Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Koji je razlog za takvu glupost? Pa samo HRT3 je kvalitetniji od 90% kanala!

Koji je razlog za takvu glupost? Pa samo HRT3 je kvalitetniji od 90% kanala!
Zbog ugovora oko prava prenosa Olimpijskih igara. Sasvim ocekivan potez, steta sto necu gledati HRT komentatore dok nasi razvaljuju kroasane [emoji37] [emoji23]

Sent from my m8 using Tapatalk

Pretpostavio sam. To j po meni glupo i bezobrazno. Npr. ja hocu da OI gledam na HRT-u i zelim da mi Kopernikus iskljuci RTS onda. Placamo kablovsku i imamo pravo da biramo sta cemo gledati.

Mislim da više ima veze sa proslavom Oluje na programu HRTa.

Zamenjena mesta kanalima u analognoj ponudi Fox - N 1, Pink sci&fantasy - Fox life, Fox crime - Pink sci&fantasy, Fox life - Pink family, Animal planet - Pink 3, 24 kitchen - Nick jr, Nat.geogr.ch - Pink 2, Hrt 3 - Discovery ,Pink family - Fox crime.

Ne mogu da verujem da jedna nacionalna televizija u 21. veku ne moze da obezbedi prenos olimpijskih igara u bar HD kvalitetu...kad vec ne moze FULL HD ili 4k. Jer kad uporedim trenutno npr. Eurosport HD sa Rts HD...ne moze da se poredi.. -.-
Ne znam, mozda gresim.

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da jedna nacionalna televizija u 21. veku ne moze da obezbedi prenos olimpijskih igara u bar HD kvalitetu...kad vec ne moze FULL HD ili 4k. Jer kad uporedim trenutno npr. Eurosport HD sa Rts HD...ne moze da se poredi.. -.-
Ne znam, mozda gresim.
Kome treba 4k, ne znam dal i jedna televizija to pusta, i da li uopste u srbiji ima u ponudi kanal sa tolikom rezolucijom. Ja koliko sam primetio neko veče fudbal je bio u hd formatu. Plus eurosport HD kanal sav sadrzaj koji pusta je u HD formatu, dok rtsHD pusta samo sportske dogadjaje u HD formatu, neces se nagledati u studiu pre i posle prenosa, ili slagalicu ili seriju neku, samo sportski dogadjaj uživo. Ne znam danas jel bio vaterpolo ili nesto drugo, na poslu sam, ali veceras cu gledati kosarku i nadam se da ce biti priatojna slika.

Sent from my E2003 using Tapatalk

Kome treba 4k, ne znam dal i jedna televizija to pusta, i da li uopste u srbiji ima u ponudi kanal sa tolikom rezolucijom. Ja koliko sam primetio neko veče fudbal je bio u hd formatu. Plus eurosport HD kanal sav sadrzaj koji pusta je u HD formatu, dok rtsHD pusta samo sportske dogadjaje u HD formatu, neces se nagledati u studiu pre i posle prenosa, ili slagalicu ili seriju neku, samo sportski dogadjaj uživo. Ne znam danas jel bio vaterpolo ili nesto drugo, na poslu sam, ali veceras cu gledati kosarku i nadam se da ce biti priatojna slika.

Sent from my E2003 using Tapatalk
Sve prenose u HD koliko sam video, slika je dobra.

Sent from my m8 using Tapatalk

Vrlo dobro se sećam, prošlu Olimpijadu mogli smo pratiti i na HRT-u i RTCG-u, a sada blokiran i RTRS .... Bezveze.

Danas u prenosu waterpola slika je bila ocajna. Kao SD.

Danas u prenosu waterpola slika je bila ocajna. Kao SD.

problem je do tvog tv-a ili instalacije,svuda gde ima RTS HD je slika fantasticna u poredjenju sa drugim kanalima,kvalitet je ocigledan.ne mozes ocekivati da dobijes extra HD kanale kada su pre par meseci presli predajnici na T2 prijem,a ti bi hteo 4K.RTS HD je u Full HD rezoluciji 1080i.

Kad bi se ovi kod nas smilovali da puste neki HD kanal bilo bi fenomenalno. Bili 3 kom u pocetku i vise ih ni ne pustise.

problem je do tvog tv-a ili instalacije,svuda gde ima RTS HD je slika fantasticna u poredjenju sa drugim kanalima,kvalitet je ocigledan.ne mozes ocekivati da dobijes extra HD kanale kada su pre par meseci presli predajnici na T2 prijem,a ti bi hteo 4K.RTS HD je u Full HD rezoluciji 1080i.

Nije tacno da je do TV-a... To sto se kanal zoveRTS HD ne znaci da je uvek HD slika (bar kod RTS-a)... Fudbal, Kosarka i Tenis su im ok u HD-u, ali ove ostale sportove sto pustaju je uzasno, SD najverovatnije.

Nije tacno da je do TV-a... To sto se kanal zoveRTS HD ne znaci da je uvek HD slika (bar kod RTS-a)... Fudbal, Kosarka i Tenis su im ok u HD-u, ali ove ostale sportove sto pustaju je uzasno, SD najverovatnije.

kada RTS HD reemituje recimo RTS1 onda slika nije u HD-u,najverovatnije je 576i,kada RTS HD prenosi direktno fudbal(recimo LŠ) ili tenis ili kosarku onda je u HD-u,ako ne reemituje sa RTS1 ili RTS2.

Upravo tako.... Varira im kvalitet, primeti se na oko, u poredjenju sa ostalim HD kanalima, rts je iza ostalih... Zbog cega je tako ne znam.

Kad već pominjete RTS HD, interesuje me da li će i kada Kopernikus pustiti u svoju mrežu kanal RTS HD u svim gradovima?
Konkretno mi je potrebna informacija za Aleksandrovac

Zašto ne uvedu jedinstvenu pretplatu i puste svima isto (osim regionalnih mux2) kao na svim ostalim platformama?

Razmisljam da uzmem kopernikus flat Turbo lokacija Beograd/Kotez pa me interesuje kakva su iskustva sa provajderom i sa brzinama neta itd. Kopernikus_Internet_cenovnik_gradovi1.jpg

Ja sam iz Koteza druze, bio sam do pre godinu dana na KBCnet internetu i mogu ti reci, nebo i zemlja! Mnogo stabilniji net, brzine stabilne, dobar ping. U ovih godinu dana zvao sam ih svega 3x, ali dobro, meni posao zavisi od interneta pa na najmanji problem ja odma vrtim telefone, prosecni korisnici bi to mozda i iskulirali neke situacije.

Olimpijada i na RTRS-u, ubačen i EPG na ovom kanalu, a sa HRT 1 je već neko vreme sve u redu.

RTRS zakljucavaju kada ima prenos sa olimpiskih igara, bar je tako u Bor-u.

Da li i dalje važi pravilo kod njih da mora da se uzme i kablovska da bi mogao internet ili može da se priključi samo internet?

Naravno da mora i kablovska.

I kod nas su do prekjuče zaključavali olimpijadu na RTRS-u, juče su normalno išli prenosi, a i pojavio se EPG. HRT 1 je tokom većeg dela dana crn.

Da li smem ovde da okacim stream link od hrt2 programa za sve one koji su ljuti sto im je kopernikus uskratio gledanje tog kanala ?
Posto smatram da nije fer sto nam kopernikus ili neko drugi "zatamnjuje" sve kanale osim drzavne televizije koji prenose sportske aktivnosti. Ako sam platio mesecnu pretplatu zelim da gledam ono sto ja hocu a ne da mi neko odredjuje na kom kanalu cu da gledam odredjeni sportski program.
Ako se admin ne slaze sa ovim neka slobodno obrise post.
A svako ko zeli da gleda Hrt2 koji prenosi neke druge aktivnosti iz Ria moze da ubaci ovaj link u Vlc ili Pot player:
http://cdn.iptv.amis.net/ts/HRT2HD/s...ptv_2000k.m3u8 ili
http://cdn.iptv.amis.net/ts/HRT2HD/s...ptv_4000k.m3u8 za jos kvalitetniju sliku. Pozdrav svima koji prate OI u Riu !

Nazad
Vrh Dno