Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ispala nije isto sto i prevara, ne znam sto se dize tolika dzeva oko toga?
Jedino ako ti je bila povoljna kupovina pa si razocaran? Imao si za malo nesto u rukama ispod cene?

Ne, on je prodao JEDAN telefon, ostale ocene su za kupovinu - dakle, on je kupio 6 telefona.
Pa to je onda još crnje.
Dakle, od 7 telefona koje je kupio, jedan je uspeo da preproda i taj jedan je bio prevara.
Ostalih 6 je ,verovatno, preprodao van kp sajta.

ispala nije isto sto i prevara, ne znam sto se dize tolika dzeva oko toga?
Zbog toga što je i mene pokušao da prevari, a na kp-u već ima samo jednu 'uspešnu' prevaru.

Poslednja izmena:
Kako te je prevario kad ti nista nije ni prodao?

Pa i da je jednostavno rekao odustao sam, to nije nista nemoralno.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

ne razumem kako nije uspeo. on je odustao od slanja da te ne bi izradio. nisi ti provalio da on hoće da te izradi, pa da nije uspeo. opušteno je mogao da ti pošalje pokvaren telefon, a s obzirom na to kako se ponašaš mislim da te niko ovde ne bi žalio.

*** razvlacite coveka ovde a realno mozda nije ni kriv ....

ako sam dobro razumeo sled dogadjaja ...

1. dogovorili se oko prodaje/kupovine telefona
2. pre nego sto ti je poslao lik ti kaze ... e druze ... ne ocitava SIM ... necu da ti saljem ...
3. ti dolazis ovde da kukas kako te je lik *****ao ???

Mislim ... ne bih da branim lika ne znam ko je, ali ... ja bih pre rekao da ti je ucinio, nego sto te je prevario ...

E sad sto si ti smoren jer ti je umakla dobra ponuda za telefon *** .... lepo ti kaze ... mogao je da ti posalje takav telefon ... sta bi onda rekao ...

uzgred, zamisli da je bio radni dan.
On bi poslao takav telefon kakav je.
Ja bih na kp-u ostavio negativnu ocenu,[bio bih drugi kojeg je uspeo da prevari]..ovde bih prijavio prevaru,dok biste ti i ekipa ,iza šanka, koja preprodaje 'moral' sve to sagledali kroz kaleidoskop?
Spusti se, bre, šta ti je?

cek ... jel tebi ide tesko rezonovanje ili ?

Kakave ima veze sto je bio vikend ? mogao je on da ti posalje i u ponedeljak, da je hteo da te za****? iskreno, ne kapiram tvoje shvatanje cele situacije ....

Poslednja izmena:
Da,kao i onog već prevarenog kupca?
Jasno.

Već sam rekao da nisam nikada kupovao preko kp-a.
Ako ikada budem kupovao ovde na bench-u od proverenih članova, u taj izbor ti i ekipa koja morališe, sigurno nećete ući.

Ja bih na kp-u ostavio negativnu ocenu,[bio bih drugi kojeg je uspeo da prevari]..ovde bih prijavio prevaru,dok biste ti i ekipa ,iza šanka, koja preprodaje 'moral' sve to sagledali kroz kaleidoskop?

Poslednja izmena:
Da,kao i onog već prevarenog kupca?
Jasno.

Već sam rekao da nisam nikada kupovao preko kp-a.
Ako ikada budem kupovao ovde na bench-u od proverenih članova, u taj izbor ti i ekipa koja morališe, sigurno nećete ući.

apsolutno ne. niko ne bi opravdao čoveka koji te je prevario. ti trenutno nisi prevaren i to njegovom dobrom voljom. da je hteo mogao je da te prevari. a ti ga ovde razvlačiš kao da ti je prodao pokvarenu stvar vrednu 50 soma evra.

sad sam otisao i procitao onu negativnu ocenu .... kapiram dao je neko poput tebe :)

Ja bih sad tebi mogao svasta da kazem jer, jelte, mozda si i ti prevarant. Logika ti uopste nije na mestu.
Prosao si ko zmaj i ne kukaj bzvz da ne navuces losu karmu ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Haha..upravo mi stiže SMS poruka, lik mi preti da prestanem da ga pljujem ovde po forumu.
Za koju li vi tajnu organizaciju radite?

Ajde, uzivajte.
Isključujem se iz diskusije.
Nadam se da je pomoglo onom manjem procentu poštenih kupaca.

Poslednja izmena:
Apsolutno se slažem sa tobom da su na kp-u 99.9% preprodavci i prevaranti.
Već sam napisao da nisam nikada ništa kupovao preko kp-a.
Nemaš nikakvog iskustva na KP.
Ali zato imaš stav da su na KP 99.9 njih prevaranti i preprodavci?
Na osnovu čega smatraš da je tvoj stav potkrepljen činjenicama, a ne tvojim neiskustvom, to jest "prvom ribom koja ti je dala korpu" :)

Ja sam kupovao nekih 70-80 puta do sada na KP, a 2 puta sam imao loše iskustvo, u smislu da je roba bila neispravna a prodavac prekinuo komunikaciju nakon (po njega uspešne) transakcije.
Pod tim ne kažem da na KP nema prevaranata i preprodavaca, ima ih koliko i na svakom buvljaku.
Već kažem da si "zelen" kako si i sam to naglasio.

@AphexTwin
Obavestio si članove foruma, svako će prosuditi za sebe da li je to ispala ili ne. Nema potrebe ovaj slučaj dalje objašnjavati. Svaki flame i off topic će biti brisan uz adekvatne poene.

Šta li je unutra, verovatno neko Celeronče ili Tualatin u najboljem slučaju.
Pa nije loša ponuda, uz obzir da daju i Rockwell 56K modem :D

Meni to lici na prevaru. Takav laptop bi trebalo da je prilicno skuplji?

Pa odes do panceva i pogledas...
Ja ti vidim win10 a ne xp

Ja joj izgleda jedini verujem da pojma nema sta je unutra.
Nije ona to znala ni nov kada je bio, a ne posle 10g

Pa sva joj je roba u istim velicinama, resila da se oslobodi onoga sto ne nosi. Brendirana je garderoba, nema razloga da je zalite, ne prodaje da bi skupila za operaciju.

I meni je tako izgledalo, kada sam na brzinu pregledao oglas, pomislio sam da su se dosetili da prodaju sve iz kuće,od čiviluka, kredenca, ormara..preko garderobe, tako vrte u krug i uvek su u trendu ;)
Ali nije, pogledaj malo bolje, nemoguće da joj dete nosi 5 pohabanih šortzeva za kupanje,ili dve iste majice za 1000din.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno