Gde si video poruku vlasnika?
Inace telefon je neregularan da li ukraden ili nadjen...i ne moze da se otkljuca samo za delove.
Eto ti sad, više nije garancija ni da prodavac ima 500+ ocena na KP, a da nije neka mućka, razumem sa 0 ocena pa da dođe do moguće prevare, kad ono to masovno i na veliko ide, bez izuzetka... Strašno...
Ko garantuje posle kada kupiš neki "fon" od tih prodavac da "ovi naši" neće zakucati na vrata, pa dok dokažeš da nisi ti... gotovo... posle ni ortoped neće uspeti da sastavi...
Hvala svima na odgovorima.
kakve veze ima sto neko ima 0 ocena, a neko 500+
najmanje verujem tima sa 500+ ocena, jer su to preprodavci
kad se setim da su na kupindu imali neki fazon takvi ljudi, da ko ima manje ocena salje prvi uvek
Posle neko kaze da se cinkarenje ne ispati...200 jura za Novu Godinu...
Deda Mraz nista da dolazi...![]()
Niko ti polovnu HiFi opremu ne isporučuje, osim kurirskim službama. Ali ja se ne bih igrao da kupujem bez da čujem kako zvuče prvo.
Ovom prilikom se javno izvinjavam što nisam "edukovana" osoba, što sam uvredio prodavce sa 0 ocena, što nisam stručnjak iz oblasti prevara, tehnologije, šumarstva, veš mašina, što nisam ekspert za preprodavce i što sam postavio konstataciju da "nisi" siguran ni kod jednih ni drugih. Neće se više ponoviti da se neko pronađe uvređen i tobože zatečen konstatacijom i mogućom klasifikacijom prodavaca i naravno što sam uopšte bilo šta pitao, jer koliko vidim ljudi se pronađu i uvrede.
Biću vredan za sledeću godinu pa ću detaljno da se pozabavim ovim problemom kao i 70% Srbije, da uđem u trag, procenim, naučim šta je sigurna kupovina, uočim mane i prednosti i sve što nosi internet u dobrom i lošem smislu. Kada to budem uradio neću gledati na ljude kao na ocene, nego ću biti ekspert iz te oblasti i na 100 kilometara prepoznavati "prevarante", "preprodavce", a oni eksperti se neće više vređati. Hvala
Svaka cast, ne volim ih ni ja...ali nikad ne bih zeleo da neko nastrada mojom zaslugom.Cinkarenje?! Na kraj pameti mi nije bilo kakva "nagrada", niti bih je uopste uzeo, prosto ne volim lopove, lakse se identifikujem sa ostecenima. Malo bi mogao da razmislis pre nego sto nesto odvalis, nismo svi optereceni novcem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari