Al je zato crven...Neka se upecala devojka/zena mozda i musko mada ne verujem , za laptop star 8 godina dala/dao 190 evra:
Pogledajte prilog 211762
Za te pare je mogao/mogla i5 laptop da uzme , ovo je cisto bacanje para , pa 2018 godine ce taj laptop biti star 10 godina , kakvih 190 evra haha.
A "realna" cena mu fazon manja 20% od neke prosecne sa oglasa, pa te dva puta opljackahttps://www.kupujemprodajem.com/Brutalan-komp-INTEL-I5-sa-8-Gb--37977884-oglas.htm
brutalan
"Vrsim otkup polovnih racunara novije generacije.
Cenovnik otkupa je baziran na sledecem:
nove generacije komponenti, delova, racunara placamo do 50% trenutne realne vrednosti - KEŠ NA RUKE, ISPLATA ODMAH! "
haha pa jel normalan on
Mrzi me sad da se vraćam nazad i tražim ali ovo nije prvi ovakav biser prodavca sa nickom Dezmond.
Opet, Delimano šerpe koje se prodaju preko Top Šopa su jako kvalitetne za ono šta on prodaje (žena ih kupila, doduše ne u Top Šopu već u jednom našem lancu prodavnica) odnosno pre po kojoj ceni nego šta prodaje...Ja o uzvičnicima i ostalom i pričam, marketing pristup za najneobrazovanije i najpriprostije, a takvi ne kupuju samo šerpe i lonce, kupuju i računare/komponente i sve ostalo.
Poenta je u pristupu potrošaču.Kojih kineskih poluproizvoda? Nisam ništa kupio kod njih pa čisto da znam... Vidim reklamiraju Dormeo, Delimano, Vileda proizvode pa me interesuje šta je od toga kod njih kineski poluproizvod...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari