Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde si video poruku vlasnika?
Inace telefon je neregularan da li ukraden ili nadjen...i ne moze da se otkljuca samo za delove.

Poslao sam SMS nesrecniku sa linkom oglasa, samo ce jos gore da se iznervira kad bude shvatio da ne moze nista da uradi.

hahaha al reci sto je lik pokazao ekran sa porukom vlasnika
bukvalno se hvali time sto je lopov

Eto ti sad, više nije garancija ni da prodavac ima 500+ ocena na KP, a da nije neka mućka, razumem sa 0 ocena pa da dođe do moguće prevare, kad ono to masovno i na veliko ide, bez izuzetka... Strašno...

Ko garantuje posle kada kupiš neki "fon" od tih prodavac da "ovi naši" neće zakucati na vrata, pa dok dokažeš da nisi ti... gotovo... posle ni ortoped neće uspeti da sastavi...

Hvala svima na odgovorima.

Poslednja izmena:
Mozda nije ukrao nego prosto covek radi kao taxista preko a taj lik je zaboravio mob u taksiju.(ili mu je ispao u taksiju) Koliko sam ispratio to uopste nije redak slucaj,dosta mobova sa oglasa su upravo tako "nabavljeni"
Ako se zna da je svaki 4 taxista u austriji srbin sve je jasno

Eto ti sad, više nije garancija ni da prodavac ima 500+ ocena na KP, a da nije neka mućka, razumem sa 0 ocena pa da dođe do moguće prevare, kad ono to masovno i na veliko ide, bez izuzetka... Strašno...

Ko garantuje posle kada kupiš neki "fon" od tih prodavac da "ovi naši" neće zakucati na vrata, pa dok dokažeš da nisi ti... gotovo... posle ni ortoped neće uspeti da sastavi...

Hvala svima na odgovorima.

kakve veze ima sto neko ima 0 ocena, a neko 500+

najmanje verujem tima sa 500+ ocena, jer su to preprodavci
kad se setim da su na kupindu imali neki fazon takvi ljudi, da ko ima manje ocena salje prvi uvek

@aca

vidis da ne zna nemacki, a mozda i zna nego se boji da vrati, a verovatno ga nije on licno ukrao posto je preprodavac

Poslednja izmena:
ako mislis na mene, ne pricao o zameni
nego su bili u fazonu, ja imam vise ocena, vi meni saljete prvi, bilo da su pare ili predmeti

A kako mislite da ga vrati u austriju i uzme tih 200€
A uz to mozda ide mecki na rupu....pa ni on nije veverica [emoji1]

mada pazite, mozda policija i uspe da uradi nesto ako vidi ovo
moj jedan poznanik je kupio u beogradu kraden iphone 4 iz svajcarske u ono vreme, koji nije bio zakljucan na icloud, pa mu je samo stigla poruka od policije da vrati telefon
dosli su neverovatno brzo, uzeli mu telefon i bili u fazonu, pa sta ako nisi ukrao, vec si kupio od nekog, budi srecan sto nisi uhapsen

Pa mogao bi taj austalijanac da zove nasu policiju i trazi da reaguju, a ovi nasi bi morali da reaguju na to.
Al jedno je teorija a drugo praksa

poslao mu je jedan clan sms, verujem da nije toliki problem iz austrje da se odreaguje
preprodavac je sam sebe ukopao

Pa nista, da javimo coveku ?
Cisto da se ne brine i da je sve uredu sa njim...da sljaka kao lud.:d
Ako ste poslali sms Austrijancu, posaljite i ovom nasem nesretniku, bice zanimljivije.
Jurnjava, trka, panika, rotacije....

Poslednja izmena:
kakve veze ima sto neko ima 0 ocena, a neko 500+

najmanje verujem tima sa 500+ ocena, jer su to preprodavci
kad se setim da su na kupindu imali neki fazon takvi ljudi, da ko ima manje ocena salje prvi uvek

Ovom prilikom se javno izvinjavam što nisam "edukovana" osoba, što sam uvredio prodavce sa 0 ocena, što nisam stručnjak iz oblasti prevara, tehnologije, šumarstva, veš mašina, što nisam ekspert za preprodavce i što sam postavio konstataciju da "nisi" siguran ni kod jednih ni drugih. Neće se više ponoviti da se neko pronađe uvređen i tobože zatečen konstatacijom i mogućom klasifikacijom prodavaca i naravno što sam uopšte bilo šta pitao, jer koliko vidim ljudi se pronađu i uvrede.

Biću vredan za sledeću godinu pa ću detaljno da se pozabavim ovim problemom kao i 70% Srbije, da uđem u trag, procenim, naučim šta je sigurna kupovina, uočim mane i prednosti i sve što nosi internet u dobrom i lošem smislu. Kada to budem uradio neću gledati na ljude kao na ocene, nego ću biti ekspert iz te oblasti i na 100 kilometara prepoznavati "prevarante", "preprodavce", a oni eksperti se neće više vređati. Hvala

Poslednja izmena:
Posle neko kaze da se cinkarenje ne ispati...200 jura za Novu Godinu...
Deda Mraz nista da dolazi...:D

Poslednja izmena:
Da li je neko kupovao zvučnike preko KP, mislim na hi-fi sisteme ne na kompjuterske zvučnike?

Na primer ko prodaje podnostojeće, stereo risivere, AVR itd?

Da li donose na adresu ili ja moram da odem kolima da pokupim na nekoj lokaciji kao što Fanta na primer donosi na Novi Beograd?

Posle neko kaze da se cinkarenje ne ispati...200 jura za Novu Godinu...
Deda Mraz nista da dolazi...:D

Cinkarenje?! Na kraj pameti mi nije bilo kakva "nagrada", niti bih je uopste uzeo, prosto ne volim lopove, lakse se identifikujem sa ostecenima. Malo bi mogao da razmislis pre nego sto nesto odvalis, nismo svi optereceni novcem.

Niko ti polovnu HiFi opremu ne isporučuje, osim kurirskim službama. Ali ja se ne bih igrao da kupujem bez da čujem kako zvuče prvo.

Zaboravih da napišem da tragam za novim zvučnicima, video sam da ih ima povoljna tehnika i još par prodavaca pa sam zato pitao da li je neko kupovao zato što su ti sistemi teški desetine kilograma pa ne ide da šalju kurirskim službama :)

Edit: i bitno mi je da je prodavac korektan ;)

Ovom prilikom se javno izvinjavam što nisam "edukovana" osoba, što sam uvredio prodavce sa 0 ocena, što nisam stručnjak iz oblasti prevara, tehnologije, šumarstva, veš mašina, što nisam ekspert za preprodavce i što sam postavio konstataciju da "nisi" siguran ni kod jednih ni drugih. Neće se više ponoviti da se neko pronađe uvređen i tobože zatečen konstatacijom i mogućom klasifikacijom prodavaca i naravno što sam uopšte bilo šta pitao, jer koliko vidim ljudi se pronađu i uvrede.

Biću vredan za sledeću godinu pa ću detaljno da se pozabavim ovim problemom kao i 70% Srbije, da uđem u trag, procenim, naučim šta je sigurna kupovina, uočim mane i prednosti i sve što nosi internet u dobrom i lošem smislu. Kada to budem uradio neću gledati na ljude kao na ocene, nego ću biti ekspert iz te oblasti i na 100 kilometara prepoznavati "prevarante", "preprodavce", a oni eksperti se neće više vređati. Hvala

brate opusti se :D ne znam sta ti je

Cinkarenje?! Na kraj pameti mi nije bilo kakva "nagrada", niti bih je uopste uzeo, prosto ne volim lopove, lakse se identifikujem sa ostecenima. Malo bi mogao da razmislis pre nego sto nesto odvalis, nismo svi optereceni novcem.
Svaka cast, ne volim ih ni ja...ali nikad ne bih zeleo da neko nastrada mojom zaslugom.
Ko zna kakvim je spletom okolnosti doslo do ove prodaje?

Ma da, prodavac telefona sa 500 ocena ne zna sta je otkupio, palo s kamiona.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno