Šta je novo?

kratak utisak XFI Titanium :)

Za njih jeste, da imas neke zvucnike od 20-tak eura pa ajde ali kada ti kazem ogromna je razlika.

Radi li nekom Titanium sa Leadtek-ovim Tv tunerom ?
Stigao mi jutros fataliti pro iz Amerike. Pre toga mi je audigy 2 bio povezan sa leatek-om preko audio kablica. Ovaj titanium nema taj Aux-in. Ne znam kako da dobijem zvuk sa tv tunera.

Radi savrseno. Ne znam koji tacno tjuner imas ali trebalo bi
da si dobio kablic(uz tjuner) koji povezuje X-Fi Titanium Line-In
sa Leadtekovim Line-Out.

Uzmi sa Creative foruma X=Fi suite ili tako nesto. Daniel.K je pravio komplet drivera i softwera. Sada covek radi za njih tako da su driveri isti.

U cemu je fora sa tim drajverima, creative ne ume da napravi drajvere i zasto, pa moras da trazis po forumima od Daniela, Mike, Pere... ???

U cemu je fora sa tim drajverima, creative ne ume da napravi drajvere i zasto, pa moras da trazis po forumima od Daniela, Mike, Pere... ???

Fora je druze da je covek objedinio 10ak stvari pod jedan setup pa ne moras da se akas tamo vamo dok sve ne pokupis i ne instaliras + je jos odradio neka nabudzenja ako sam dobro skontao po forumu! :wave:

Stvarno nisam u toku sa zvucnim karticama ali kojih 10ak stvari ??? I sta to treba da se akas + ne volim budzenja od raznoraznih likova.

Zar ne moze da se instaliraju zvanicni drajveri i to da sljaka ? Ako treba da se akam i macujem pre cu da ostanem na integrusi.

Razmisljam o nekoj zvucnoj zbog kvalitetnog 5.1 u filmovima i igrama.

Da su zvanicni driveri bili tako dobri nebi on izbacivao svoje i nebi ga Creative uzeo pod svoje ;)
Uglavnom uslov je bio samo da ne omoguci podrsku starijim karticama za win7.
Sa njegovim driverima nemas sta da se akas kao sto nekad moras sa zvanicnim.

Stavio sam SB X-Fi Series Support Pack 2.0

Items that will be installed, depending on the detected card:
- Creative SB X-Fi series driver 2.18.0013.1
- Creative SB X-Fi OEM SB077x series driver 2.18.0014.1
- Creative SB X-Fi Titanium series driver 2.17.0007.10
- Auzentech X-Fi Prelude driver 2.14.0001 v1.1
- Auzentech X-Fi Forte driver 2.20.0000.0 v1.0
- ALchemy 1.25.10
- Audio Control Panel 2.56.06
- AutoMode Switcher 1.01.01
- Console Launcher 2.62.00
- DDL and DTS Connect License Activation 2.00.03 (*)
- Dolby Digital Live Pack 3.00.01 (*)
- DTS Connect Pack 1.03.02 (*)
- SoundFont Bank Manager 3.21.00
- THX Console 3.10.23
- Volume Panel 2.21.10
(*) - purchase and activation required, except SB X-Fi Titanium, Auzentech X-Fi Prelude and Auzentech X-Fi Forte.

List of Improvements and fixes
- CMSS works properly on Windows 7 (Auzentech X-Fi Prelude).
- THX Console works with Auzentech X-Fi Prelude, Auzentech X-Fi Forte and other cards.
- All setup scripts were modified to detect Windows 7.
- Audio Console, Console Launcher and Volume Panel now load faster.
- Updated many applications and shared components.

Windows MIDI Device Configuration Utility
Use this utility to change the MIDI playback device for 32-bit and 64-bit applications, including Windows Media Player.

Na Creative sajtu ima samo drajver, ako sam dobro video...

Poslednja izmena:
Ne svidja mi se nesto ideja da dam 80+ eura firmi koja ne ume ni drajvere da napise za svoj proizvod nego mora Janko ili Stanko

Moze li neki link od tih ljudi koji pisu drivere za x-fi titanium?Od Daniel.K ako moze link za download.

Fora je druze da je covek objedinio 10ak stvari pod jedan setup pa ne moras da se akas tamo vamo dok sve ne pokupis i ne instaliras + je jos odradio neka nabudzenja ako sam dobro skontao po forumu! :wave:
Ako je nesto doradio i "nabudzio" - onda OK... ali ovo sto rece, 10-ak stvari odjedared - klasican bloatware.

Uostalom, gledam spisak ovih programa/drajvera, pa poredim sa onim sto imam, tj. skinuo sam sa Creative sajta i koristim/imam instalirano... samo drajveri za kartu (identicni ovima iz pack-a), ALchemy na Win 7 (kod njega verzija 1.25.10, kod mene poslednja sa sajta, v1.41.02) i Console Launcher (ovde v2.62.00, kod mene nesto stariji v2.61.35).
To su razlike, meni licno jedino bitno i jedino sto instaliram na svom kompu... ostalih ~10 programa, drajvera, sta vec... cist visak.

Glavna fora je bila kada je "otkljucao" stvari za koje je Creative tvrdio da ne rade na Visti, koje su oni cuvali za pci-e verzije X-Fi.

To da, toga se secam, i sa tim apsolutno slazem... ja se pitam "sta to danas nudi"? :)

PA za tebe i mene u principu nista novo i pametno, ali navikao sam na taj pack pa me mrzi da sad ganjam sve posebno po creative sajtu itd ;)

Ma opustencija... :p

Nego, da te (vas) ja pitam - jel' kada se pokrene instalacija, setup ponudi opciju da birate sta hocete iz one gomile... ili pak po "oooo-ruk" principu instalira sve zivo iz ovog pack-a sto podrzava zvucna koju detektuje u sistemu?
Mislim, skinuh i ja ovaj pack, pre koji mesec, bas da vidim u cemu je fora :p... al' nikako da se nakanim i da ga instaliram :d

NEma ono da klasicno cekiras sta hoces da se instalira, ali kontam da mozes da cancel ono sto neces ;)

Mozes da cancel ono sto neces i proverava da li vec imas instalirano to.

Poslednja izmena:
U, bre... pokrenem instalaciju, odem da pisam i dok se vratim - on instalirao sve zivo sto ima u paketu! :D

Mali kapacitet besike :p

Ne znam kako vama za x-fi, ali meni za Audigy 4 u win7 x64 jedino Daniel K. drajveri rade koliko-toliko kako treba. Creative uopste na sajtu ni nema podrsku za moju karticu i win7. A njegovi drajveri zvuce bolje od kx, tako da sam zahvalan coveku, inace bih koristio integrusu. S druge strane od Creative-a vise nikad nista, prosto neverovatno... U xpu imam toliko opcija, u win7 nista.

Ne znam kako vama za x-fi, ali meni za Audigy 4 u win7 x64 jedino Daniel K. drajveri rade koliko-toliko kako treba. Creative uopste na sajtu ni nema podrsku za moju karticu i win7. A njegovi drajveri zvuce bolje od kx, tako da sam zahvalan coveku, inace bih koristio integrusu. S druge strane od Creative-a vise nikad nista, prosto neverovatno... U xpu imam toliko opcija, u win7 nista.

Ima izlistane drajvere, ali kako rade to vec ne znam...

Da, lose sam se izrazio... Hteo sam da kazem da daje bazicne drajvere (da cujes bilo kakav zvuk) za koje ni 5.1 ne mozes da namestis normalno... Pod podrskom sam mislio na sve aplikacije koje dolaze uz XP, a u win7 drajverima maltene ne postoje. Daniel K je to donekle resio, iako i dalje fale neke stvari, ali *** sta je tu je.

Nazad
Vrh Dno