Šta je novo?

Kupovina XBOX-a

Ma svaka firma prodaje flashovane konzole, sem bas nekih indijanaca. Za Virtual sigurno znam.

A ne... pre mesec dana se pojavio neki komad u Australiji sa nekim novim firmwerom ali ne mora da znaci da to ima ikakve veze sa nama... verovatno PAL konzola jos uvek nema taj drajv... a i da ima, kad tad ce se naci firmware i za njega, mozda...

Sad sam pricao sa drugarom. Ima radnju u Budimpesti, prodaje flashovane konzole i nova tura koja je stigla ne moze da se flesuje - Benq-Philips i LiteOn (za sada).
Inace ja sam kod njega kupio Arcade Pack, flesovanu, sa volt modom na ventilatorima za 195 €.
Inace ovo za nove drajvove proverite na netu.

Ahhh.... izgleda da ima stvarno novi drajvovi... ali nisam siguran da su oni nesto preterano drugaciji... cisto treba vremena dok ne provale kako da ih srede...

Philips Lite-on DG-16D2S - ovo je drajv koji nije moguce flesovati trenutno. Izgleda isto kao Benq. Ima ih u Australiji i u Nemackoj ali izgleda da se sve vise pojavljuju i na svim ostalim mestima i da ce ih biti masa... Za sada nema resenje za ove drajvove... naravno, nije moguce ubaciti neki drugi drajv jer konzola nece da radi sa drugim tipom drajva.

.Evo kako izgleda: http://s286.photobucket.com/albums/ll88/sl4y3r666/

Poslednja izmena:
ljudi ja sam cuo da je ih je moguce fleshovati,ali da treba nesto zajedno da se iskljuci(ne znam sta) i ako se to ne uradi onda nije dobro!!!

Sad sam pricao sa drugarom. Ima radnju u Budimpesti, prodaje flashovane konzole i nova tura koja je stigla ne moze da se flesuje - Benq-Philips i LiteOn (za sada).
Inace ja sam kod njega kupio Arcade Pack, flesovanu, sa volt modom na ventilatorima za 195 €.
Inace ovo za nove drajvove proverite na netu.

sad mi čekamo da nam daš broj od tvog drugara. :)

ljudi sutra mi stize xbox iz kanade pa me interesuje sto se tice napajanja(tj struje) da li radi normalno na nasu struju ili treba neki konvertor ili transformator ili nista????

Poslednja izmena:
Treba,samo nije preporucljivo sprave poput Xbox-a,DVD-a...itd koristiti preko toga.

Probaj bolje da nadjes ispravljac za xBox za nasu struju u nekoj prodavnici ako ima tamo kod vas. Ili barem neki ispravljac koji daje izlaz isti kao za xBox...

Ajde bre ako neko ima semu za nabavku Boxa (pozeljno flesovanog) nek napise pa da ga cimamo na PM... za par nedelje bih uzeo jedan a nemam ideju gde da trazim...

Cek, spremni ste da jurite stariju verziju koja ima problema sa RROD-om umesto novije Falcon revizije koja navodno ima manje problema sa tim?

Virtual Master dere...

I Falcon postoji sa starijim DVD drajvom i sa novijim. Benq moze da se flesuje, LiteOn ne moze... LiteOn se pojavio pre nedelju dana otprilike ili mozda malo vise, prvo u refurbished konzolama sa servisa, a sada i u retail pakovanjima.

Jasper isto nece moci dok neko ne smisli resenje za LiteOn.

i jos jedno pitanje za vikend idem za bg pa me interesuje gdje mogu da kupim najjeftinije joystick za xbox,ako moze broj???

Pa imao je kad sam ga zvao ranije a dal ce imati kad meni bude trebala pitanje je...

stigao mi je xbox danas ali definitivno podrzava samo 110V pa me interesuje gdje u bg mogu da kupim transformator i koliko to odprilike kosta???

Xbox

Meni je juce stigla konzola - premium verzija, sve je lepo poslano. Prezadovoljan sam. Odoh da cepam GTA 4 :D :D :D

Zna li netko cenu novog xboxa mislim na novu verziju ne onu sto se grejala pa kvarila i normalno da podrzava narodnu muziku sa garancijom,posto je moj drugar uzeo to sve za 410 evrica pa me interesuje da li je to mnogo ili realna cena?

Zna li netko cenu novog xboxa mislim na novu verziju ne onu sto se grejala pa kvarila i normalno da podrzava narodnu muziku sa garancijom,posto je moj drugar uzeo to sve za 410 evrica pa me interesuje da li je to mnogo ili realna cena?

I nove verzije imaju problema sa RROD-om. Procitaj malo temu koju je Kraken ostavio, cak vise kvar nije vezan samo za pregrevanje, neki ga upale posle mesec dana i pri paljenju se pojavi RROD, a kvare se i one nabudzene verzije sa dodatnim ventilatorima, a ta cena je vise nego velika za takvu lutriju od proizvoda... mada ako je garancija korektna i ako mozes vise puta da ga vracas i popravljas a da ti ne na naplacuju, onda sto da ne..

Ja sam jutros narucio za 260 evra i imam godinu dana garanciju i cita narodnjake...

Naranvo, to je Arcade... posto necu da ga kacim na MS Live, ne treba mi hard, a sve ostalo je u sustini isto (ne planiram da igram stare xbox igre i ne trebaju mi slusalice). Premium je 310 valjda... tako da... 410 jeste malo skuplje (odnosno toliko je u Virtualu valjda).

Kasnije uvek mogu da dokupim nesto kad mi bas treba, mada ne verujem da ce ista da mi treba...

Falcon je u pitanju...

Potvrdicu sutra kad mi stigne sta je i kako je.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno