe malene kao da sam kupovao novi...

Opet, onaj kome je bitno da kaže da ima S8 i koji će zbog toga da proguta i polomljen ekran - srećno mu bilo....
Potpuno se slazem sa tobom.Jedino da sam serviser i da imam racuna nekog da sam menjam onda bi uzeo polupan telefon ovako ko uzima lomove zbog brenda je totalni retard [emoji3]

Sta reci na ovo, iznervirao se covek :D
242 pozitivne, 0 negativnih

3206422717ae4aa16f7562c6073d80e1.jpg
51972e6a57504a56d25611c63fa76837.jpg

Postoji li nacin da se kesirana stranica sa KP pogleda recimo nakon brisanja oglasa par dana ako sam sacuvao link ?
Ako postoji molim da me neko uputi kako posto na google cache ne mogu dobiti nista kao ni na ostalim sajtovima koji navodno rade kesiranje stranica.

Можда касним са одговором, али да напишем. У тој ситуацији увек можеш да контактираш кп тим и да им тражиш текст огласа који је избрисан само ти треба онај број а он обично остаје уз преписку ако се сећам. Тако сам једном добио текст кад сам био преварен а имао сам неодумице око "услова" продаје.

Ja sebi snimim stranicu sa oglasom i cuvam je neko vreme, desilo mi se da kupac tvrdi da nisam naveo koju vrstu memorije podrzava maticna ploca (sto naravno nije bilo istina).

r9.PNG

Graficka bila nedavno 10k u emmi a sad vidjam po cenama (KP) od 15k pa navise a pojednici izgleda kupuju :trust:

Poslednja izmena:
Nema šanse da je 370 bila 10k bilo gde. Poslednju cenu koju nalazim jeste 15k. Pre godinu dana je 2GB verzija bila oko 18k dinara, nije mogla cena toliko da se sroza za 4GB verziju.

Bila je 10k neka outlet verzija 370 4GB u Em**.

Što i nije loše, ako se zna šta joj je popravljano. Bila što osim ventilatora ili dvi/hdmi/dp konektora... ne isplati se rizik.

Jeste ali kakav odgovor bi odagnao sumnju ako postoji?
Nikakav!
Bespotrebno pitanje i još gori odgovor :)

Mene nerviraju prodavci koji ne ažururaju oglase kada je nešto rezervisano ili prodato. Eve dans naručinneko napajanje i dobijem poruku da je rezervisano. Dobro, rekoh, daj jedno drugo, kaže da je to prodato, Nađem itreće koje bi mi odgovaralo a on kaže da je neispravno, tj. fali kabl. U međuvremenu nije ni jedan oglas skinuo niti ažurirao.

A mene oni sto drze danima rezervisano i prodato a ne skidaju oglas,kao da ce mu to pojacati imidz

nece mu povecati imidz, ali ako je napisao podato, a oglas stoji, mozda ceka da kupac javi da je sve u redu i razmene ocene, pa da onda brise
ako pise rezervisano, verovatno ceka kupca koji je neizvestan, ali u slucaju da ga kupac ispali, ima spremnog drugog, koji je video oglas

I kada je oglas obrisan mozes da ocenis kupca/prodavca za taj oglas ako ste razmenili poruke. Ima neki rok, ali je i vise nego dovoljan.

I kada je oglas obrisan mozes da ocenis kupca/prodavca za taj oglas ako ste razmenili poruke. Ima neki rok, ali je i vise nego dovoljan.

ja sam ranije ostavljao dok kupcu ne stigne
ne zivim od prodaje, bas ponekad nesto prodam, ali volim da sve bude fer i korektno i da ostane trag svega sta se desavalo
da slucajno ne bude ono, kupcu stiglo nesto i ne radi mu, a prodavac smugnuo, obrisao oglas i svaku egzistenciju na sajtu

Još uvek nije naveo da je rezervisanao niti je skinuo oglas:
Pogledajte prilog 233969
Ima gomile stvari i hteo sam još po nešto da naručim ali mi se baš nešto ne nagađa šta stvarno ima a šta nema.
https://www.kupujemprodajem.com/535...a-servis-i-prodaja-066-411-271-svi-oglasi.htm

to su mozda oni fejk nalozi, vidjao sam to mnogo puta

stave gomilu robe i sve je magicno rezervisano i prodato da se stvori utisak da mu bas ide posao i da ima promet
ali nisu svi takvi

Poslednja izmena:
Bilo, bilo, otkriven i ovde na forumu.

Haha i dan danas se smejem Skype sesiji :) mogu zamisliti munjenu facu kurira kada ga lik poziva na Skype sesiju :D

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Ili uzivo prenos na tv-u ili live stream da obave da svi vide.

Hahahahah secam se ovoga

Najbolje na Twitch da odrade stream pa da imaju jos svedoka :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno