Pa to je onda još crnje.Ne, on je prodao JEDAN telefon, ostale ocene su za kupovinu - dakle, on je kupio 6 telefona.
Zbog toga što je i mene pokušao da prevari, a na kp-u već ima samo jednu 'uspešnu' prevaru.ispala nije isto sto i prevara, ne znam sto se dize tolika dzeva oko toga?
uzgred, zamisli da je bio radni dan.
On bi poslao takav telefon kakav je.
Ja bih na kp-u ostavio negativnu ocenu,[bio bih drugi kojeg je uspeo da prevari]..ovde bih prijavio prevaru,dok biste ti i ekipa ,iza šanka, koja preprodaje 'moral' sve to sagledali kroz kaleidoskop?
Spusti se, bre, šta ti je?
Da,kao i onog već prevarenog kupca?
Jasno.
Već sam rekao da nisam nikada kupovao preko kp-a.
Ako ikada budem kupovao ovde na bench-u od proverenih članova, u taj izbor ti i ekipa koja morališe, sigurno nećete ući.
uzgred, zamisli da je bio radni dan.
On bi poslao takav telefon kakav je.
Ja bih na kp-u ostavio negativnu ocenu,[bio bih drugi kojeg je uspeo da prevari]..ovde bih prijavio prevaru,dok biste ti i ekipa ,iza šanka, koja preprodaje 'moral' sve to sagledali kroz kaleidoskop?
Spusti se, bre, šta ti je?
Ja bih sad tebi mogao svasta da kazem jer, jelte, mozda si i ti prevarant. Logika ti uopste nije na mestu.
Prosao si ko zmaj i ne kukaj bzvz da ne navuces losu karmu
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Nemaš nikakvog iskustva na KP.Apsolutno se slažem sa tobom da su na kp-u 99.9% preprodavci i prevaranti.
Već sam napisao da nisam nikada ništa kupovao preko kp-a.
Pa dobro ljudi cena je opravdana posto znamo od koga kupujemo http://www.kupujemprodajem.com/Haljina-35625837-oglas.htm?filter_id=60812163 zena se slikala![]()
Šta li je unutra, verovatno neko Celeronče ili Tualatin u najboljem slučaju.
Pa nije loša ponuda, uz obzir da daju i Rockwell 56K modem![]()
mucenica brdo istih oglasa ima okacenih
Pa dobro ljudi cena je opravdana posto znamo od koga kupujemo http://www.kupujemprodajem.com/Haljina-35625837-oglas.htm?filter_id=60812163 zena se slikala![]()
Kliknite za broj telefona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari