Šta je novo?

kratak utisak XFI Titanium :)

Creative me je zacudio sto je i toliko uradio, znam za proizvodjace koji nisu izbacili Win7 drajvere za bolje kartice od Audigy familije...

Jel' zna neko kako da spojim front panel na creative kartici?

Promasio sam temu, sorry. Kod mene je xtreme music.

Zamolio bih moderatore da post prebace u odgovarajucu temu.

Ajde istestiraj pa javi. Ja se kanim da preinstaliram OS i to podrazumeva da stavim neke clear i sveze drivere za titanium.

Ma znam, zezam malo Prodaya :)

Ajde istestiraj pa javi. Ja se kanim da preinstaliram OS i to podrazumeva da stavim neke clear i sveze drivere za titanium.

Probao, ne primetim nista novo, samo mi se volume panel ne slogirava vise (otvori se i nece da se zatvori nekad posle desnog klika)!

A car kao i uvek u drivers only fazonu :)

... i tek poneka aplikacija pride ;) :p

Izasao novi drajver

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Driver 2.17.0008

Release date : 26 Jul 10

Added Features or Enhancements:
•Improves the loading time of Audio Control Panel.
•Enables selection of other microphones under the Microphone Effects tab of Audio Control Panel.

Fixes:
Resolves the following issues:
•Microphone volume level is not saved in each Creative Console Launcher mode.
•No sound is passed through S/PDIF output when playing back DVD movies using Windows Media® Player 12.
•Buttons on the X-Fi I/O drive do not work in Windows XP.
•Occasional unresponsiveness in Audio Control Panel when configuring the Flexijack.
•Speaker Configuration in Audio Control Panel is not synchronized when Headphones option is selected in Game Mode or Audio Creation Mode.
•System becomes unresponsive when shutting down Windows while DTS® Connect is enabled.

Known Issues:
•Audio stutters during the opening video for certain game titles while Dolby Digital® Live is enabled. This issue occurs on certain hardware and OS configurations only. More details and a workaround are available here.

A ja i dalje ne mogu da instaliram bilo sta od toga na Windows 7 a da ne dobijem fatalni BSOD.

BSOD kaze da je ha20x2k.sys napravio neko ****** - Page fault in nonpaged area.

Svejedno je, bio sistem cist ili ne, 64 ili 32bit, oficijelni ili skuvani drajver - same shit.

Jel nekom na XP radio DTS Connect pack (DD Live radi)
ili je za sada samo za win 7 ?

Cekajte jel to znaci da ova karta nikom ne radi na Win7 ili su u pitanju random slucajevi pa kako koga ubode?

kUdtiHaEX je napisao(la):
A ja i dalje ne mogu da instaliram bilo sta od toga na Windows 7 a da ne dobijem fatalni BSOD.
Jaaaao ti jos nisi bacio tu kartu? Znam da se taj problem desava na Xtreme Gamer pa su ljudi resavali to vec na ovaj ili onaj nacin ali ta tvoja zabada masinu klot masinu :S:
Plasim se da nije fizicki neispravna. Odavno bi ja s njom izbio zivce.

X-Fi Titanium kod mene na Win7 32bit radi perfektno.

Maticna je Gigabyte P35 DS3L..

Jaaaao ti jos nisi bacio tu kartu? Znam da se taj problem desava na Xtreme Gamer pa su ljudi resavali to vec na ovaj ili onaj nacin ali ta tvoja zabada masinu klot masinu :S:
Plasim se da nije fizicki neispravna. Odavno bi ja s njom izbio zivce.

Izgubio zivce jesam ali trenutno nemam para za neku zamenu. Radi posao dok ne pocne da susti i krci kao nenormalna.... pa se unormali kad disejblujem device u Windowsu.

Kupio sam polovno odavno mogu da se slikam.

Ima li sta u pakovanju sa ovom karticom sem same kartice?

Hteo bih da uzmem pomenutu karticu, ali kada sam gledao na netu u ovim nasim komp. prodavnicama ima da se kupi:
Sound Blaster X-Fi Titanium PCIe
Sound Blaster X-Fi Titanium PCIe bulk
Moze li mi neko objasniti koja je razlika posto mi ocajnicki treba nova zvucna, oce integrisani Realtek da pucketa vise nego sto treba :smash:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno