BeastMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.03.2002
- Poena
- 650
Poslao sam im poruku, još uvek čekam odgovor... Od sedmoro koje sam probao da kontaktiram 5 su konstantno nedostupni, dvojica se ne javljaju uošte.
Nisu mi jasni neki ljudi. Izdogovaramo se preko KP poruka, a kad onda po dogovoru pozovem da dođem i kupim, čovek se ne javlja na telefon. Niti pozove kasnije...
Meni se ovo dešavalo kad prodavac forsira slanje a ja baš onda hoću da dođem lično. U 90% slučajeva se ne jave na telefon na kraju, ili odlažu za sutra, itd. Batalio sam kp skroz osim za neke kineske gluposti nove koje prodaju buvljačari, kad me mrzi da se cimam sa AE.Nisu mi jasni neki ljudi. Izdogovaramo se preko KP poruka, a kad onda po dogovoru pozovem da dođem i kupim, čovek se ne javlja na telefon. Niti pozove kasnije...
Znači kažeš bolja prva opcija; bolje da ne dođe nego da bude dosadan ali ipak kupi? Zbog ocene?![]()
sta ce pre da veruju?Znaci ocena za dalju prodaju. Pre ce verovati nekome sa 20 pozitivnih ocena nego sa 3. Ni meni nisu svi dali i posebno mi je krivo sto me nije ocenio lik koji mi je uplatio pare 2 dana pre slanja, ceo iznos. Mogao je to da napise, sigurno bi mi znacilo nekada u prodaji na daljinu
Naravno da nije samo to dovoljno ali jeste znacajan faktor pri izboru.
sta ce pre da veruju?
Mislis ako ti neki lik napise da si ga ispostovao kada ti je uplatio pare u napred da ce to na mene da utice da ti i ja uplatim unapred?
Ili ako imas 1000 pozitivnih, ja bih trebao da pomislim kako si covek od poverenja i nikad nikoga nisi *****`o?
Ne znam za vas, ali ja u te bajke ne verujem, izgleda da vi zivite u nekoj zemlji radosnici u kojoj su kuce od cokolade a prozori od marmelade![]()
Neces verovati ti, nece verovati jos 1000 drugih ljudi ali ce mali broj verovati. To ti kazem zato sto kada sam prodavao narukvice, kaze mi lik, ma vidi se po ocenama da si proveren, da je original i dao mi deo para unapred(ovo je drugi lik, ne onaj koji je uplatio ceo iznos), tako da ima ljudi kojima to uliva poverenje. Meni takodje kao ni vama, ne uliva i zabole me za necije ocene.
Naravno da to nije dovoljno ali sigurno pomaze, ne odmaze svakako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari