Šta je novo?

Kupovina XBOX-a

driver, pročitaj pm.

Another Xbox 360 price-cut coming

Arstechnica's reputable mole has spoken again, giving new of another Xbox 360 price-cut in September.

The Arcade is to fall to $199, the 60GB Pro to $299, and the Elite will retail at $399.

Sve je teze i teze naci falcon koji moze da se flashuje(nista od onog lika koji je spominjan, on prodaje prvu verziju konzole, sa dodatnim kulerom), tako da mi po svemu sudeci ne gine ps3 :(.

Jesi li lud, plaćaćeš 100 evra po igrici...? :d

***, sta da se radi kada se mora.
Veci problem je sto za sada postoji samo jedna igra koja vredi 100 evra :).

Ortak ima stari Xbox (znaci NE 360 verzija). Crko mu je laser.
Jel ima neki nacin, da se poveze preko usb-a ili kako vec, na pc, pa da se na njega prebace neke igre (image-i), ako uopste xbox moze tako da pokrece image-e, tj. igre.

Poslednja izmena:
Planiram za jedno mesec dana da uzmem xbox360 Arcade ne flesovan za 24000 din?Naravno kasnije bih ga negde odneo na flesovanje.Da li mi je to pametno ili da negde uzmem flesovan kad skupim jos kinte.Hvala unapred

ti koji kostaju 24000 najverovatnije imaju Lite-on dvd citac tako da mozes da se oprostis sa flashovanjem (zato i traze neki lopovi bogaoca tj skoro kao PS3 je cena starih flashovanih konzola)

meni je by max sredio kod nekog lika fleshovanje i kostalo me je 2500din,znaci moze i jeftinije samo ako odes na pravo mesto...medjutim bije me maler sa rod-om,crkla je dva puta,evo bas juce,a pre dve nedelje mi istekla garancija...a jel se nekome desilo da mu na konzoli svetli ROD,a da konzola radi savrseno???meni jeste..

ima neke novosti o krekovanju lite on-a ?
smor je kad nema originala u ovoj nasoj napacenoj zemlji

Pa recimo sa E-Bay-a.

koristeci Paypal koji naravno nema :D

@vrobec
lol jesi li ti porucivao nekad sa ebaya iz srbije ?

Poslednja izmena:
Ja jesam. Ima 23 pozitivna feedbacka za preko 30 transakcija kupovine.

1 paket nikada nije stigao, 1 su mi ocarnili kao da je nuklearni reaktor.
Sve u svemu, lutrija.

Narucivao sam Audio CD-e i to sigurno preko 30 komada. Mada sam ja placao tako sto sam umotao dolare u alufoliju i tako slako kao preporuceno pismo direktno na adresu. Nikad nikakvih problema nisam imao. :)

ma kocka je tako..dok nam ne uvedu paypal

Paypal nema veze sa kockom nego nasha carina, pa morash da znash fore i fazone kako da prodje sa shto manjim dazbinama. Srecom pa uglavnom postoji neka rupa ;)

Ja imam skoro 500 feedbacka na ebayu, a ukupno preko 1000 transakcija na paypalu.

Poslednja izmena:
Paypal nema veze sa kockom nego nasha carina, pa morash da znash fore i fazone kako da prodje sa shto manjim dazbinama. Srecom pa uglavnom postoji neka rupa ;)

Pa bilo bi lepo da te fore i fazone podeliš sa nama običnim smrtnicima :mad:

:)

Poslednja izmena:
www.ebaymaster.org

moraš da platiš za te fore i fazone. svaka škola se plaća. sve je u balansu :D

LOL, ne radi sajt :D

rAMA, pazi da cu da podelim neshto shto sam godinama sam provalljivao i placao greshke iz svog dzepa :)

Nazad
Vrh Dno