mikianciki1971
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.12.2014
- Poena
- 170
Mikijev spisak lepih želja...
veliki si pesimista
Mikijev spisak lepih želja...
Meni racun sa 3100 ide na 2970 za (trenutni) standsrd tv i net 50mbps paket.
Bice fino za te pare imati 15mega uploada.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Veliki paket 30/3 biće jeftiniji za 40 dinara a ne skupljiKako to da Veliki Paket plus 50/4 - 3140din ide na 2970? A Veliki Paket 30/3 postaje skuplji za 250din?
To su i meni rekli iz Bg iz Telekoma.(ex Kopernikus). Ja otišao u lokalnu poslovnicu, oni ne znaju ništa o tome. Mogu samo produžiti trenutni paket uz 2 meseca free, a posle 1. Aprila kao trebalo bi novi paketi.Meni racun sa 3100 ide na 2970 za (trenutni) standsrd tv i net 50mbps paket.
Bice fino za te pare imati 15mega uploada.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
To je sa fixnim telefonomEvo i meni je stiglo pismo konačno iz Kopernikusa.
Novi paket se zove SUPER SVE.
I ovako pise: Super paket sadrži još više TV i radio kanala nego što ste do sada imali - čak 210, kao i veću brzinu interneta - do 60 mbps, pa se nadamo da ćete uživati u još boljem doživljaju naših usluga. Ovaj paket takođe uključuje i 150 minuta ka svim fiksnim mrežama, kao i neograničene minute ka svim Mts fiksnim i mobilnim brojevima svakog meseca. Mesečna naknada za Vaš novi paket iznosi 2.899 dinara sa uračunatim pdv-om, a dobijate i X Plus paket kanala bez dodatne naknade.
Za sve dodatne informacije pozovite naš kontakt centar.
Na poslu sam slikaću kad dođem kući pa ću izbacitiJa sam iz Svilajnaca i navodno bi trebalo da za nas region vazi isti cenovnik.. Ovo je sou!![]()
Evo i meni je stiglo pismo konačno iz Kopernikusa.
Novi paket se zove SUPER SVE.
I ovako pise: Super paket sadrži još više TV i radio kanala nego što ste do sada imali - čak 210, kao i veću brzinu interneta - do 60 mbps, pa se nadamo da ćete uživati u još boljem doživljaju naših usluga. Ovaj paket takođe uključuje i 150 minuta ka svim fiksnim mrežama, kao i neograničene minute ka svim Mts fiksnim i mobilnim brojevima svakog meseca. Mesečna naknada za Vaš novi paket iznosi 2.899 dinara sa uračunatim pdv-om, a dobijate i X Plus paket kanala bez dodatne naknade.
Za sve dodatne informacije pozovite naš kontakt centar.
Dobila je... Juce je Arena krenula na Nettv plus.
Koji TV paket imaš, standardni ili veliki?
Ovde više čovek ne može ni malo da se našali. Da li vi ljudi razumete sarkazam kada neko kaže da će Top kanal biti u ponudi Kopernikusa a Arena za uzvrat u Sbb-u?
VELIKI PAKET, protok 15 mbps, i dva fiksna telefona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari