Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
Capture.JPG
Spamuju reklame i na kp... ?

Capture2.JPG

Odlicna 7750 sa amd box kulerom od 6000 obr. :p.

Sto vise obrtaja -> hladnija kartica. Ova sa AMD kulerom ide ispod sobne temperature u load :D :D :D :D

P9 Lite TT

Bitno je da nije nikad servisirana, nema veze sto je na njoj nekom magijom CPU vent :D

U pitanju je Победа. Ima poznati Ракета 2609 mehanizam na ručno navijanje.

Problem? Vidi se da nedostaje najveći rubin :S:.

Kako radi, ne znam, a nije ni otkucao da je ispravan.

Bitno je da nije nikad servisirana, nema veze sto je na njoj nekom magijom CPU vent :D
Ne ne ne – kartica ima unapređeno hlađene, ne razumete čoveka ;).

Poslednja izmena:
Tražim poslednja 2-3 dana neku AM3 ploču da pazarim na KP i sve neozbiljni kupci. Jedan me ispali i kaže "prodao je kolega nisam video", pitam za drugu ploču odjednom nije u Novom Sadu već negde drugde narednih par dana iako je dogovor bio da danas dođem i preuzmem ploču.
Nađem neku drugu čovek mi povisi cenu zbog velike potražnje (wtf?!).
Al ovo sa trećim likom mi je pobeda, pogrešnu reč sam upotrebio, idem da se ubijem sad.. http://prntscr.com/eutxil (inače ploča stoji po ceni od 20e i ima nedostataka)

Ahahaha dobro barem te je zabavio gratis :D Nemoj kupovati ploce "sa nedostacima", osim ako si radis u servisu ploca.

Taj je neki odavde od ovih sto se vredjaju kada im neko ponudi mnje od onog sto traze ;)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Meni iskreno uopšte nije jasno to štrecanje na nudim toliko i toliko, bla, bla, truć, truć,...
Pročitaš, izbrišeš poruku, idemo dalje, svako ima pravo svoju robu da ceni koliko mu drago, a kupac da nudi koliko smatra da nešto vredi.
Kad bih se ja tako štrecao na svaku ponudu, davno bih pio bensedine.

Da li neko zna nekog prodavca polovnih monitora na KP a da je iz NS i (relativno,koliko je to uopste moguce) proveren?

@Jericho ma zvučna joj ne radi a ona mi je totalno nebitna u celoj priči, inace uzimam samo skroz ispravne stvari..

Prica se zavrsila tako sto mi je kolega sa bencha ponudio svoju plocu veoma povoljno. Ko zna zasto je sve to dobro [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Placas izgled, custom (citaj budzene) VRM i cipset hladnjake. Ploca definitivno ima dusu u i svoje ja (USB portovi rade kako koji i kad, kako i sa cime hoce). Osim toga ima i odlicne mogucnosti za apgrejd (rasponi za rupe isti kod svih ploca). Takve stvari nemaju cenu, da se ja pitam ne bi to bilo ispod 100e!
:-D

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Capture.JPG

r9 270 dual x, nije velika prevara. Samo sto je prodaje kao r9 270x vaporx. Samo da radi.

moze da pogura 500 w napajanje
Potpuno nova i neviđana tehnologija – grafička kartica može da pogura napajanje :zgran: :crash:!

Pozdrav,
Hoću da pazarim neki malo bolji laptop (lenovo thinkpad) pa sam hteo da probam preko ovih sa kp koji donose iz HU i hteo sam da pitam da li imate nekog "proverenog" prodavca kod koga su ljudi kupovali ili bar naručivali?

Hvala unapred.

Pozdrav,
Hoću da pazarim neki malo bolji laptop (lenovo thinkpad) pa sam hteo da probam preko ovih sa kp koji donose iz HU i hteo sam da pitam da li imate nekog "proverenog" prodavca kod koga su ljudi kupovali ili bar naručivali?

Hvala unapred.
Samo kod onih profesionalaca, oni su provereni i neće da se brukaju.

Inace da podelim sa vama onaj lik koji vas je varao "lordaca" je klinac 96 godiste i zove se Aleksandar... imam i njegovu sliku pa ako vas interesuje. :)

Poslednja izmena:
Verovatno iz nekog policijskog dosijea, recimo slučaj "šrafciger"...

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Sa drugog foruma lik je totalno nestabilna licnost koja je pokusala sebi da oduzme zivot, takodje pokusao da iznabada neku devojku zato sto ova odbila da se smuva sa njim ne bih se ni setio da u komentarima nisam video pozdrav za ekipu sa bencha...

Da je iznabadabada šrafcigerom ili je prešao na viši nivo...

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Nema bas veze sa ITom tako da nije ni bitno ;)

Nekada potencijalni kupci znaju da odreaguju veoma bezobrazno, direktno potcenjujuci znanje odnosno intelektualni sklop prodavca.
Istina, najlakse je obrisati poruku, ali, cesto iz navedenog razloga nije moguce izbeci odgovor.

Pre nekoliko nedelja sam putem Kupujem Prodajem uspeo da prodam RX 480 GAMING X 8gb. No, u secanju mi je ostao jedan potencijalni kupac iz Nisa koji je zeleo istu karticu da kupi za 14 i po hiljada dinara. Odgovorivsi mu na kulturan nacin, da graficku kartu nije moguce prodati za navedenu sumu novca, jer je stara sedam dana samo, a poseduje trogodisnju domacu garanciju, napisao je sledece: "Pa zasto majmune novosadski postavljas kartu na oglas, ako neces da je neko kupi? ...ti majku". Da ne citiram sve. Odgovorio sam kratko napisavsi da graficku kartu zelim prodati, ali ne po navedenoj ceni i da ce zbog nedolicnoga ponasanja biti blokiran.

Istina uvek nije jednolicna.

Da li neko ima iskustava sa ovim polovnim thinkPad laptopovima koji se prodaju na KP, mislim na starije modele tipa T510?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno