Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svidja mi se Zenfone 3 i kaže čovek, kakve veze šta je na slici, ko na to još obraća pažnju. Ili sam ja sitničar. :)

b4bdc8ac7d63a4c4501560dcf9297969.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Taj je krenuo od 220 ako se ne varam

Sent from Nexus 6P

Laptop iz podruma , sta ima da ga brisem daj da ga odmah bacim na oglas tako prljavog neka brise kupac :D

podrum.PNG

podrum 2.PNG

Pa pogledaj oko stola, sve neko djubre i prazne flase.Ko zna kako je taj "ocuvani" laptop koriscen. [emoji2]

Razumem ja da su tom delu Srbije siromasniji , ali da nemas pare za jednu krpu da obrises laptop pre prodaje :)

Mozda je kao nov ispod tog sloja prasine...vidi se ga covek u ruke nije uzimao. :d

Kakav offtopic u offtopic temi.... :)
Da skratimo - motor se ne pere. Sad nastavite sa KP temom.

Vidim da je kupujem prodajem tema ali samo upozorenje: https://www.facebook.com/BalkanFashion, teska prevara za sve i ako imaju toliko pozitivnih komentara. Patike stigle drugaru. Ogrebane svuda kuda, lepak isto svuda kuda, fabricke greske svuda kuda. Najace je sto se marka zove "super cool".

Nije to prevara, bila bi da oglašavaju da prodaju nešto(patike recimo ili cipele) a pošalju ti tj. stigne ti cigla recimo.
To je prevara.
Ovo se drukčije naziva.

Ne znam ni šta je očekivao, ovo su loše kopije patika.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kakva crna prevara, pa po cenama se vidi da je sve fake. Timberland kanadjanke za 3300 dinara dok u radnji koštaju 20.000?

Postoji tema "Prevaranti sa e-tržišta".
Sent from Tunguzija.

Pa jeste prevara ako reklamiraju kopije kao Timberland. Sad, to sto je dovoljno imati IQ tek malo preko 80 da bi se to shvatilo, druga je stvar.

A sta da napisu ?
Kopija Timberlanda, samo 3000 din.

Slazem se da je na neki nacin prevara.. ali molim vas, ko misli da moze patike/cipele od 20.000 da plati samo 3000 i treba da bude prevaren.
Kao sto kazes, samo IQ preko 80 je dovoljan..

Ne u tom smislu tu ti ne treba IQ veći od broja cipela da bi shvatio da je fake, nego je prevara da ti kao prodaje cipele/patike a pošalje ti ciglu/drvo kao što je bilo primera, to je prevara.
Nigde ne piše da prodaju oriđiđi patike/cipele te i te marke.
Ovo se drugačije zove ali ne i prevara.

using TT

Pise Timberland --> nije Timberland, dakle prevara. Nije neka filozofija. Da, treba da napisu kopija da ne bi bila prevara.

Tu IQ stupa na scenu, a tu nismo svi isti.
Zašto mora da piše različito da ti ne bi shvatio da nije oriđiđi stvar?
Samo uključiš mozak i shvatiš, kažem tu na scenu stupa IQ i tu završavamo dalju priču. Onaj čiji IQ kaže da će nešto da plati 3000 din a da će neko za isti natpis proći 7 uta lošije taj ima veliki problem sa IQ-om.
Meni je sve jasno na "prvu loptu" što se kaže oglas, tebi izgleda nije i to je OK.

1. Pitao je za lepak, oni su mu rekli kakav lepak.
2. Trebali su da mu posalju 48 broj, poslali su mu 45 broj.
3. Zove na broj sto pise na sajtu, teta kaze "nepostojeci broj".

On je samo hteo da ih isproba ali bas tesku kopiju koju mozes u pancevu mozes da uzmes za 1000 din nije ocekivao.

Poslednja izmena:
Sad daješ nove podatke koji nisu bili u prvom postu. Ok ali i dalje ne bih rekao da je prevara pre bih opisao kao nekorektno poslovanje/laganje srpski rečeno, ako je sve istina što kažeš.
Kako da ih isproba pa nije u prodavnici da proba?!?!

Pise Timberland --> nije Timberland, dakle prevara. Nije neka filozofija. Da, treba da napisu kopija da ne bi bila prevara.
Pa pise to sto pise, nemoj mi reci da je neko pomislio da su original. ;)

On je samo hteo da ih isproba ali bas tesku kopiju koju mozes u pancevu mozes da uzmes za 1000 din nije ocekivao.

I u pancevu su bar 3000, nema za 1000 dinara ni na pijaci.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Viš da je čovek pomislio, piše isto kao i na originalu, ma mora da je oriđiđi, sad ću ja da budem pametniji od dalabu koje plaćaju istu stvar 7 puta skuplje :)
Klasika.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno