ljudi ja sam cuo da je ih je moguce fleshovati,ali da treba nesto zajedno da se iskljuci(ne znam sta) i ako se to ne uradi onda nije dobro!!!
ljudi ja sam cuo da je ih je moguce fleshovati,ali da treba nesto zajedno da se iskljuci(ne znam sta) i ako se to ne uradi onda nije dobro!!!
Sad sam pricao sa drugarom. Ima radnju u Budimpesti, prodaje flashovane konzole i nova tura koja je stigla ne moze da se flesuje - Benq-Philips i LiteOn (za sada).
Inace ja sam kod njega kupio Arcade Pack, flesovanu, sa volt modom na ventilatorima za 195 €.
Inace ovo za nove drajvove proverite na netu.
Mozda da se iskljuci svetlo u sobi i konzola u isto vreme,a televizor da radi!:d
Ajde bre ako neko ima semu za nabavku Boxa (pozeljno flesovanog) nek napise pa da ga cimamo na PM... za par nedelje bih uzeo jedan a nemam ideju gde da trazim...
Pa sta bi sa ovim prodavcem???Ja sam naleteo na coveka koji prodaje konzole po korektnim cenama. Premium je 310 evra a arcade 240... a ima i dodatnu opremu (game padovi, hardovi, sve iz asortimana). Kome treba fon nek se javi.
Mozda da se iskljuci svetlo u sobi i konzola u isto vreme,a televizor da radi!:d
Cek, spremni ste da jurite stariju verziju koja ima problema sa RROD-om umesto novije Falcon revizije koja navodno ima manje problema sa tim?
Zasto navodno?
Zasto navodno?
Zna li netko cenu novog xboxa mislim na novu verziju ne onu sto se grejala pa kvarila i normalno da podrzava narodnu muziku sa garancijom,posto je moj drugar uzeo to sve za 410 evrica pa me interesuje da li je to mnogo ili realna cena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari