nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Ma daj link do naloga da znamo koga da izbegavamo.
***, ja sam se skoro opekao, progutao to i nastavio dalje, sto pre zaboravis bice ti lakse
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Здраво људи,
Релативно нов сам на форуму пошто вас само читам...
Елем да представим свој проблем са продавцима на кп.
Ове недеље ми се десило да купујем хард који нема ни слике(неке с нета), кад питам за Сентинел и мхдд човек се чуди шта је то(још тад сам требао да знам), коришћен само за податке, не може да тестира јер је замењен ссд-ом. Будала, узмем упалтим на рачун и добијем хард који кад га пустиш у мхдд на већ 0,5% има око 25 лоших сектора.
Иначе WD Black 1TB је био у питању...
Наравно он ни да чује, моја кривица јер сам наручивао не одговара због транспорта а нисам сигуран ни да је напоменуо то. Углавном, ником ништа шта да радим све док јутрос не погледам његове огласе а оно продаје још два харда где нема оног одрицања од одговорности од транспорта, али има слика из сентинела и слика самих хардова које мислим да су достаојне али шта мени вреди сад.
Не бих да остављам његове податке и линкове ка огласима, јер је можда овде забрањено. Човек има преко 50+ и 1-2 негативне.
Не знам могу ли нешто да учиним(дао сам негативну јуче која још није убачена) али сам се и сам оладио преварен сам највише својом кривицом и то је то.
Иначе, исти сам члан као и на другом форуму где сам оставио малтене исти коментар да не дође до забуне.
Углавном треба се пазити и на прву несигурност одустати од куповине.
Ni slike nisu nikakav garant.ja ne znam zasto bilo ko kupuje polovne stvari koje nemaju slike
nedostatak slika stvari je indikator da uredjaj mozda ni ne postoji, ..
Ма и ја сам то одмах него ето да поделим са људима да не падну на сличну фору. Није ми први пут да сам преварен, али јесте након дужег времена и да сам сам крив.
Не знам колико је то забрањено, али ево налога https://www.kupujemprodajem.com/153663-1-marko-svi-oglasi.htm иначе, сад је оставио и резултате из сентинела а нема "ограђивања" од транспорта.
Уредништво КП-а још није дало негативну а још јуче сам дао оцену.
Pa pogledaj šta sve taj prodaje !!! Ja nebih ni pomislio da kupim išta od nekog takvog a kamo li kompjuterske delove.Ма и ја сам то одмах него ето да поделим са људима да не падну на сличну фору. Није ми први пут да сам преварен, али јесте након дужег времена и да сам сам крив.
Не знам колико је то забрањено, али ево налога https://www.kupujemprodajem.com/153663-1-marko-svi-oglasi.htm иначе, сад је оставио и резултате из сентинела а нема "ограђивања" од транспорта.
Уредништво КП-а још није дало негативну а још јуче сам дао оцену.
manje bi se ljutio da ti je poslao takav fon?Pogledajte prilog 205013
Upravo sam popio ispalu od izvesnog Nikole iz Arandjelovca sa kp-a.
https://www.kupujemprodajem.com/279032-1-nikola-svi-oglasi.htm
Već ima jednu negativnu ocenu.
Dogovorili se sve oko slanja SonyXperiaZ2 telefona, maločas me zove, kaže da telefon ne može da očita SIM karticu.
Njegovo opravdanje:
'Mogao sam i takav telefon da ti pošaljem..'
:happy:
telefon ne dajem, sve u porukama.
Kako si došao do tog zaključka?
Empirijski, ili si to napisao čisto,eto, da bi ubrao bod?
Da si proverio profil preprodavca, video bi prvu nelogičnost,a to je da ima 7 pozitivnih i jednu negativnu ocenu.
Nije li to disharmonična proporcija?
Mogu da shvatim da preprodavac ima 500 pozivitnih i jednu negativnu.
Pa čak i tada je kriv preprodavac,jer bi svakom kupcu trebalo da izadje u susret.
To je sajt za preprodaju,a ne prodaju.
Misliš da je loše što sam to iskustvo podelio sa poštenim kupcima sa foruma?Zar je bitno koliko ima pozitivnih ako ima tu jednu negativnu? Prosao si ko zmaj i ne kukaj bzvz da ne navuces losu karmu
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Zapravo ,ako kliknete na profile zadovoljnih kupaca,koji su mu dali pozitivne ocene, videćete da se svih 7 ,DO JEDNOG, bave isto preprodajom telefona.Zapravo mu je skor 0-1, prodao je jednu jedinu stvar i tom prilikom prevario coveka.
Misliš da je loše što sam to iskustvo podelio sa poštenim kupcima sa foruma?
Zapravo ,ako kliknete na profile zadovoljnih kupaca,koji su mu dali pozitivne ocene, videćete da se svih 7 ,DO JEDNOG, bave isto preprodajom telefona.
Jedini pravi kupac je onaj kojeg je prevario, tj. koji mu je dao negativnu ocenu.
Svaka čast na zapažanju.
:wave:
Misliš da je loše što sam to iskustvo podelio sa poštenim kupcima sa foruma?
Zapravo ,ako kliknete na profile zadovoljnih kupaca,koji su mu dali pozitivne ocene, videćete da se svih 7 ,DO JEDNOG, bave isto preprodajom telefona.
Jedini pravi kupac je onaj kojeg je prevario, tj. koji mu je dao negativnu ocenu.
Svaka čast na zapažanju.
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari