Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A to? Ma siguran sam da tu ima puno krša, sa druge strane kolega uzeo Dormeo naddušek i kaže da je baš dobar. Ja opet nisam kupovao kod njih konkretno ali kao što rekoh supruga kupila u Maxi-ju one Delimano šerpe na 50% uz markice plus kad je bio onaj Delimano escajg i baš je kvalitetan (radi super na indukciji, ne zagoreva, ne ostaju fleke i mrlje nakon pranja u mašini) pa se pitam da li je kvalitet u TŠ baš toliko različit...

Nije različit kvalitet već je sve značajno skuplje nego na drugim mestima a način reklamiranja proizvoda je najblaže rečeno bezobrazan.

Drugim rečima, prodaju aždaje od proizvoda. Čudotvorne stvari i slično.

Ne gledam tv, ali ranije kada sam gledao sam odmah menjao kanal kada dodje red na njih.

Poslednja izmena:
@ ilion

Apsolutno se slažem. I sam ne kupujem nikad kod onih koji imaju napadan pristup prilikom reklamiranja.

Nije različit kvalitet već je sve značajno skuplje nego na drugim mestima a način reklamiranja proizvoda je najblaže rečeno bezobrazan.

Drugim rečima, prodaju aždaje od proizvoda. Čudotvorne stvari i slično.

Ne gledam tv, ali ranije kada sam gledao sam odmah menjao kanal kada dodje red na njih.
Slažem se i pitam se kako se recimo Maksiju isplati da prodaje sa 50% popusta a ovi bezobrazno drže cenu!? Siguran sam da čak i Maxi ima zaradu. Jedino ako nema baš puno ovaca koje kupuju po toj ceni kod njih. Ali nisu oni jedini sa takvim cenama (CT, G-tron, T-manija...) razlika je samo u tome što imaju daleko napadniji pristup.

Kod Top Shop-a je caka što očekuju samo kupce koji kupuju čudotvorne proizvode i nasedaju na takve reklame.
Čudotvorni proizvod mora biti i papreno plaćen.

Drugi lanci su mala maca za Top shop kod formiranja cena.

Imaš onaj Delimano blender, zaboravih mu ime. U Top shopu bio valjda rsd15k, a stize mi skoro poruka od Win win, rsd 6k.

Realna cena, rsd3k max (a to je i neka maxi cena -kada se bude prodavao sa kuponima)

Poslednja izmena:
Nutribullet...

Jeste, ali ga reklamira poznata veganka - kako može da ne valja...

Sa druge strane, mene nervira i fazon kod firme koju si pomenuo, u stilu dogovaranja oko cene - dignu cenu u nebo i deru ko ne zna, a za malobrojne koji znaju za fazon "ako neko daje jeftinije... " može da se pogađa. Čist pijačarski fazon, po meni nedostojan ozbiljne firme.

Takve prezentacije imaju i veliki poput Epl, Samsung, Gugl... Ja pokušao pre neku godinu da gledam predstavljanje nekog ajfona, i kad je je krenuo Kuk krenuo sa topshop programom samo sam ugasio browser. Svaka čast onome ko može da gleda to po sat-dva.

Kod Top Shop-a je caka što očekuju samo kupce koji kupuju čudotvorne proizvode i nasedaju na takve reklame.
Čudotvorni proizvod mora biti i papreno plaćen.

Drugi lanci su mala maca za Top shop kod formiranja cena.

Imaš onaj Delimano blender, zaboravih mu ime. U Top shopu bio valjda rsd15k, a stize mi skoro poruka od Win win, rsd 6k.

Realna cena, rsd3k max (a to je i neka maxi cena -kada se bude prodavao sa kuponima)

Otkad WW ima Delimano i TopShop proizvode u ponudi? Nisam jos primetio...

Ne znam, stigao mi je samo sms baš za taj blender i za jednu prodavnicu, tu cenu.

Po manjim mestima WW lici na sve samo ne na prodavnicu kompjuterske opreme - prosao bas juce, sporeti, bojleri i slicno.

Pa dobro, krenuli su u pocetku sa elektronskim uredjajima.
Ja nemam zamerku sto su prosirili asortiman i na druge oblasti.

Delimano i TopShop su deo Studio Moderna. "Prodavanje magle" d.o.o., IMHO, ali s obzirom kakav je kvalitet ostalog na nasem trzistu, mozda i nisu losi u poredjenju.
Nutribulet, otvorio je cini mi se P307 temu. Zaglavila posuda blendera. I ne samo njemu. Ako malo potrazite, nadjete 100% istovetan proizvod sa razlicitim imenom. Izmedju ostalih i WW ga prodavao i to upola Nutribulet cene. Sve je to na Tesla telefoni i tableti fazon (rebranding)

Ja video, Dzon Teri, kapiten Celsija koristi taj Nutribullet aka Maja Volk. :D

Ljudi, ukoliko moze link za nekog "najboljeg" prodavaca televizora iz Madjarske? Treba za druga, malo je skeptican.

Ako je skeptican, mozda je najbolje da mu kazes da ne znas :D

Obicno skepticnima ispadne rdjav onaj sto ga savetuje. Ovo je offtopic ali dosta ljudi me tako pita da im preporucim nesto na KP, da na kraju sami izbrljaju nesto i ne budu odusevljeni.

Ozbiljno pitam, samo me je pitao da vas pitam za preporuku prodavca, uzima LG (sam je nasao, nista mu nisam preporucivao :p ) da posle za garanciju ne salje njemu. Uglavnom, ovde sam citao da se ne uzima od Miki Televizori.

Ja sam uzeo od Mikija.
Pa covek ima 1500 ocena i sve su za prodaju televizora.

Samsung sam uzeo.
1 godina garancije madjarska, usmena njegova garancija 2 godine.

Ako drug želi full garanciju domaću od 2 godine neka kupi LG (mozda je i kod Philipsa tako), al isto moze preko Mikija.

Kako je nick sada od fante na kupujemprodajem, treba kolega da uzme televizor, pa bih mu njega preporucio.

On ne prodaje televizore

Znate li nekog pouzdanog a da na oglasima prodaje stvari tipa http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=220-G2-0750-XR ? Svi su u oglasima napisali da ih pozovemo pre kupovine zbog provera cena i tako to i pokušao sam jedno bar 10 njih da pozovem i niko nije dostupan a i onih 2-3 kojima je zvonio telefon se ne javljaju i tako već par dana. Par njih sam kontaktirao (npr Master PC Shop) još prošle nedelje i odgovorio je porukom sa informacijama i više se nije pojavio na oglasima a nedostupni su na telefon.

Koja je poenta ostavljati telefone na oglasima ako ga ugasiš ili se ne javljaš...

Poslednja izmena:
Njihova stvar šta će da rade i kako sa potencijalnim mušterijama.

Tvoja da li ćeš kupiti od takvog ili ne.

Nema mesta daljem mudrovanju...

Pa nekako je logično da se oni potrude mene, kao mušteriju, da ubede da kupim baš od njih a ne da ja danima jurim i pokušavam da ih kontaktiram (bezuspešno). Ispada da ja moram njih da molim da mi prodaju nešto i zarade na meni.

Pa zato što mi je crklo napajanje u mom kompu pa mi je prilično hitno :( a sa ebay-a bi se to oteglo....

Znate li nekog pouzdanog a da na oglasima prodaje stvari tipa http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=220-G2-0750-XR ? Svi su u oglasima napisali da ih pozovemo pre kupovine zbog provera cena i tako to i pokušao sam jedno bar 10 njih da pozovem i niko nije dostupan a i onih 2-3 kojima je zvonio telefon se ne javljaju i tako već par dana. Par njih sam kontaktirao (npr Master PC Shop) još prošle nedelje i odgovorio je porukom sa informacijama i više se nije pojavio na oglasima a nedostupni su na telefon.

Koja je poenta ostavljati telefone na oglasima ako ga ugasiš ili se ne javljaš...

Ja sam uzeo Evga SuperNOVA G2 750W kod ovih https://www.kupujemprodajem.com/Veliki-izbor-EVGA-PSU-napajanja-Novo--37459080-oglas.htm?filter_id=57115384

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno