sad me jos ismeva da sam neiskusan i pokusava da igra na kartu ultra ljubaznosti...gade mi se takvi sibicari...ima preko 900 ocena lik, klasican preprodavac....istorija prodaje mu je puna predmeta slicnih mom, a ocekuje da niko ne poveze da sibicari od ljudi da mu spuste cenu da on proda za duplo
povrh svega, radi se o nekoriscenom predmetu, a najsmesnije od svega je sto je trazio racun i garanciju za predmet koji je deo racunara i samim tim garancija vazi na ceo racunar i ne dobija se za pojedinacne delove kada se tako kupi...
a na svojim oglasima prodaje "nove" proizvode bez garancije, dok moj zaista nov proizvod omalovazava
muka mi je od takvih jadnika
Šta da vam kažem, čitam i ne verujem, zapravo verujem, ja stavio stvar za 110 evra mene neki baja smara za zamenu, njegov vredi i više ali ajde samo danas akcija, kulturno kažem da nisam zainteresovan, on nastavlja sad drugom taktikom - ti si na gubitku, to tvoje realno vredi 80 ali ajde... Nisam hteo da mu odbrusim jer nisam takav ali šta on mene ubeđuje koliko mi predmet vredi. Stvarno su ljudi čudo.
-Alo, dobarar dan, Vi prodajete Jugo 45, 84to godište za 220 evra?!
-Da, auto je u voznom stanju, a cena je FIKSNA!
-Da pitam samo, a može li zamena?
-Slušaj bre ti: Neću zamenu za Ariljski donji veš, Zlatiborski kulen, Sijenički kajmak, rezanu građu, tovne piliće, udžbenike za srednju metalo-strugarsku školu, za švajcerske čokolade i ruske pumpe za navodnjavanje...Može zamena za 220 evra i šlus!
-A jel to zadnja cena gospodine?
-Na to pitanje ne odgovaram, doviđenja!
Ma ti si blesav skroz. Trebao si lepo da mu kazes da si ti i kupio za smesne pare ali moras da zaradis duplo :dbukvalno me neki preprodavac sada smara i hoce maltene da mu dam predmet za dzabe, jos me ubedjuje kako nije on nepristojan nego ja sto prodajem novu stvar za 30% nizu cenu nego u radnji, jer on smatra da je fer da bude 60% niza cena.
Ljudi, kako da dođem do fantasterifica ? Link za kp izlog ne radi...čuo sam lepe priče o čoveku, sad treba da kupim neki kompletić za keš, pa bih rado to od njega uzeo...ako ne sme ovde, neka mi neko javi na PP. Hvala unapred.
Promenio je ime. Udji u KP izloge i nadji Digital scout.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari