Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Купио сам пре три-четири године тв од лика из Темерина. Андор му је име. Ако је то он, онда је поуздан продавац... дао је и мали попуст на цену...

U medjuvremenu mi je stiglo to sto sam porucio i dogovorio.
Jedino nisam znao da aks ne prima eure pa je bila frka da se to zameni.

Kako ide to sa garancijama, dobio sam u paketu neoverenu garanciju?

Немам појма за гаранцију... Тад је био договор да ће у случају квара он све решавати. На срећу није било потребе за тим...

stvarno je fabricko stanje... kao u fabrici pre nego sto je sastavljen laptop :)

ali ima i HAR DISK sa bed sektorima... full dozivljaj...

Lik sklepo neki krs od krs starih komponenti i zeli to da uvali...hvala bogu pa obican kupac odmah obilazi ovakve oglase bez ekrana tastature itd...Al najjace mi je ovo kada dopisuje neke stvari a nema ih vec onako kao bi trebalo da bude da kupujete kompletan :D

Andor odavno ne radi. covek je napustio Srbiju misli da je uzeo Madjarsko drz. Neki prijatelj je nastavio da radi ali to nije taj,

tvitehnika (TV i foto)

Скоро као нов. Јел цена 9 или 1 кило? Мислим, за кило пара узети за неки резервни део може да буде ок посао.

A kako mi da utvrdimo da je punjac iz oglasa NOV?:D
Al najjace mi je ovo kada dopisuje neke stvari a nema ih vec onako kao bi trebalo da bude da kupujete kompletan
Pa on to slikovito da pokaze kako sve radi, i kako moze da potera sve nove igrice itd. :)
Скоро као нов. Јел цена 9 или 1 кило? Мислим, за кило пара узети за неки резервни део може да буде ок посао.
:laugh: +1

Odakle im ti podaci , jedino ako spijuniraju komunikacije clanova to mogu znati.

Odakle im ti podaci , jedino ako spijuniraju komunikacije clanova to mogu znati.
Ne moraju ni da se spijuniraju clanovi, dovoljno je da se na oglas udari ocena i da smatraju da je kupoprodaja obavljena. Oglas je vec smesnen u odredjenu kategoriju, cena je istaknuta, lako se izvuce statistika svega toga. 500000x je komplikovanije spijunirati svakog korisnika.
BTW ovakva statistika nije uvek 100% tacna ali je jako blizu toga tako da imas dobar uvid u pravo stanje.

Dugo nisam koristio Kupujem/Prodajem, pa se ne snalazim nešto ... Naime, nigde mi ne daje opciju da unesem tekst oglasa ??? Ili ja ne umem da je nađem. Ima ono polje za unos teksta, ali ne reaguje ninašta. Gde grešim?
Imam nalog odavno, koristim Mozilu, ali neće ni u IE ... jednostavno, ne dobijam kursor u polju za unos teksta i unos je onemogućen. Ima li neka caka?

Našao sam šta je problem ... Provajder :d
Targo Telekom :mad: Jednostavno ne otvara tu mogućnost tj, taj text box. Bivalo je i ranije problema sa njim na pojedinim sajtovima, pa sam probao preko VIP-a i sve prošlo kako bi inače trebalo da prođe.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno