Kica1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.12.2010
- Poena
- 169
Imaš u podešavanjima da li će biti vidljivo ili ne ,Nisam video nijedan oglas na K&P da nema grad i telefon, kako može da se i prijavi bez toga ?
Imaš u podešavanjima da li će biti vidljivo ili ne ,Nisam video nijedan oglas na K&P da nema grad i telefon, kako može da se i prijavi bez toga ?
Policija u Jagodini uhapsila B.Ž. (36) iz sela u okolini Ćuprije zbog sumnje da je preko sajta “Kupujem-prodajem” oštetio kupce za 66.000 dinara.
http://grockainfo.com/prodavao-pokvarenu-robu-na-sajtu-kupujem-prodajem/
Dao si skuter od 1000e a da ti ne plate? Kako to?
A pa za to si onda sam kriv, dzabe tuzbe... Jedino da skupis drustvo, pa na silu oduzimanje...
Znam klinca iz sela nekog, pajdoman, prodao grafu na netu, tj poslao ciglu coveku... Sutradan, eto njemu 5 likova na gajbi... Zbog 9000din. A ti nista zbog 1000e...
Ti upadas da uzmes nesto svoje... Ovo je srbija, moras tako...ili ostajes bez 1000e...
E znas koliko tu gresis, ti ako nekom upadnes na gajbu odgovaras KRIVICNO, sudstvo i policiji ni malo nece biti briga zasto si ti tako postupio, zato akzem pravdu moze docekat neko JAKO uporan sa zeljom da se sudi, ili neko ko poznaje nekog gde treba, ostali su zrtve nazalost
Gledate previse filmova i previse ste jaki i hrabri u svojim sobama.
Gledate previse filmova i previse ste jaki i hrabri u svojim sobama.
Prenosim iskustvo poznanika:
Covek u oglasu drzao neki hard disk i naravno slika hdd sentinel sve, u opisu da je disk radio oko godinu dana ccini mi se tako nesto, i sad lik pozove poruci ovaj mu upakuje puckavo koverte itd itd...stigne onome disk nesto ne moze instalira sistem zove ovog drugog, ovaj mu pokazuje kako se pravi particija i sve ostalo i zamoli ga da instalira sentine l pogleda disk da slucajno nije nesto osteceno, posle par pokusaja smiluje se covek i pokrene i utvrdi da je na 95% valjda tako nesto, e sad ovaj gleda kad je slao bilo 100% i kaze ovome znas izgleda da je kurirska sluzba nesto ostetila. Kaze ovaj pa zar to nije novo pa ja sam kupio novo ovo je polovno ja hocu nov i tako neka silna rasprava da bi dosli do toga da on kaze da je u oglasu pisalo oko godinu dana a ovaj radio 450 dana sto je mnogo vise a on je hteo nov...malo nelogicnosti i suprotnosti u izjavama te mislio da je nov a posle kaze da je oko godinu dana star. Kaze ovaj nema problema poslace kurirsku sluzbu da napravi zapisnik o ostecenju, oni ce preuzeti disk, i kad oni preuzmu on ce poslati drugi u zamenu i to je to i to sve o njegovom trosku, osteceni lik ne bi nista platio vise. Kad gle cuda kurir dosao da uzme posiljku i da napravi zapisnik a ovaj drzak i bezobrazan kaze ja nisam dobio ono sto sam kupio kaze ja sam prevaren i kurir kaze ok onda ne treba zapisnik! Zove kurirska njega kaze tako i tako ne moze uvaze reklamaciju kada covek nije dobio to sto je kupio...NEVEROVATNO da lik nije mogao da ispostuje to za disk da dobije drugi nego on preti i on hoce pare nazad ili potpuno nov disk jer je on nov kupio iako nigde nije uzeo nov. A najgore sto je slagao da nije dobio to sto je narucio, dobio jeste e sad sto se ostetilo ovaj bi mu zamenio...eto takvi smo mi ljudi...i sta tu normalan covek da radi kad svako samo sebe gleda, sad ovaj ostecen za hard disk i da vrati pare kaze ne pada mu napamet jer je ovaj krajnje bezobrazan bio vredjao i pretio kaze jos mu u glasu bilo sumnjivo zvucalo mu da je ovaj bio uplasen kad je pricao i da se plasio da ne dobije ciglu...o boze i to sve za 3000din!!!
@Željko
Mali off . Kolko te koštalo to vraćanje u Kinu , naime i ja imam dve kamere sa baterijom koja se ne da napuniti .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari