- Učlanjen(a)
- 02.02.2003
- Poena
- 349
rAMA, pazi da cu da podelim neshto shto sam godinama sam provalljivao i placao greshke iz svog dzepa![]()
Pazi kad si mogao i da ne napises ovu poruku, sve mi(nam) je jasno kakav si covek
rAMA, pazi da cu da podelim neshto shto sam godinama sam provalljivao i placao greshke iz svog dzepa![]()
Dobre vesti dolaze jedna za drugom, posle nedavnog otkrivanja softverskog "leka" za Hitachi v79, izgleda da se i LiteOn-u bliži kraj
WOW , sada vise lopovi kod nas nece traziti bogaoca para zato sto je tesko naci staru konzolu koja moze JEDINA da se flashuje![]()
Pazi kad si mogao i da ne napises ovu poruku, sve mi(nam) je jasno kakav si covek.
Ja koliko znam Driver narucuje ljudima stvari preko neta za proviziju i ja koliko sam primetio po drugim forumima, sasvim je fer i ima korektne cene, npr znam lika kome je narucio linker za NDS koji je ljude izlazio i po 70-80e kad ga naruce od preko a Driver je naplatio coveku 40e(ako sam ja dobro razumeo) sa svojim procentom. I zasto on sad da odaje te cake, pa da svaki klinac proba da naruci neku tehnikaliju preko e-bay i ako nesto zezne pa ne ispadne sve kako treba onda dodje ovde i pljuje kako je dobio lazno uputstvo i kako ga je Driver prevario sa svojim savetima. Lakse je ovako, platis malo vise ali se zato ne cimas i ne razmisljas sta ce i kako biti kad narucivanje ide preko lika koji zna sta radi.
Neshto preko ujaka od druga. Veruj mi ne znam ni sam.Kako tako jeftino?
Ako je to coveku izvor zarade onda je ocigledno zasto nece otkrivati cake,jer ce da izgubi klijentelu,ali ako nece da otkrije, samo zato jer je njega kostalo da to provali,a drugi bi preskocili tu stepenicu,onda to nije u duhu ovog foruma,jer je i poenta ovog foruma razmena iskustava da bi nam se olaksao zivot.
U sobama hardware i software bi mnogi mogli da kazu :"eee bato kolko je meni trebalo da to skapiram a ti bi sad sve na tanjiru,pa ja to debelo naplacujem kao informaciju!"![]()
Ako pogledash paypal thread, videcesh da sam napisao gomile i gomile informacija u vezi naruchivanja online iako sam i tada radio i ziveo od toga. Hocesh mozda da ti dodjem kuci i objasnim usmeno kako i shta treba raditi ?
Izgleda da nishta ovde ne treba prichati, ljudi su "po defaultu" nezahvalni i ponashaju se kao da je neko duzan da im da informacije.
Ovo si ti rekao,a ne ja,ako si se zezao,onda se izvinjavam!rAMA, pazi da cu da podelim neshto shto sam godinama sam provalljivao i placao greshke iz svog dzepa![]()
http://www.amazon.co.uk/Xbox-360-Co..._3?ie=UTF8&s=videogames&qid=1225965273&sr=1-3
u radnji kod nas ovoliko kosta ps2, a posto necu da placam ni carinu ni shipping samo me zanima da li moze da se chipuje i koliko okvirno kosta chipovanje?
I koje su cene?Imam ja jeftinije flesovane,jaspere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari