Zbog ugovora oko prava prenosa Olimpijskih igara. Sasvim ocekivan potez, steta sto necu gledati HRT komentatore dok nasi razvaljuju kroasane [emoji37] [emoji23]Koji je razlog za takvu glupost? Pa samo HRT3 je kvalitetniji od 90% kanala!
Vratili su kanale HRT 1/3/4 u ponudu. Nije bio razlog politicke prirode, vec sigurno neki tehnicki problem. Sada je sve ok, HRT 1 se gasi kada je strana produkcija, a HRT 3 i 4 rade normalno.
Pozz
Kome treba 4k, ne znam dal i jedna televizija to pusta, i da li uopste u srbiji ima u ponudi kanal sa tolikom rezolucijom. Ja koliko sam primetio neko veče fudbal je bio u hd formatu. Plus eurosport HD kanal sav sadrzaj koji pusta je u HD formatu, dok rtsHD pusta samo sportske dogadjaje u HD formatu, neces se nagledati u studiu pre i posle prenosa, ili slagalicu ili seriju neku, samo sportski dogadjaj uživo. Ne znam danas jel bio vaterpolo ili nesto drugo, na poslu sam, ali veceras cu gledati kosarku i nadam se da ce biti priatojna slika.Ne mogu da verujem da jedna nacionalna televizija u 21. veku ne moze da obezbedi prenos olimpijskih igara u bar HD kvalitetu...kad vec ne moze FULL HD ili 4k. Jer kad uporedim trenutno npr. Eurosport HD sa Rts HD...ne moze da se poredi.. -.-
Ne znam, mozda gresim.
Sve prenose u HD koliko sam video, slika je dobra.Kome treba 4k, ne znam dal i jedna televizija to pusta, i da li uopste u srbiji ima u ponudi kanal sa tolikom rezolucijom. Ja koliko sam primetio neko veče fudbal je bio u hd formatu. Plus eurosport HD kanal sav sadrzaj koji pusta je u HD formatu, dok rtsHD pusta samo sportske dogadjaje u HD formatu, neces se nagledati u studiu pre i posle prenosa, ili slagalicu ili seriju neku, samo sportski dogadjaj uživo. Ne znam danas jel bio vaterpolo ili nesto drugo, na poslu sam, ali veceras cu gledati kosarku i nadam se da ce biti priatojna slika.
Sent from my E2003 using Tapatalk
Danas u prenosu waterpola slika je bila ocajna. Kao SD.
problem je do tvog tv-a ili instalacije,svuda gde ima RTS HD je slika fantasticna u poredjenju sa drugim kanalima,kvalitet je ocigledan.ne mozes ocekivati da dobijes extra HD kanale kada su pre par meseci presli predajnici na T2 prijem,a ti bi hteo 4K.RTS HD je u Full HD rezoluciji 1080i.
Nije tacno da je do TV-a... To sto se kanal zoveRTS HD ne znaci da je uvek HD slika (bar kod RTS-a)... Fudbal, Kosarka i Tenis su im ok u HD-u, ali ove ostale sportove sto pustaju je uzasno, SD najverovatnije.
Kad već pominjete RTS HD, interesuje me da li će i kada Kopernikus pustiti u svoju mrežu kanal RTS HD u svim gradovima?
Konkretno mi je potrebna informacija za AleksandrovacTo zanima i nas iz Bora!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari