Šta je novo?

Kupovina XBOX-a

dobro je dok samo kažu da nije, kad se otvorio merkator u NS ja ušao u comtrade i pitam koliko je X. kaže lik 45000(pre 2 god), i ja pitam pa onda sigurno ima taj modovani firmver kad toliko košta, lik me skoro izbacio iz prodavnice. počeo da mi ***** o pirateriji. izgledalo je ko da je on izdavač svih igara i da neko krade od njega.

stvarno kakvih budala ima, a najveće budale zapošljavaju u te naše PC radnje.

Nazalost tako je kako je i tesko da ce se sta promeniti mada uvek ima izuzetaka.

Najgore je sto se obicno ti informaticki totalno nepismeni ljudi ponasaju kao da su popili svu pamet ovog sveta ali sta je tu je.

Nazalost tako je kako je i tesko da ce se sta promeniti mada uvek ima izuzetaka.

Najgore je sto se obicno ti informaticki totalno nepismeni ljudi ponasaju kao da su popili svu pamet ovog sveta ali sta je tu je.

pa sto nisi pitao budalu odakle mu xbox?i kako ce da ga legalno servisira kad u nasoj zemlji nema legalnih servisa??zar mu to ne dodje ko kradja ili ja gresim?

ne grešiš, jer oni to kupe u mađarskoj (tada je bilo 250e) i onda ovde uvaljuju za duplo više.

meni i dalje nije jasno kako microsoft ima regionalni razvojni centar za ovaj deo evrope u beogradu, a xbox se zvanično ne uvozi (tj. svako lupa drugačije cene jer nema zvanične distribucije) a takođe nemamo ni live. a što je još bolje kad se održavaju neka takmičenja u informatici pa kad neki naši programeri dobro prođu na istim, od microsofta ("našeg") dobiju xbox360 i vistu ultimate.

Kako bre nema live?:)

Pa xbox live se laganica koristi i to uz svaku konzolu mozes da se igras besplatno online 3 meseca.Posle kupis 13 meseci live-a za nekih 35,36 eura i miran si do daljnjeg.Normalno nije zvanicno podrzan za nas region ali on sljaka samo tako i sjajno je realizovan.:)

pa mislio sam ne možeš otići npr. u game-s i uplatiti live. ili u neku PC prodavnicu.
nisam ja rekao da live ne radi, već da ga zvanično nemamo.

Nazad
Vrh Dno