Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prodao CPU preko KP. Samo što sam poslao, pouzećem naravno, lik mi se javi da se predomislio i odbije paket. Poslao mi je naknadno pare za poštarinu, ali ja još nisam čuo ništa od PostExpressa, ni video svoj paket. Šta mi je činiti?

Ja se uspaničio pošto sam to slao prošlog ponedeljka. Sad sam zvao poštu i posle čekanja od 20min :wall: javi mi se operater i reče da mora da ostane 5 dana u pošti primaoca pre nego što ga vrate nazad.

Ovo kao lutrija na seoskim vasarima, zverina, doduse neispitana (napisano velikim slovima, ako kupac ne procita mora da je corav) + bez (i ovo veliko) prava bilo kakve reklamacije i sve za 40e - fiksno! Al iz Svice...
Untitled.png

Ima i brzi racunar iz Danske
Untitled.png
Na ostalim oglasima ima i iz Svenske... Svasta nesto i za svakog po nesto, nema rezervacije, ko prvi dodje nosi - kao na Sabackom vasaru kad treba nabaciti kotur patki oko vrata - ko nabije taj dobije!
Nemam nista protiv coveka ima dosta pozitivnih ali mi zanimljivo odakle mu tolika inspiracija za tekstove :D

Poslednja izmena:
Ta grafička je ispitana i ne radi :)

Sent from my D6603 using Tapatalk

Naravno, nije nam dzabe Exodus olaksao snalazenje sa KP terminima [emoji4]
Da ponovimo gradivo:

1. Neispitano - (ispitano i ne radi)
2. Netestirano - (testirano i ne radi)
3. Radilo je u mojoj mašini - (dok nije crklo pa je izvadio i prodaje)
4. Verovatno ispravno - (sigurno neispravno)
5. Stiglo iz inostranstva - (stiglo sa buvljaka, probano i ne radi)
6. Nemam mogucnost da isprobam - (imao je, proverio, ne radi)
7. Verovatno je ok, ne razumem se - (razume se on odlično, probao je i ne radi)
8. Trebalo bi da radi - (trebalo bi, ali ne radi)
9. Kombinacija svega gore navedenog - (potpuno isti rezultat, ne radi)

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Imam ja napajanje od 750W, nek dođe da testiramo

Koliko inače košta ta kartica kada imate dilemu da li je ispravna?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ako si iz Kragujevca moze da bude koliko toliko sigurno, ako nisi ne bih bas probao.

Послато са Nokia 3410 уз помоћ Тапатока

@lacana

Većina tih kartica, po meni oko 70-80% su rudarile. Ako je rudar bio savestan i menjao im pastu, imao dobro napajanje, hlađenje, te kartice će još malo da rade. Ako je bio neiskusan, te kartice su pri izdisaju. One rade 24 h - 7 dana u nedelji. Da ne pričam da se njima menja i bios, zbog efiksanosti. Najboje bi bilo kada bi našao nekog gejmera ko ih menja (maksimalno dve) jer prelazi na sledeću generaciju - jače kartice. Opasni su majneri koji ih menjaju (10-20) jer prelaze na jače kartice. To je slična priča kao sa kolima. Auto je prešao 500.000,00 a drugi 250.000,00 kilometara. Kod od ova dva automobila će raditi duže i bez većih popravki ?
Najbolje da potražiš karticu ovde na forumu. Jeste nešto jača cena, ali se barem zna ko je miner.

Poslednja izmena:
To je slična priča kao sa kolima. Auto je prešao 500.000,00 a drugi 250.000,00 kilometara. Kod od ova dva automobila će raditi duže i bez većih popravki ?
Najbolje da potražiš karticu ovde na forumu. Jeste nešto jača cena, ali se barem zna ko je miner.
Jako lose poredjenje iz jednog bitnog razloga - gamer ne igra 24/7 niti je kartica uvek na 100%. Pre ce biti poredjenje 500.000km i 10-20.000km.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno