Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uff, imam taj. Kakve muke sam sa njim imao... Overheating, hard disk malo malo pa crkne...

Treba KP da uvede neko prijavljivanje oglasa za obmanu/netacan opis...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ali pentium g2030 ubacen jer je jaci od i3,i5[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Sent from my Z5

1280 MB je 1.3 GB, 1 TB je 1000 GB, grafička je 320 bita, ovo napajanje pokreće najjače grafičke na svetu ... Da ne govorimo da su to najnovije komponente iz zadnje serije proizvodnje...

Što je najgore, ovaj će da navata nekog retarda koji će da da ove pare za ovaj krš - pod pretpostavkom da dečko i sam nije retard koji veruje u ove splačine koje je napisao.

Jedino što je tačno rekao (i to verovatno nenamerno) jeste da nema problema sa tempetaturom jer bi bilo pravo čudo da se ova "zver" od procesora pregreje.

Poslednja izmena:
Moguce da je Atomi u pitanju on ima tako mutnu kameru kao taj lik , napisao je da se pogleda slika 5 a pete slike nigde okacio 4 slike.

Evo jos jedne gluposti "CPU - AMD C50V NOVA GENERACIJA Dual Core 1GHz. sa 2 jezgra( u rangu I3 procesora po perfomansama). "

Capture.PNG

AMD C 50 je les procesor kakav i3 kakvi bakraci:

11.PNG Medju zadnjima je po notebookcheck listi , razni procesori za mobilne uredjaje ga siju.

Poslednja izmena:
Poceo sam iz ''straha'' da pratim ovu ''sobu'' da neko ne linkuje moj oglas :d

hqdefault.jpg

Nije slagao, ali su mu rečenice sa onim silnim uzvičnicima kao da prodaje recimo 5960X...

Btw "cena je zadnja i poslednja"... Voleo bih da čujem koja je u tom slučaju prednja cena.

Ja o uzvičnicima i ostalom i pričam, marketing pristup za najneobrazovanije i najpriprostije, a takvi ne kupuju samo šerpe i lonce, kupuju i računare/komponente i sve ostalo.
Opet, Delimano šerpe koje se prodaju preko Top Šopa su jako kvalitetne za ono šta on prodaje (žena ih kupila, doduše ne u Top Šopu već u jednom našem lancu prodavnica) odnosno pre po kojoj ceni nego šta prodaje...

Vlasnik Topsopa se obogatio odavno preko tih kineskih poluproizvoda :), naravno uvek ima izuzetaka.

Kojih kineskih poluproizvoda? Nisam ništa kupio kod njih pa čisto da znam... Vidim reklamiraju Dormeo, Delimano, Vileda proizvode pa me interesuje šta je od toga kod njih kineski poluproizvod...

Mozda one spravice za trbusnjake sto rade na baterije i vibriraju? :D Samo stavis, uzmes novine, i izgledas kod Zan Klod iz najboljih dana :D

Kojih kineskih poluproizvoda? Nisam ništa kupio kod njih pa čisto da znam... Vidim reklamiraju Dormeo, Delimano, Vileda proizvode pa me interesuje šta je od toga kod njih kineski poluproizvod...
Poenta je u pristupu potrošaču.

Prolaze samo kod najneobaveštenijih kupaca (a takvih ima jako puno).

Ne znam šta da Top Shop prodaje neću kupiti iz inata. Kada vidim takav marketing, odmah mi se upali lampica za upozorenje, u najblažu ruku too good to be true.

Naravno, kod mnogih pali. Lično bih zabranio takvo reklamiranje ali to je samo moj stav.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno