Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

1 od tih 20 je Klasik tv. Za ostale cemo videti 1.avgusta. Nadam se bar nekim HD. Makar History 2.

[Pocelo je danas testiranje kanala na frekvenciji 498 KHz. Svi kanali su kodirani. Ukupno ih ima 20

Napisi koji su to kanali pozz

HRT 1 je trenutno kodiran (ne može da se gleda tokom emitovanja filmskog, serijskog sadržaja i sl..). HRT 2 je kanal koji HTV u potpunosti kodira i verovatno ga zato sada uopšte i nema. Očigledno da imaju neki problem sa karticama ili šta već....

Arene su rekli od septembra koliko sam ispratio...
Na FB stranici Klasik TV-a sam video da je SBB/Toal izbacio Kalsik iz ponude od 1. avgusta.

nigde ne pise koji su to kanali, jer su oznaceni sa TEST 1 pa sve do TEST 20.

Pozz[

Da li ih jos uvek ima ti test kanali pozz

Pocelo je danas testiranje kanala na frekvenciji 498 KHz. Svi kanali su kodirani. Ukupno ih ima 20

Pozz

od danas (02.08.2016) ovi kodirani TEST kanali se nalaze na novoj frekvenciji 426 KHz. I dalje ih ima ukupno 20 i to su svi kanali iz Pink paketa.

Pozz

Tih, kada dobijemo Pink horror +1, Pink music +1, Pink kuvar +1... Mojoj sreci nema kraja :D

Ako su u pitanju pinkovi kanali,to i treba da se plati!A onda ce morati da smanje pretplatu,jer neznam koji ce normalan covek to da im plati.A sto se tice Klasik Tv,svako ko je barem par sati gledao taj kanal zna da je taj kanal isti iligori od pink film.

Ako su u pitanju pinkovi kanali,to i treba da se plati!A onda ce morati da smanje pretplatu...

Svaki korisnik Kopernikusove kablovske već plaća 150 dinara mesečno za ovih četrdesetak Pinkovih kanala. Možemo samo očekivati povećanje pretplate.
A što se tiče Klasik TV-a, ja sam gledao ovaj kanal i mogu da kažem da ima značajno veći fond filmova i serija u odnosu na Pink Film.

Ja bih zeleo da se u ime svih koji nemogu(zahvaljujuci kopernikusu)da gledaju RTS HD zahvalim gospodi iz kopernikusa sto necemo moci olimpijadu da gledamo u HD-u i pritom da izrazim veliku nadu da ce nam to biti omoguceno za sledece olimpijske igre 2020!

Ni TotalTV nema RTSHD u ponudi, nije mi jasno zbog čega?

Послато са ZP952 уз помоћ Тапатока

Sto necemo moci da gledamo OI na RTS HD-u? Mozda ako RTS nije otkupio prava na HD prenose, ali opet to nije do Kopernikusa.

Sent from my m8 using Tapatalk

Zato sto mi u Boru nemamo RTS HD u kopernikusovoj ponudi,rts prenosi olimpijadu na HD kanalu.

Nazad
Vrh Dno