Evo cisto da upozorim na jos jednog prevaranta na KP. Naime u firmi nam je trebao laptop uglavnom za office. Neko iz firme je narucio laptop sa ovog oglasa:
Pogledajte prilog 152951
Gospodin se predstavio da je iz Pozege iako u oglasu stoji da je iz Beograda. I rekao kako nece skoro za Beograd pa moze da nam posalje laptop AKS-om. Broj telefona mu je
064/5800587. Laptop je stigao a sa njim i BSOD nakon nekoliko minuta koriscenja. Kontaktirali smo prodavca i odmah su poceli izgovori. Kod njega je sve radilo kako treba. Mora da je nesto u transportu ostecen i tako te gluposti. Na moju opasku da se u event vieweru vidi da je i te kako imao BSODove poceo je sa obecanjima kako ce resiti problem "cim dodje u Beograd". Ostavio sam mu telefon i naravno ni traga ni glasa od njega vise. Vise puta smo ga zvali i rekao je da je kod njega radilo kako treba i da radna garancija vazi sedam dana

. A zavlacio nas je sa dolaskom u bgd jedno deset dana. Kontaktirao sam ga i preko poruka na KP ali naravno ne odgovara da ne bi dobio negativnu ocenu. Jednom recju - prevara.
I dalje se oglasava koristi istu semu oglasa kao na slici gore tako da oprez. Nisam licno ostecen i bio sam protiv ovakvog nacina kupovine (ali me u firmi nisu poslusali hehe) tako da me ovo ne pogadja previse. Ali eto cisto da vas upozorim na ovog klasicnog prevaranta.