Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I meni je tako izgledalo, kada sam na brzinu pregledao oglas, pomislio sam da su se dosetili da prodaju sve iz kuće,od čiviluka, kredenca, ormara..preko garderobe, tako vrte u krug i uvek su u trendu ;)
Ali nije, pogledaj malo bolje, nemoguće da joj dete nosi 5 pohabanih šortzeva za kupanje,ili dve iste majice za 1000din.

b82d7f65b9283058e32f492598d691b6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Covek je smesan :)
Mislim da je cena tog misa kod nas (dok ga je bilo u prodaji) bila oko 50e.
A i sam Logitech je povukao ovu seriju jako brzo, jer je imala nekih problema bas sto se tice konekcije.

Ili je u pitanju reklama za sajt... Prvi put čujem za isti.
Sent from Lumia 535 using Tapatalk.

I onako nizak stepen volje da kupujem bilo šta polovno, naročito preko KP, svakim pročitanim postom postaje sve manji...

Bitno je da ima iPhone a to što piše "pa ću pokažem", "saće te" je apsolutno "ne bitno"... Za nekog ko ima 20 godina je baš lepo opismenjena.

Btw. izgleda da joj je kuća blizu stanice policije čim je uspela da od prvobitne namere da zove policiju za deset minuta već bude u policiji...

Stavio kamen u kuciste ili doticnu kartu odmah se pitas..."kako ovo da bacim sto dalje?"
To je karta sa ubedljivo najvise problema u novijoj istoriji...

kp.PNG

Drugar slao graficku kartu.

Spustio cenu karte za 10e, platio postarinu i posle svega toga vrati mu se karta posle 15 dana.

Kad je dao negativnu ocenu, to je dobio za odgovor.

Sta njemu sad zameras? :)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Verovatno 810€ cenu.

Sent from my Nexus 5X

Ako on ume da proda za 810eur, to mu niko ne moze zameriti.

drugar okachio oglas da prodaje neki fon za 215e.
evo kakvu je ponudu/poruku dobio :D

Prilozi

• mesar.jpg
    mesar.jpg
    233.9 KB · Pregleda: 703
boze protiv prevaranata i prevara sam, ali ovom bih poslao kamen, makar u zatvor otisao

haha kaze ako ti to nije logicno onda si prevarant

bas je logicno da se prvo vide uzivo, a onda mu ovaj salje telefon kurirom

Poslednja izmena:
boze protiv prevaranata i prevara sam, ali ovom bih poslao kamen, makar u zatvor otisao

haha kaze ako ti to nije logicno onda si prevarant

bas je logicno da se prvo vide uzivo, a onda mu ovaj salje telefon kurirom

neee..ide sesija preko skajpa i upoznavanje i pokazivanje shta ima u kuci :D

to sam i ja prvo pomislio kao i ti, ali logichinje je da se ide preko skajpa sve :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno