Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko ima iskustava sa ovim polovnim thinkPad laptopovima koji se prodaju na KP, mislim na starije modele tipa T510?
Ja imam SL500, malo nestandardna varijanta za ovo tržište, ali sve je to slično, jedino što je ovaj moj sa DDR2. Prezadovoljan sam laptopom, stavio sam mu P9500 procesor, windows 7 i radi bez štucanja, za neku svakodnevnu upotrebu bolje mi ne treba. Jedino ću mu osvežiti bateriju, tj uzeti novu jer drži do pola sata, što je super za laptop iz 2008/2009.

Drug mi prodaje te varijante još od R61 pa nadalje. Sad gura te T400, T500, T510, neki imaju i SSD i jako lepo rade.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

S7 edge - a na ekranu fabricka folija :D:D

s7e.jpg

Ne mogu da se setim u kojoj su temi bile preporuke za kvalitetnu i povoljniju zamenu za Delimano Nutribullet.

Seća li se neko?

Imas u Metrou stalno neke alternative, Linea, Gorenje cak itd. kako kada.

Kafic kod mene je uzeo Linea, i jos uvek im radi :)

U ***, zar takva tema postoji? [emoji12]
Ne sećam se da sam je čitao, ali se sećam diskusije na ovu temu.

Tražio u benchclubbing-u ali dzabe.

Probacu kuci na kompu.

Imas u Metrou stalno neke alternative, Linea, Gorenje cak itd. kako kada.

Kafic kod mene je uzeo Linea, i jos uvek im radi :)

Tražim savet tipa, kupi tačno taj, ovde po ovoj ceni: "link" i da prosledim ženi link.

Haha, volim da čitam i da se udubljujem ali ne u tostere i blendere... [emoji12]

Poslednja izmena:
U ***, zar takva tema postoji? [emoji12]
Ne sećam se da sam je čitao, ali se sećam diskusije na ovu temu.

Tražio u benchclubbing-u ali dzabe.

Probacu kuci na kompu.

Tražim savet tipa, kupi tačno taj, ovde po ovoj ceni: "link" i da prosledim ženi link.

Haha, volim da čitam i da se udubljujem ali ne u tostere i blendere... [emoji12]
Izvoli: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=4974215
Odatle je krenulo, pa nadalje...
Član koji se tamo najviše razume ih i prodaje, pa možeš i na PP za sajt, mada se lako izgugla po pomenutim brendovima jer je jedini kod nas.

Našao, upravo sam čitao.

Hvala Ti u svakom slučaju.

Neće ići lako kao što sam zamislio. Ipak ću morati da se udubim malo. [emoji1]

Ako nekom treba legenda, evo...skoro pa đžabe

Prilozi

• KP Oglas.png
    KP Oglas.png
    179.7 KB · Pregleda: 433
Želim javno da postavim par podataka o jednom čoveku koga treba definitivno izbegavati uprkos gomili pozitivnih ocena. Drugar se zaleteo i uzeo telefon od pomenutog čoveka bez dopisivanja na KP i ne može sad ni da mu lupi negativnu..

U pitanju je Dušan Milosavljević iz Kruševca sa brojem telefona: 0606008584

Evo ga printskrin oglasa (sreća pa Google iskeširao): http://prntscr.com/eyg94g

Svaki telefon slika na isti način, da se ne vidi da je skidan ekran i da se ne vide oštećenja.
Čak sam siguran da jedna slika sa oglasa je ustvari bila slika od drugog telefona.
Prodao je telefon koji je "u odličnom stanju, bez tragova", a stigao je telefon kojem je skidan ekran, koji ima mehurić u ekranu i star je 11 meseci, a ne 8 meseci kao što je rečeno.

Btw, primetio sam da ima i Ivan iz Kruševca od koga je ovaj 99% kupio telefon, a taj Ivan se bavi upravo menjanjem stakala, otkupom polupanih telefona i slično..
Ništa lično za Kruševac ali dobro obratiti pažnju.

U zdravlju sa kupovinom na sajtu UvaljujemPreprodajem. :d

Poslednja izmena:
Otici na adresu i da se pregovori licno obave

Sent from my iphone using Tapatalk

Želim javno da postavim par podataka o jednom čoveku koga treba definitivno izbegavati uprkos gomili pozitivnih ocena. Drugar se zaleteo i uzeo telefon od pomenutog čoveka bez dopisivanja na KP i ne može sad ni da mu lupi negativnu..

Svaki telefon slika na isti način, da se ne vidi da je skidan ekran i da se ne vide oštećenja.
Čak sam siguran da jedna slika sa oglasa je ustvari bila slika od drugog telefona.
Prodao je telefon koji je "u odličnom stanju, bez tragova", a stigao je telefon kojem je skidan ekran, koji ima mehurić u ekranu i star je 11 meseci, a ne 8 meseci kao što je rečeno.

Btw, primetio sam da ima i Ivan iz Kruševca od koga je ovaj 99% kupio telefon, a taj Ivan se bavi upravo menjanjem stakala, otkupom polupanih telefona i slično..

Bez ljutnje ali ja ne bih kupovao telefon od 330€ na neviđeno pa ni pod razno - naročito što se mesecima ovde raspreda kakvih sve prevaranata ima...

Definitivno ga mora kontaktirati i tražiti povraćaj novca uz vraćanje telefona.

Nije kao opisan. To što se nije dopisivao je najmanji problem. Svesno je uvalio telefon, i ako je čovek vratiće pare.

Negativnu mu možeš lupiti na hiljadu načina i isto tako mu napakostiti.

Poenta je da ne treba trpeti prevare/i prevarante već se na svaki način izboriti za normalnu okolinu.

...
Poenta je da ne treba trpeti prevare/i prevarante već se na svaki način izboriti za normalnu okolinu.
Sto je i prava poenta ove teme, bez obzira sto se ponekad (bar ja) salimo i postavljamo saljive i blesave oglase, svaka cast onima koji su i pored toga sto su zrtve prevare potrosili svoje vreme, mozda i progutali svoj ponos, da bi drugima ukazali na prevarante.
Hvala Mikec!

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Ono kad ne znaš šta prodaješ:

Untitled.jpg

"Asus way slim" Pa ciga na buvljaku bi pročitao šta piše. :D

Jel ima neki nacin da se izbrise ili izmeni ocena na kp-u? Ja sam ocenio jednog prodavca mnogo lose jer racun nije stigao bio skoro 2Nedelje. Danas je stiglo, posta je kasnila. Ja sam mu stavio prvu losu ocenu i nije fer da stoji i dalje. Jel zna neko resenje?

Lepo je videti da jos ima savesnih ljudi.

Jel ima neki nacin da se izbrise ili izmeni ocena na kp-u? Ja sam ocenio jednog prodavca mnogo lose jer racun nije stigao bio skoro 2Nedelje. Danas je stiglo, posta je kasnila. Ja sam mu stavio prvu losu ocenu i nije fer da stoji i dalje. Jel zna neko resenje?

Kao što aca reče, moraš da pišeš KP, nema drugog rešenja.

Pisao sam im preko kontakt na kp-u, jel dobijam odgovor direktno na kp-u ili na mail? Jer ne mogu uci u mail trenutno.

Upravo me jedan lik pitao da razmenimo pozitivne :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno