Ja stvarno imam uglavnom pozitivna iskustva, ali...
Lik prodaje tastaturu wifi sa risiverom za 999 dinara. Ja prvo pitam da li može samo risiver pošto imam ganc novu tastaturu i miš iz istog kompleta. Lik je od tipa prve poruke neopisivo drzak, bezobrazan, na stranu što je totalno nepismen i nadrkan što neopisivo iritira. Onda kaže "šta, ja ti pošaljem risiver za 300, 400 dinara i ti ne uzmeš i ja platim 250+250 poštarine... Reko druže ne brini ništa, imam 30 pozitivnih, šta ti je, umesto odgovora skače cena na 1500 dinara a on u odgovoru kaže "ma kakvi, a i ono što je bilo 1000 dinara cena ne važi, sada je 1500, ono 1000 sam se ZA****".
Ja ništa, odlepim i ostavim čoveka kontam možda spusti cenu. Međutim, risiver je jako teško naći, preko amazona i sl barem 20$ sa poštarinom, i ja ga pitam jel spreman da se vrati na staru cenu ili spusti i on kao može na 1200. Onda sam baš na benču pokrenuo temu da li će mi taj risiver odgovarati, i neko se javio i rekao da mora, kao neka slika prodavac pa uporedi. On mi pošalje 10 slika tastature i jednu risivera gde se ništa ne vidi, reko slikaj ono pozadi što piše, oznake i sl on kaže "ne mogu jer nemam mikro zoom na telefonu" 😀
A onda je počeo da me ubeđuje kako to NEĆE i NE MOŽE da mi radi, jako drčno, drsko i prepotentno do zla boga, kako sam ja ****** što mislim da će to da mi radi, da on ima XYZ wifi tastatura, ali to radi samo sa tom, i tako dalje. Reko, pošalji ti to sve za 1200. I pošalje on i stigne to... Stigne mi i poruka od njega: "Evo druže, poslao sam, pa ti sad uhakuj sa ti tvoji programčići, pa za**** logitech korporaciju, oni nemaju pojma!!!", tim rečima 😀 I naravno, skinem onaj logitechov software za spajanje, spojim moju novu tastaru, radi sve super kao i miš, spojim njegovu, radi normalno, a ne rekoh da lik davao istu takvu tastaturu kao rezervne "delove" jer "ne radi", naravno, radi i ona kada se spoji 😀 Sve u svemu, imam wifi komplet i 2 rezervne tastature 😀
Sve je to ok, nisam prevaren i sl iako je jako ružno što je digao cenu posle jedne moje poruke, al eto, kakav pristup može da ima neko ko prodaje nešto, meni je to van svake pameti, čovek je konstantno bio bezobrazan, drzak i neotesan.