Šta je novo?

Kupovina XBOX-a

Gledao sam na sajtu game-sa, i postoji verzija konzole premium, ali i dosta jeftinija koja je "no hdmi", sta sad to predstavlja, i koliko je ozbiljno, posto je dosta manja cena?

Pa jedino je pitanje da li ti je bas neophodan hdmi izlaz sa konzole. U principu nema drasticnih razlika u kvalitetu prikaza.

Pa jedino je pitanje da li ti je bas neophodan hdmi izlaz sa konzole. U principu nema drasticnih razlika u kvalitetu prikaza.

Aha, pa velika je razlika u ceni, pa se pitam sta je to...
od cega je skraceno hdmi, jel to kao HD prikaz ili sta vec?

Ako neces da ti se pregrejava konzola, uzmi onu sa HDMI, to jest sa Falcon pločom. Ta ploča bez HDMI priključka je stari model i ima problema sa pregrejavanjem i crkavanjem.

Ja sam naleteo na coveka koji prodaje konzole po korektnim cenama. Premium je 310 evra a arcade 240... a ima i dodatnu opremu (game padovi, hardovi, sve iz asortimana). Kome treba fon nek se javi.

Ja sam uzeo od ovog lika xbox. Svaka preporuka. Sa dva zicana kontrolera (umesto jednog bezicnog) i vga adapterom (ima ulaze za zvucnike) izneo 360 eura sa godinu dana garancije. Kada sam ga pitao na koju foru daje garanciju na fleshovanu konzolu (kad je ms tad ne priznaje) on mi je rekao da samo flashuje drive na originalni firmware tako da ispadne da konzola nikad nije ni bila flesovana. Preporuka da ako vec nemate monitor onda uzmete neku 22" sa zvucnicima. Ja na mom nemam zvucnike te sam morao i njih da dokupljujem.

BTW - da li je gitara koja se dobija uz originalni GHIII kompatibilna sa Rock Bandom?

Cool. Ima u game-s-u da se uzme original GHIII sa gitarom za oko 8k dinara. Isplati mi se s obzirom da drzim igraonicu i da cu pored GHIII na njoj moci da isteram i Rock Band i GHII takodje.

Nije lose kupiti 360 sad. Ali me i dalje brine mogucnost RROD-ovanja. Pa verovatno ga nikad i necu uzeti:(
Ne daje mi se za popravku 50 eura

Moguc je price drop
The forums at High-Def Digest have gotten their hands on an image that appears to reveal an impending price cut for the Xbox 360. Currently priced at $349.99 (the SKU with a 20 GB hard drive, headset, and HDMI output) the advertisement suggests a 50 dollar price cut to $299.99. Thanks to GameDaily for showing us the way.

A price drop for the Xbox 360 has been predicted by many as E3, set to be held July 14-17 in Los Angeles, draws closer. We contacted Microsoft for a comment and, as should be of no surprise to any living person, the industry giant came back with the standard, "We don't comment on rumors or speculation" line. Gotta love their originality.

Poslednja izmena:
Molim vas da mi posaljete vasih par sugestija a ticu se moje trgovine...naime moj prijatelj iz Amerike moze da mi donese NTSC XBOX360 ELIT model sa HDMI izlazom za nekih 450$( oko 300 e)naravno bez adaptera za nasu struju i nije flesovana...interesuje me dali se to isplati posto bih pored adaptera i flesovanja imao jos i trosak postarine...kakva su vasa saznanja o kvaliteu i cijeni za isti model samo kod nas,naravno PAL verzija,kostanje flesovanja,garancija...ako imate broj telefona nekog pouzdanog prodavca posaljite na PM.

Hvala.

Pa pazi, ako planiras da skidas igre sa neta onda ti i nece biti tolki problem sto je konzola NTSC. Ali ako oces da pazaris kod nas igre (narezane naravno) onda ce te smoriti jer niko ovde to ne rezhe. Ako vec oces da ti donosi iz USA, bolje da ti donese 360 Premium...kosta $300, sada negde cak i $250, a HD od 120Gb ti stvarno ne treba....ako bi zato uzimao Elite. A novije konzole sve imaju noviju plochu i chip pa se manje hlade od prvobitnih.

Sto se tiche Srbije, kod nas je 360 oko 500E (nov i fleshovan). Samo fleshovanje kosta 50E a garancija na isti je 6 meseci. Tako da Elite iz USA i ne ispadne bas povoljan pored svega sto jos trebas da dokupis i uradis. Ali je zato PREMIUM iz USA mnogo bolja ponuda....190E!!!

Poslednja izmena:
Thanks man.

Ma ja sam se zagrijao za ELIT samo zato sto sam cuo da ima tu novu Falcon plocu,HDMI,i da nema tih famoznih prstenova smrti...stupio sam u kontakt sa jednim likom koji ih flesuje i on mi kaze da su sada sve verzije premium sa HDMI izlazom i sa novom plocom,kao i ELIT...jesu li otklonjeni ti nedostaci na novim verzijama ???

Prijatelj iz USA mi je gledao cijene u BEST BAY Shopu,tamo je ELIT-450$,Premium-350$..naravno NTSC i neflesovane.

Pa mislim da bih mogao da se strpim toliko,mada mi je ovaj prijatelj do 16 jula u USA...mislim da je sva prilika da cu ga uzet ovdje....zbog garancije.

Ja sam naleteo na coveka koji prodaje konzole po korektnim cenama. Premium je 310 evra a arcade 240... a ima i dodatnu opremu (game padovi, hardovi, sve iz asortimana). Kome treba fon nek se javi.

Jel moze neko molim da mi posalje telefon ovoga coveka ako se jos uvek bavi prodajom?

vec sam slao zahtev liku koji ima njegov broj ali mi se nije javio(tj poslao mi poruku) , tako da bi voleo ako moze i meni taj broj :D

Nema taj lik trenutno boxova na prodaju, ali bi trebalo nesto da stigne sledece nedelje.
Mada, pitanje je koliko se to isplati, jer ako rroduje on ih salje nazad u servis, a tamo lako mozes da dobijes konzolu koja ne moze da se flashuje.

Cek, stvarno ne kapiram sto ne nabavite 360 iz inostranstva, posebno sada kad svi srpski gastarbajteri dolaze u zemlju? U menackoj je xbox 360 arcade 200e a cesto ima u paketu i neka igra za dz.

*** ja bih vrlo rado da mi neko donese iz grmanije, al kad nikog ne znam ko živi u nemačkoj, od mojih komšija svi su neke socijale kojima je i ps2 san snova, a da ne pričam o lcd tv-u i xboxu360.

Ortak dobio od rodjaka za dz, Xbox (cini mi se onaj stari, ne 360) sa sje.anim laserom.
Koliko moze kostati nov laser sa ugradnjom , i da li se vise isplati prodavati sa pokvarenim laserom ili popraviti pa prodati.
Inace, on ima i pc i ps3.
Mozda ja budem kupio od njega (ja imam pc).

pa ako ga je vec dobio za dz najvise se ispalti popraviti ga pa sacuvati (za multiplatform).. pa kolko izdrzi :p

Al on vec ima ps3 i pc. Pa majku mu, koja to igra postoji (a da valja), koja nije izdata ni za pc ni za ps3, ja mislim nijedna ;).

A i hteo bi nesto da zaradi, npr xbox proda, taman za MGS4 :D, mada sumnjam da za xbox sa pokvarenim laserom moz dobiti 60-70e.

Poslednja izmena:
Conker, Otogi, Ninja Gaiden, DOA, Panzer Dragon Orta, Project Gotham Racing...
Sto se tice menjanja lasera, idi kupi novi DVD-ROM i to ugradi.
To je nesto tipa 15ak eura, a radi savrseno...
Samo nadji uputstva na internetu.

Conker, Otogi, Ninja Gaiden, DOA, Panzer Dragon Orta, Project Gotham Racing...
Sto se tice menjanja lasera, idi kupi novi DVD-ROM i to ugradi.
To je nesto tipa 15ak eura, a radi savrseno...
Samo nadji uputstva na internetu.

Novi DVD-ROM za Xbox, gde to ima uopste da se kupi, jos treba sam da skarabudzim gledajuci uputstva na netu, deluje previse riskantno...

A od ovih igara, cuo sam samo za Project Gotham Racing, mada, sve sto je dobro na Xboxu, izaslo je uglavnom za pc.

Mogao bih od ortaka da kupim za 30e, pa da dam za dvd-rom 15e, i da za 45e dobijem xbox, ali se pitam koji ce mi q :D, al ozbiljno...

Poslednja izmena:
Xbox je PC u vodoravnom kucishtu, pa ako na PCu znash a nakachish drajv, znacesh i na njemu, samo ga treba naci, a ja mislim da ce to teshko da ide kod nas, zovi servise iz halo oglasa.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno