Šta je novo?

Kupovina XBOX-a

Valjda ce biti nesto od ovoga. Taman da opusteno uzmem 60gb box.

izgleda da jeste ..fala kucru

Poslednja izmena:
WOW , sada vise lopovi kod nas nece traziti bogaoca para zato sto je tesko naci staru konzolu koja moze JEDINA da se flashuje :D

WOW , sada vise lopovi kod nas nece traziti bogaoca para zato sto je tesko naci staru konzolu koja moze JEDINA da se flashuje :D

Pa potreban je novi drive da zameni lite on, recimo da drive kosta 60e (u svetu kosta oko 30e ali to ovde ne vazi radnje koje ga budu ugradjivale cenice ga duplo) + cena same modifikacije cenim da nece kostati manje od 80e. Tako da ova modifikacija nece biti bas jeftina.

Sad sam pricao sa drugarom koji zivi u Budimpesti i kaze da su neke radnje pocele sa prodajom XBOX360 Pro (Jasper) konzola sa flesovanim drajvovima. :D:p:banana:

Poslednja izmena:
Kod nas ce lopovi verovatno da traze oko 500e za taj model.

Pazi kad si mogao i da ne napises ovu poruku, sve mi(nam) je jasno kakav si covek ;).

Ja koliko znam Driver narucuje ljudima stvari preko neta za proviziju i ja koliko sam primetio po drugim forumima, sasvim je fer i ima korektne cene, npr znam lika kome je narucio linker za NDS koji je ljude izlazio i po 70-80e kad ga naruce od preko a Driver je naplatio coveku 40e(ako sam ja dobro razumeo) sa svojim procentom. I zasto on sad da odaje te cake, pa da svaki klinac proba da naruci neku tehnikaliju preko e-bay i ako nesto zezne pa ne ispadne sve kako treba onda dodje ovde i pljuje kako je dobio lazno uputstvo i kako ga je Driver prevario sa svojim savetima. Lakse je ovako, platis malo vise ali se zato ne cimas i ne razmisljas sta ce i kako biti kad narucivanje ide preko lika koji zna sta radi.

Ja koliko znam Driver narucuje ljudima stvari preko neta za proviziju i ja koliko sam primetio po drugim forumima, sasvim je fer i ima korektne cene, npr znam lika kome je narucio linker za NDS koji je ljude izlazio i po 70-80e kad ga naruce od preko a Driver je naplatio coveku 40e(ako sam ja dobro razumeo) sa svojim procentom. I zasto on sad da odaje te cake, pa da svaki klinac proba da naruci neku tehnikaliju preko e-bay i ako nesto zezne pa ne ispadne sve kako treba onda dodje ovde i pljuje kako je dobio lazno uputstvo i kako ga je Driver prevario sa svojim savetima. Lakse je ovako, platis malo vise ali se zato ne cimas i ne razmisljas sta ce i kako biti kad narucivanje ide preko lika koji zna sta radi.

Ako je to coveku izvor zarade onda je ocigledno zasto nece otkrivati cake,jer ce da izgubi klijentelu,ali ako nece da otkrije, samo zato jer je njega kostalo da to provali,a drugi bi preskocili tu stepenicu,onda to nije u duhu ovog foruma,jer je i poenta ovog foruma razmena iskustava da bi nam se olaksao zivot.;)

U sobama hardware i software bi mnogi mogli da kazu :"eee bato kolko je meni trebalo da to skapiram a ti bi sad sve na tanjiru,pa ja to debelo naplacujem kao informaciju!";)

Pa nije to neka nauka ili josh gore "caka". Samo treba imati "the middle man". Evo primera, sa karticom naruchite sa e-bay-a u hrvatsku (kod nas ne shalju). Imash tamo ortaka, stavi u autobus, za neke sitne pare i stigne ti u glavnu postu. I to je to.

U sredu mi stize arcade za 120 evra sa 5 igrica ^^ ...

e ljudi ja sam skoro kupio neku novu verziju xbox-a kazu mi da trenutno ne moze da se flashuje , ali da li neko zna da li ce moci da se flashuje u skorijoj buducnosti?

Mislim da je kucnuo sudnji cas LITE-ON drajvu,strpi se jos malo samo da zazivi to hakovanje..otprilike su ga vec odradili samo jos ovi nasi to da ispraksaju.

Ako je to coveku izvor zarade onda je ocigledno zasto nece otkrivati cake,jer ce da izgubi klijentelu,ali ako nece da otkrije, samo zato jer je njega kostalo da to provali,a drugi bi preskocili tu stepenicu,onda to nije u duhu ovog foruma,jer je i poenta ovog foruma razmena iskustava da bi nam se olaksao zivot.;)

U sobama hardware i software bi mnogi mogli da kazu :"eee bato kolko je meni trebalo da to skapiram a ti bi sad sve na tanjiru,pa ja to debelo naplacujem kao informaciju!";)

Ako pogledash paypal thread, videcesh da sam napisao gomile i gomile informacija u vezi naruchivanja online iako sam i tada radio i ziveo od toga. Hocesh mozda da ti dodjem kuci i objasnim usmeno kako i shta treba raditi ?

Izgleda da nishta ovde ne treba prichati, ljudi su "po defaultu" nezahvalni i ponashaju se kao da je neko duzan da im da informacije.

Ako pogledash paypal thread, videcesh da sam napisao gomile i gomile informacija u vezi naruchivanja online iako sam i tada radio i ziveo od toga. Hocesh mozda da ti dodjem kuci i objasnim usmeno kako i shta treba raditi ?

Izgleda da nishta ovde ne treba prichati, ljudi su "po defaultu" nezahvalni i ponashaju se kao da je neko duzan da im da informacije.
rAMA, pazi da cu da podelim neshto shto sam godinama sam provalljivao i placao greshke iz svog dzepa :)
Ovo si ti rekao,a ne ja,ako si se zezao,onda se izvinjavam!

Poslednja izmena:
verovatno si u pravu za ps2, nisam video skoro, vise je bilo simbolicki :)

sta mu dodje taj swap? jel to obicno rade likovi koji rade i chipovanje?

prvo uzmu kod iz lite-ona koji je u kozloli, zatim uzmu benq, samsung ili samy drajv, flashuju taj kod u njega i onda njega ubace u konzolu.. nije jeftin proces, i da uglavnom znaju sad vec svi to da rade.

Poslednja izmena:
Da li zna neko gde moze u BG da se kupi xbox360 pro ili elite?

Ima u Games-u, ne verujem da je kod njih neka povoljna cena ali ima...

Nazad
Vrh Dno