Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je jedan od onih koji na svoju robu stave pozvati, pa onda provere koja je cena po radnjama najjeftinija i udare 30-40% vecu :)

https://www.kupujemprodajem.com/Apple-iMac-5K-2015-memorija-4GB-8GB-1866-28179968-oglas.htm

ovog lika nije sramota, trazi 70e za memoriju koja u gigatronu kosta 4900 din nova sa 10 godina garancije

posle se meni bune ljudi kad prodajem nove stvari jeftinije nego u radnji -.-
Cega da ga bude sramota?
Pa mozda je bas u gigatronu on nabavio.

Ni u svim radnjama nije ista cena, pa ne vidim sto bi kod njega morala biti neka odredjena...

U ostalom znas vec kako to funkcionise, posalji mu ti ponudu pa se cenkaj ;)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
jedno je kad nudis nesto ispod cene, pa neko hoce da ti pilicari

ovo je skoro duplo skuplje nego u prodavnici

Sto na to obracas paznju?
Brines se koliko ce da proda po toj ceni i da li ce da se obogati?

Ne boj se nece...

Da li se tako isto brines i kada neko prodaje ispod cene?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Konačno [emoji51][emoji51][emoji51]

65aa943b5a056b71e6cd6f0c37cc675e.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da bude preglednija preko mobilnog telefona

LG

Slazem se. Mobilne verzije su generalno neupotrebljive. Nadam se samo da ce imati opciju za desktop verziju.

Kako tako samo gledate jednu stranu price... Ako postoji desktop verzija, sta fali da urade i mobilnu verziju, itekako treba da postojji iakp imamo telefone sa full hd ekranima...jednostavno treba da bude pregledno, a ne da zumiran i skrolujem ko blesav pa sta ubodem...
Naprave mobilnu verziju, nema frke i aplikaciju za Android da izbace, bruka koliko godina je proslo nemaju app.

meni je glavni nedostatak mobilnih verzija sajtova to što ne znam gde se šta nalazi na stranici. kod desktop verzije imam prikaz cele strane u malom i časkom zumiram to što me zanima i vidim. kod mobilne verzije prođe moda dok ti skrolovanjem dođeš do toga što te zanima. a možda ga ni ne nađeš.

nije ništa loše u tome da postoji mobilna verzija bilo kog sajta. problem je u tome što najčešće kad naprave mobilnu verziju onda ti uopšte ne dozvoljavaju da učitaš desktop verziju na telefonu. tad stavljam takav sajt na crnu listu momentalno. dalje, ta mobilna verzija iziskuje trud i trošenje resursa. trud koji je mogao biti usmeren na poboljšanje i optimizaciju desktop verzije.

f54082dd8c859e6e13e2f77f373b555a.jpg
0359c1d1b2a750f24ef9c2f388137c22.jpg

I sta je bolje na telefonu po vama?... Moze i mobilna verzija da bude kompleksnija, ali svakako da bih ovu mobilnu verziju koristio na telefonu do 5.5 inca.... Za tablete od 7 ili vise inca moze i desktop verzija, al opet ko kako voli...bitno je da postoji izbor.

moces uvek da biras izmedju te 2 opcije tako da to nije problem, vidi se da kopiraju te ostale sajtove tipa olx,tutti,lalafo, svi su isti

Bas tako, i sad neki web wrapper app i to je to [emoji23]

video sam konkurs za posao, trazili su jednog programera koji zna html5,css3,javascript
verujem da je on pravio mobilnu verziju

Pitas jel neko kupovao i onda kažeš da si već narucio [emoji849][emoji23]

Pitas jel neko kupovao i onda kažeš da si već narucio [emoji849][emoji23]

Sto se mucim kucati preko mobilnog:D pa sta cu vidim da su ok momci dugo su vec na kp i 379 pozitivnih nije malo i nisam znao da ima ova tema na forum pa rekoh da pitam dok cekam :D

Zna li neko u cemu je fora sa ljudima koji preko KP, s vremena na vreme, prodaju telefone koji su kupljeni kod operatera? Naletao sam nekoliko puta vec na oglase u kojima se nudi telefon po ceni od 600evra, recimo, i na slikama telefona stoji i racun iz VIPa na kojem se vidi da je telefon placen 116k. Kako oni zarade tu? Gledam da uzmem S7 edge i naleteo sam na coveka, koji je 6 godina na KP i ima 340 pozitivnih bez negativnih, i nudi takve telefone uz garanciju od 24 meseca. Kapiram da kada uzmu na ugovor telefon tu zarade jer ga manje plate, ali mi ovo nije jasno.

Na rate, pa ne isplate, treba im kes pa ih bas briga sto ce ih vise kostati, ili uzmu preko firme a prodaju bez da daju racun dalje...

Ranije je sve to bilo isplativo, sada samo ovo prvo ima "finansijski" smisla.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno