Šta je novo?

Kupovina XBOX-a

Evo nov info moj drugar sad mi rece da mu je crko box sa nabudzenim ventilaorom po treci put poslao u virtual i rekli mu da se vise ne moze popraviti a predhodno je i prosla dva puta bio u masteru ako ima netko neko resenje neka da info bilo kako.

Evo nov info moj drugar sad mi rece da mu je crko box sa nabudzenim ventilaorom po treci put poslao u virtual i rekli mu da se vise ne moze popraviti a predhodno je i prosla dva puta bio u masteru ako ima netko neko resenje neka da info bilo kako.

Pa jel pod garancijom, nek ne popravljaju nego nek mu daju novi, ne razumem...

I pod garancijom, u Virtualu vazhi sledece:

Ako se clamp odvoji od toplote a pritom i polomi plochu, cao zdravo konzolo forever. Nece ti dati novu ali ces drugu dobiti upola manje cene nego prvu : )

Ako je XBOX na prodaju, ja sam zainteresovan.

Ako hoce moze da proda lepo hard, kontroler i jos neke stvari (headset) i da izvuce neke parice plus proda konzolu za delove i malo doda i kupi nov....

Evo broj od mog druga 0644235727 Nebojko posto on nema comp pa mu ja samo cinim uslugu.
Koga interesuje neka kombinacija neka mu se javi se moze i sms.

Ja sam jutros narucio za 260 evra i imam godinu dana garanciju i cita narodnjake...

Naranvo, to je Arcade... posto necu da ga kacim na MS Live, ne treba mi hard, a sve ostalo je u sustini isto

Pa ne dodje bas isto... GTA IV na primer skoro da nije igriv bez harda. Neko je vec to spomenuo na ovom forumu...

Aha ali je moguce da nema veze sa hardom... ima fora sa rezanjem jer je mnogo osetljiv GTA (valjda je vrlo fino pakovan) pa kad se bekapuje presovan disk i nareze na disk sa bojom dodje do nekih degradacija, odnosno ne moze istom brzinom da se ucitavaju teksture i to samo na Benq drajvovima (prakticno svim novijim konzolama).

Neki to primete pre a neki posle i na Premium i na Arcade...

Svejedno, trebalo bi da idem za USA na leto a tamo ima hardova i nisu skupi tako da uzecu, cisto da se ne osecam bezveze...

Moze dajem za prase i gajbu piva i ako moze pride litar domace rakije i malo suvog sira.

xbox_360_vga_cable.jpg

http://www.itsvet.com/tekst/microlab-fc330/1393/

da li bi ovaj crveni i beli mogli da se spoje na ovakve zvučnike. tj. ovi zvučnici su samo primer, zbog tih konektora sa zadnje strane.
zadnja slika u trećem redu.

Poslednja izmena:
Aha ali je moguce da nema veze sa hardom... ima fora sa rezanjem jer je mnogo osetljiv GTA (valjda je vrlo fino pakovan) pa kad se bekapuje presovan disk i nareze na disk sa bojom dodje do nekih degradacija, odnosno ne moze istom brzinom da se ucitavaju teksture i to samo na Benq drajvovima (prakticno svim novijim konzolama).

Cekaj... Aj' malo to pojasni. Jel' postoji resenje za taj problem? Meni je skoro krenuo da zeza GTA IV (teksture se ucitavaju sporije i onaj loading na pocetku je duzi). Kontao sam samo ponovo da prerezem igru ako bi to pomoglo...

Nema reshenja, radi se na patchu a ako ti GTA skroz prsne, ako obrishesh sve save-ove i pocnesh iz pochetka, igra ce da se vrati u normalu.

@scheilinkin

Mogu bez problema.

Poslednja izmena:
Nema reshenja, radi se na patchu a ako ti GTA skroz prsne, ako obrishesh sve save-ove i pocnesh iz pochetka, igra ce da se vrati u normalu.

Ne znam bas... U pocetku sam imao isti problem u ranijem delu igre jer je bila narezana na neki los medij pa je pomoglo prerezivanje na Verbatim. Ne kontam kakve veze ima patch sa tim sto se igra nekad ucitava brze a nekad sporije... :trust:

Mislim na teksture. Tako pochne, pa se onda na kraju igra totalno zakochi...e na tome rade patch.

Mislim na teksture. Tako pochne, pa se onda na kraju igra totalno zakochi...e na tome rade patch.

Pa mislim i ja na teksture. Kad je igra bila narezana na Omega disk vec negde na pocetku je bio problem sa teksturama i nije htela da se ucita jedna misija. Prerezivanjem na verbatim igra je radila savrseno jos neko vreme dok teksture opet nisu pocele da zezaju. Nekad se ucitavaju brze a nekad sporije. I brzina onog loadinga na pocetku varira...

I meni varira brzina ucitavanja posle nekih 35 casova igre. Teksture ne toliko, koliko loading. Jel zna neko gde ima da se kupi VGA konverter F/M?

Neznam... mozda virtual...

Sto se tice GTA 4, svi narezani diskovi pate od te falinke a to nema veze sa originalom i patch se ne pravi za to... sem ako nisi video nesto novo, u kom slucaju moras da ostavis link :)

Jel moze neko da nabroji sve razlike izmedju premium i arcade konzole, sem sto arcade nema hard???

Kazu da i neke igre rade losije jer nema hard pa ne moze da se kesira ali mislim da to niko nije proverio u praksi. Ja sam uzeo arkade i samim tim nisam dobio ni headset (a treba mi).... tako da cu prvom prilikom da dokupim jos jedan gamepad, hard i headset.

Da li bi kupovina originalnog GTA resila problem oko tekstura?

Gledao sam na sajtu game-sa, i postoji verzija konzole premium, ali i dosta jeftinija koja je "no hdmi", sta sad to predstavlja, i koliko je ozbiljno, posto je dosta manja cena?

I posto moj monitor nema ugradjene zvucnjake, a konzolu bi prikacio na monitor iz potpisa, jel bi mogao i zvucnike posebno na konzolu da nakacim?

Hvala.

Nazad
Vrh Dno