Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Ja ne kapiram da niko nema neku pravu informaciju, da leakuje ili okaci neki dokaz, cimamo se ovde vec par nedelja i nagadjamo.. Gde su radnici Kopernikusa, neka kazu nesto, pa ne radite u Nasi *mjau**mjau**mjau* pa ne smete da bacite koju infromaciju... :D

Meni racun sa 3100 ide na 2970 za (trenutni) standsrd tv i net 50mbps paket.
Bice fino za te pare imati 15mega uploada.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kako to da Veliki Paket plus 50/4 - 3140din ide na 2970? A Veliki Paket 30/3 postaje skuplji za 250din?

To su i meni rekli iz Bg iz Telekoma.(ex Kopernikus). Ja otišao u lokalnu poslovnicu, oni ne znaju ništa o tome. Mogu samo produžiti trenutni paket uz 2 meseca free, a posle 1. Aprila kao trebalo bi novi paketi.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Evo i meni je stiglo pismo konačno iz Kopernikusa.
Novi paket se zove SUPER SVE.
I ovako pise: Super paket sadrži još više TV i radio kanala nego što ste do sada imali - čak 210, kao i veću brzinu interneta - do 60 mbps, pa se nadamo da ćete uživati u još boljem doživljaju naših usluga. Ovaj paket takođe uključuje i 150 minuta ka svim fiksnim mrežama, kao i neograničene minute ka svim Mts fiksnim i mobilnim brojevima svakog meseca. Mesečna naknada za Vaš novi paket iznosi 2.899 dinara sa uračunatim pdv-om, a dobijate i X Plus paket kanala bez dodatne naknade.
Za sve dodatne informacije pozovite naš kontakt centar.

I ovako pise: Super paket sadrži još više TV i radio kanala nego što ste do sada imali - čak 210, kao i veću brzinu interneta - do 60 mbps, pa se nadamo da ćete uživati u još boljem doživljaju naših usluga. Ovaj paket takođe uključuje i 150 minuta ka svim fiksnim mrežama, kao i neograničene minute ka svim Mts fiksnim i mobilnim brojevima svakog meseca. Mesečna naknada za Vaš novi paket iznosi 2.899 dinara sa uračunatim pdv-om, a dobijate i X Plus paket kanala bez dodatne naknade.
To je sa fixnim telefonom

Послато са View уз помоћ Тапатока

Brale, okacio sam sliku informacije koju sam dobio u koverti, imam Veliki Paket Tv i 30/3 net, placacu 2890 din, a placam trenutno 2640 sto je 250din skuplje... Kako sad ti koji placas 3140 placas jeftinije svoj paket to te pitam? Logicno bi bilo da ti podignu cenu na 3390 ako imas VP i 50/4 net.

I ja imam Veliki kućni paket+ net 30/ 3 plaćao sam 2640 a sad mi stiglo da će da košta 2600. Paraćin je u pitanju

Послато са View уз помоћ Тапатока

Ja sam iz Svilajnaca i navodno bi trebalo da za nas region vazi isti cenovnik.. Ovo je sou! :D

Bor je u pitanju.
5b954747ff4533e425a94f7e0a64d19c.jpg

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Ovo mi je realna cena za VP i 50/4 net.. Sta imas Mato?

Takodje i Bor spada u isti cenovnik kao i Svilajnac i Paracin.

Ovde kazu 260 kanala, a nekima 210...

Poslednja izmena:

Koji TV paket imaš, standardni ili veliki?

Dobila je... Juce je Arena krenula na Nettv plus.

Ovde više čovek ne može ni malo da se našali. Da li vi ljudi razumete sarkazam kada neko kaže da će Top kanal biti u ponudi Kopernikusa a Arena za uzvrat u Sbb-u?

Top kanal sto ne bi bio u ponudi posli put kad trebao produzi ugovor tako se govorilo i za n1 pa su ga pustili jer to je uslov da bi imali SK

Ne mogu da verujem da raspravljate o cenama paketa a znate da Kopernikus u Srbistanu ima 15 različitih cenovnika.I daj ne ložite se više na Top kanal i SportKlubove u HD!Pa zar ne vidite da izgiboše Telekom i SBB oko RTS kanala za inostranstvo,zar ne vidite da na Eon-u ne mogu da se gledaju kanali United grupe na telekom internetu...Dajte malo ozbiljnosti,srozali ste ovu temu na dno dna ovog foruma...Nemojte pisati kojekave gluposti i nebuloze,ako imate nešto bitno podelite...

Ja pratim mikianciki1971 ...covek je optimista i bice tako

A inace arena nije ubacena na NetTv,po prici onih koji koriste Nettv,tako da sve sam copy/paste sta je ko cuo,nigde neke proverene,zvanicne informacije...

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

VELIKI PAKET, protok 15 mbps, i dva fiksna telefona.

A koliko sad plaćaš?

Ja imam standardni paket, protok 15mb i fiksni, plaćam 2600, a kad sam zvao BG rekli su mi da ću novi paket plaćati 2899. Nema logike.

Inače, ja još nisam dobio obaveštenje, kod nas poštari teške lenčuge.

@mikianciki1971
Ne brini Miki, TOP TV je odavno ubačen u "Kodi". I to u HD.

20190321_150802.jpg

Objedinjuje se ponuda Kopernikusa i Radijus Vektora:

Supernova.jpg

Poslednja izmena:
U Lazarevcu takođe mnogi kanali kockaju i ako piše da je kvalitet signala 100%. Skoro nije bilo ovakvih problema, plus su mi napravili pravu konfuziju u složenoj listi kanala sa premeštanjem RTS-ovih, Pinkovih i Fox-ovih HD kanala. Aktivirali su i frekvenciju 594000, ali kao što rekoh samo su ispremeštali kanale. Sad su na ovoj frekvenciji 6 HD kanala. Ništa novo ubačeno.

Oni nas obavestili o povecanju brzine i novim kanalima, ali nigde, koji su to kanali. Nigde liste sa tim novim kanalima.

Ceo dan u Lajkovcu nemoguće gledati Tv... Sve kocka do kockice... Stvarno veliki napredak u Mts-u

Odma' sam se setio ove teme kad sam video ovo. [emoji23]
3f0325f5c6ee483b4489cdf6bd523e4d.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno