Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Daj linkove.Eno prevara u najavi...doticna Lana prodaje s5, s4, z1, htc e8 po 4500-4700 din....ja je pitao da se nadjemo licno kaze moze da salje samo postekspresom[emoji12]
Daj linkove.Eno prevara u najavi...doticna Lana prodaje s5, s4, z1, htc e8 po 4500-4700 din....ja je pitao da se nadjemo licno kaze moze da salje samo postekspresom[emoji12]
Ma okej otisao bi ja da probam do BG nije problem.Vidim da ima nekih likova koji valjaju samo te sportske sprave polovno iz Austrije uglavnom,pa me zanima kako se pokazale.Uzeo bih sad za zimu zbog kondicije.Ne daje mi se po 300 evra za novo,max 120 evra.To se ne kupuje dok se ne proba licno nikako
Samo preterano hrabar i lud covek kupuje bilo sta na KPTaj sajt je tipicno leglo prevara koje samo gledaju da se dese, a ljudi gledaju samo cene.
Ne slazem se evo ja sam tamo i kupovao od drugih i oni od mene i uvek sve savrseno.Samo preterano hrabar i lud covek kupuje bilo sta na KPTaj sajt je tipicno leglo prevara koje samo gledaju da se dese, a ljudi gledaju samo cene.
Kada bi vam ispricao pricu da je jedan moj prijatelj u inace poznatoj radnji IT opreme , kupio bajagi nov racnunar sa sve garancijom na tri godine , a da je hdd bio star jedno 5-6 godina sa par desetina hiljada radnih sati, jer bi to trebalo da se smatra za neku prevaru. Za druge delove konfiguracije je malo teze utvrditi jesu li i kolilo su radili pre toga . Gde se onda mi nalazimo.
I za polovnu tehniku postoje pouzdani prodavci sa dosta ocena.Za novu tehniku je lako, tu su uvek prodavci sa 200+ pozitivnih ocena koji se ozbiljno bave time, ali sta raditi za polovnu... to je pitanje.
E to je to, na taj način plus nešto zdravog razuma me nikada nie izneverilo. Mislim da sam samo jednu ili dve stvario kupio novo u radnji poslednjih nekoliko godina (RAM i SSD) i sve još uvek radi perfektno. Većina kompjuterskih delova je sa K&P i Kupinda, sa licitacijama nisam nikada imao sreće. Kad god sam nešto licitirao, uvej je otišlo za više nego što realno vredi (to smrdi mnogo na veštačko dizanje).Kupuj samo za onaj iznos novca za koji si spreman da se oprostis i da ostanes bez njega. Pa ako te prevare nece ti biti toliko krivo, a ako ipak stigne grafika i sve bude u redu onda je super. Ako nisi spreman ovako onda ti ostaje prodavnica ili licno preuzimanje i proba na licu mesta. Mislim da trece ne postoji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari