Здраво људи,
Релативно нов сам на форуму пошто вас само читам...
Елем да представим свој проблем са продавцима на кп.
Ове недеље ми се десило да купујем хард који нема ни слике(неке с нета), кад питам за Сентинел и мхдд човек се чуди шта је то(још тад сам требао да знам), коришћен само за податке, не може да тестира јер је замењен ссд-ом. Будала, узмем упалтим на рачун и добијем хард који кад га пустиш у мхдд на већ 0,5% има око 25 лоших сектора.
Иначе WD Black 1TB је био у питању...
Наравно он ни да чује, моја кривица јер сам наручивао не одговара због транспорта а нисам сигуран ни да је напоменуо то. Углавном, ником ништа шта да радим све док јутрос не погледам његове огласе а оно продаје још два харда где нема оног одрицања од одговорности од транспорта, али има слика из сентинела и слика самих хардова које мислим да су достаојне али шта мени вреди сад.
Не бих да остављам његове податке и линкове ка огласима, јер је можда овде забрањено. Човек има преко 50+ и 1-2 негативне.
Не знам могу ли нешто да учиним(дао сам негативну јуче која још није убачена) али сам се и сам оладио преварен сам највише својом кривицом и то је то.
Иначе, исти сам члан као и на другом форуму где сам оставио малтене исти коментар да не дође до забуне.
Углавном треба се пазити и на прву несигурност одустати од куповине.