Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mobilna verzija sajta, da li je moguće?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Neće da izađe na dobro :D

On mozda, ali R9 290 i GTX970 polovnjaci realno vrede 190-220 evra. To kakvo je stanje kod domacih pajaca preprodavaca je neka druga prica. ;)

ja vise naginjem ka 220+- 20 jer ako pogledas novo nista ne mozes da kupis ispod 330e ja sam odustao skoro od prodaje moje karte za 230e koliko su mi nudili ... za te pare nemam nista normalno da uzmem ni priblicno dobro, a ako hocu nesto brze moram jos 200e da dam ... *** onda bolje da kupim jos jednu kartu pa u CF :)

GTX970 nova 260-265 evra; RX 480 nova 280-310 evra; GTX1060 takodje ce biti na 280+ evra

Na stranu sto je pre nesto vise od pola godine polovna R9 290 isla za 230 evra. :D

nesto sujmam da bi taj ciftek mogao da udovolji dvema havajcankama. :)

Malo je glupo sto redirektuju narod na mobile verziju a jos uvek je u fazi sastavljanja. Sta god da otvorim, jos nije dostupno u okviru mobilne verzije, mogli su malo da pricekaju.

Raznoraznih ****** ima,pocev od stanja do cene predmeta.

Bicikli je u extra stanju, sva oprema je shimano, ali bukvalno sva oprema. . . . bicikli nije vozen 3 meseca pa se malo uvatila rdja ali ofarbacu to, menjaci i kocnice rade perfektno, . . . . . . . . . . . . uglavnom bicikli je extra za ovako male pare, saljem pouzecem. .
http://www.kupujemprodajem.com/Capriolo-Cobra-35141700-oglas.htm?filter_id=57393768

Moj bajs star 8 godina nije imao ovoliko korozije.Za ovakve bisere predlazem novu temu,gde cemo pokazivati ovakve bisere i prevare.

Poslednja izmena:
Šta je on mogao da radi s tim? Ja nisam vozio bajs ne pamtim koliko, ima možda 2-3 godine i nema ni mrvicu rdje. Ovaj ko da ga je iz kante izvadio.

Citaj kao "stajao ja napolju na kisi godinama"

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Kakvo djubre od bicikla, ovo ne vredi ni 500 dinara. Siguran sam da menjac i kocnice rade savrseno.

Jedno pocetnicko pitanje na koje nisam nasao odgovor na KP sajtu - koliko dugo trebam da budem clan kako bih mogao da ocenim prodavca?

Jedno pocetnicko pitanje na koje nisam nasao odgovor na KP sajtu - koliko dugo trebam da budem clan kako bih mogao da ocenim prodavca?

I plus moras imati poruku na KPu sa prodavcem. Ako ti ne odgovori, ne mozes ga oceniti.

Jel poslovao neko sa Van Hellsingom na kp?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Do sad nije moglo, samo da li je trenutno.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne moze. Samo ako je trenutno online. Mada sam cuo da ce uskoro biti redizajn i da ce i to uvesti.

Ne bi bilo loše da uvedu.
Mada je ovog puta bio problem do mene, nestrpljiv da naručim...

Здраво људи,
Релативно нов сам на форуму пошто вас само читам...

Елем да представим свој проблем са продавцима на кп.

Ове недеље ми се десило да купујем хард који нема ни слике(неке с нета), кад питам за Сентинел и мхдд човек се чуди шта је то(још тад сам требао да знам), коришћен само за податке, не може да тестира јер је замењен ссд-ом. Будала, узмем упалтим на рачун и добијем хард који кад га пустиш у мхдд на већ 0,5% има око 25 лоших сектора.
Иначе WD Black 1TB је био у питању...

Наравно он ни да чује, моја кривица јер сам наручивао не одговара због транспорта а нисам сигуран ни да је напоменуо то. Углавном, ником ништа шта да радим све док јутрос не погледам његове огласе а оно продаје још два харда где нема оног одрицања од одговорности од транспорта, али има слика из сентинела и слика самих хардова које мислим да су достаојне али шта мени вреди сад.

Не бих да остављам његове податке и линкове ка огласима, јер је можда овде забрањено. Човек има преко 50+ и 1-2 негативне.
Не знам могу ли нешто да учиним(дао сам негативну јуче која још није убачена) али сам се и сам оладио преварен сам највише својом кривицом и то је то.

Иначе, исти сам члан као и на другом форуму где сам оставио малтене исти коментар да не дође до забуне.
Углавном треба се пазити и на прву несигурност одустати од куповине.

***, ja sam se skoro opekao, progutao to i nastavio dalje, sto pre zaboravis bice ti lakse

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno