Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moguce je naci original obucu po snizenim/pristojnim cenama. Recimo, SportsDirect, Blue-Tomato.com, sport-good-deal.com, www.steepandcheap.com... Ko je lud da daje za timberlenke pare koje ovde traze? Plus ne prihvataju reklamacije za vodonepropusnost jer na deklaraciji im stoji 'obuca za suvo vreme'

Ne znam da li treba da se crta, ali jeste prevara. Sta da su kostale 19.000? Da li bi tada bila prevara? Gde je granica po tom rezonu? Naravno da na ovo mogu nasesti samo glupaci i deca bez iole iskustva, ali to ne menja cinjenicu da jeste prevara.

Moguce je naci original obucu po snizenim/pristojnim cenama. Recimo, SportsDirect, Blue-Tomato.com, sport-good-deal.com, www.steepandcheap.com... Ko je lud da daje za timberlenke pare koje ovde traze? Plus ne prihvataju reklamacije za vodonepropusnost jer na deklaraciji im stoji 'obuca za suvo vreme'
Oo pristojnim cenama, ono gore nije pristojna već bezobrazno mala cena.
Drugo, to sve što si nabrojao nije u Srbiji vec online kupovina iz inostranstva, i teško da tamo fake roba prođe carinu to su kopije i to se na zapadu ne toleriše kao kod nas. Tako da tamo sa 99% sigurnošću možeš da kupiš oriđiđi za pristojne pare ali ne za bezobrazno male pare.

Ne znam da li treba da se crta, ali jeste prevara. Sta da su kostale 19.000? Da li bi tada bila prevara? Gde je granica po tom rezonu? Naravno da na ovo mogu nasesti samo glupaci i deca bez iole iskustva, ali to ne menja cinjenicu da jeste prevara.
Pa neće niko da stavi 19000 da košta kad zna da nije original i da ćeš to primetiti čim ti stignu patike/cipele.
Tako da ti i to pada u vodu.
Za drugi deo se slažemo, sem u tome da je prevara.
Ali, ajde neću dalje nastavljati, vidim nema svrhe, da ne gušimo sad temu zna se da nije original/ne zna se da li je original.

Poslednja izmena:
Onda bi naravno bila prevara...

Stvar je u tome da i fake roba ima svoje kupce, sa razlikom sto oni svesno kupuju takvu robu ocekujuci nizi kvalitet ali uz satisfakciju razlike u ceni i bez mogucnosti reklamacije jer ta roba nije legalna.

Licimerno je sto se prevarom naziva cak i kupovina nelegalne robe gde i kupac postaje saucesnik u tom lancu distribucije a ocekuje svoja prava i da ga neko drugi pri tom zastiti od prevare.

Nesto u toj logici ne stima?

Ako hocete da isterujete pravdu i da budete zasticeni znate kako i gde treba da kupujete, ali ako hocete da ustedite i rizikujete morate i neke kompromise napraviti i trebate biti toga svesni.

Neko uvek mora da plati tu razliku u ceni.

Poslednja izmena:
Svesna kupovina falsifikata je takodje krivično delo.

Koji lik :D...
A najcudnije je to sto nije stavio desktop da vidimo kad se ucitao windows :D sigurno mu se windows ucitava 10 minuta pa ga mrzelo da slika....

Hteo sam da vidim koliko se krecu cene polovnih PC-a. Ovo je katastrofa!
U NS, dvojica vrte cene tipa GAMER RACUNAR sa GT220, i C2D ili GAMER RACUNAR sa i5 procesorom i integrisanom grafikom. I to sve da ne kazem po kriminalnoj ceni.

U zatvor odmah takve *****e.

Ahahahahaha

Skoro sam stavio PC na oglas, znaci nisam mogao da verujem koje su ono konfiguracije koje oni nazviaju gaming. Ajde sto ih nazivaju, nego sto su cene sumanute. Upravo to sto ti kazes, i5 procesor, a grafika u najboljem slucaju R7 260. Kazu gura GTA V na max i ostale bajke i traze po 500eur za to. Strasno

Meni se slabo ko javlja za R9 380 i AMD 860K za 400eur, a oni stavljaju integruse i R7ice za 500...

Poslednja izmena:
To je neka zena srednjih godina koja se ne razume u Windowse , neko je nalozio da Windows 95 vredi 7.000 dinara , vidim da ima neke oglase koje je za par nedelja svega par ljudi pogledalo cak sta vise dosta ima takvih.

Imam ja jedan original donet iz Kanade ali je otvoren (i upotrebljavan), može za 3500.

Ne radi link

Majko moja... Tuga šta sve može da se sretne na ovom svetu...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ja kad sam nasao link gde pise BESTIJA samo sto nisam zaplakao od smeha

Haha to kao vino, mora da ima geografsko poreklo [emoji23]

Neka se upecala devojka/zena mozda i musko mada ne verujem , za laptop star 8 godina dala/dao 190 evra:

11.PNG

Za te pare je mogao/mogla i5 laptop da uzme , ovo je cisto bacanje para , pa 2018 godine ce taj laptop biti star 10 godina , kakvih 190 evra haha.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno