kovacm
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.01.2005
- Poena
- 870
Ovde sam popravio link - samo sam trebao da obrisem ? na kraju linka *** - greska - sorry..
http://video.google.com/videoplay?do...83760049380308 sta je bre ovo????
Ovde sam popravio link - samo sam trebao da obrisem ? na kraju linka *** - greska - sorry..
to i ja govorim ali je ljudima bitnije sta pise na kutiji.Pa za x360 i PS3 i PC se gomila igara razvija paralelno. Tako da ako je kriza ideja na jednoj platformi - odrazava se i na drugu. Exluzive cine 2% ukupnog broja igara svake kozole.
to je ozbiljno Steve Ballmer of Microsoft? nije neka namestaljka? sto je toliko odlepio? kojim povodom?
to je ozbiljno Steve Ballmer of Microsoft? nije neka namestaljka? sto je toliko odlepio? kojim povodom?
Pa posto je microsoft sistem - ima se moze se - jelte, covek je verovatno smrknuo vecu kolicinu cistog kokaina od kolicine koju je smrknuo Scarface pri kraju filmaSto je toliko odlepio?
To sa razvojem igara jednostavno nije tachnoPs3 ce imati vishe ekskluziva ili timed ekskluziva nego PC i X360 zajedno, a vrlo je mali broj dobrih multiplatform igara.
videcemo sta je tacno posle nekog vremena. kako stvari sad stoje nema razlike dal se kupi xbox ili ps3 sem razlike u ceni.
ajde guru reci jel ovo objektivno pljuvanje po X360?
samo DA ili NE cisto da znam da li da citam tvoje buduce postove.
Samo zaboravlja da najveci hitovi za PC skoro po pravilu donose nesto revolucionarno i ne retko i nove tehnologije na trzistu, a na konzolama si u fazonu "to ti je sto ti je".
eh znao sam da moram da se "vratim" u threadnaslove za PC kao sto Crysis, FarCry 2, Bioshock, Stalker i drugi hitovi koji treba da se pojave U OVOJ GODINI
Ma Drajver je veci prorok od mene covece, vish ti kako on to zna 100% pouzdano kolko ce ekskluziva biti za koju platformu. Samo zaboravlja da najveci hitovi za PC skoro po pravilu donose nesto revolucionarno i ne retko i nove tehnologije na trzistu, a na konzolama si u fazonu "to ti je sto ti je". Mada je ljudima kao drajver na primer paralax maping u motorstormu revolucionarna stvar, dok je na PC igrama to sasvim normalna pojava...Drajver takodje recimo totalno ignorise naslove za PC kao sto Crysis, FarCry 2, Bioshock, Stalker i drugi hitovi koji treba da se pojave U OVOJ GODINI, predvidjajuci da ce za PS3 biti vise "hitova" , jos samo ne znamo kojih. Takodje Drajver smece sa uma da ce verovatno dosta tih hitova za PS3 biti dobri i izgledati graficki dobro zahvaljujuci PC industriju i M$ koji tako sa entuzijazmom pljuje, jer se pola efekata i tech stvari koje se koriste na igrama, zapravo razvilo PRVO za PC, pa tek onda prebaceno na PS3 /x-box/Wii itd. (recimo bas taj paralax mapping i displacment mapping koji cini tragove na podlozi u motorstormu tako grandioznim), da ne Pominjem AA i AF, od kojih je za AA odgovoran 3Dfx (ako se ne varam, 3Dfx je forsirao AA dok je nVidia govorila da je to nepotrebno ako se koristi veca rezolucija, toga se secam iz tog vremena), pa zatim imamo HDR efekte...Sve to konzole danasnjice imaju zahvlajujuci PC-u i brilijantnim umovima koji su to sve smislili. Cak i linux na njemu voljenom PS3-u dolazi sa "budjavog" PC-a, a i taj Linux je maltene nastao kao posledica m$-a i windowsa... (cause and effect)...takodje bi pomenuo i potrebu za misem i tastaturom i integracijom doticnih na konzole zarad igranja odredjenih zanrova...i za to je PC zasluzan...
Zapravo svaki novi HIT koji izadje za PS3 i X-Box duguje zaslugu PC-u i tehnologiji razvijanoj za isti...
Ne znachi hardver nishta, niti mogucnosti grafichke, niti novi efekti u DirectXu, niti bilo shta od tehnike, vec vrhunski developeri, gde Sonijevi lupaju shamare ovim lenshtinama shto rade za PC i X360, mada to je jedna ista stvar..
E da, Driver-u, jesi cuo da PS3 nece podrzavati Force Feedback tehnologiju...
Cak sam planirao da kupim PS3 od tebe zbog GT5, ali sam se predomislio zbog ovoga..![]()
Ne pratim Sonica, ali ako je ovo tachno, shta tu moze da bude objektivno ili subjektivno ? Zashto je to ovako, neko montirao da predstavi X360 loshim ?
Šta je loše u nedostatku fors fidbeka? Mene to nervira i gasim čim uđem u igru...
objektivno bi bilo reci da je igra teski krs kao sto i jeste i da ucitavenje nema veze sa X360,
a subjektivno je reci da je ovo do X360.
znaci nista nije montirano nego je igra krs kao i recimo top spin2 koji non stop nesto ucitava bez ikakve vidljive potrebe.
ako neko napravi ****** igru za ps3(a bice ih u toj gomili sugurno) hoces reci da je ps3 kriv sto igra lose radi i stalno ucitava ili onaj ko ju je pravio?
Sinoc sam video Dead Rising i po meni je to tehnicki gledano najbolje uradjena igra za X360.
graficki odlicna, raznolika i gomila zezalica koje su super odradjene. igra izgleda pet u glavu za sonic i nema nikakvih ucitavanja koja smaraju.
Šta je loše u nedostatku fors fidbeka? Mene to nervira i gasim čim uđem u igru...
Drajveru, ceo net laze da PS3 ima jadan/simuliran force feedback ??? Wow. Aj daj link gde pise da ce PS3 dobiti PRAVU podrsku za FF kad izadje GT5. Aj molim te, odradi makar jedan demant kako treba - sa linkom !
Ne znachi hardver nishta, niti mogucnosti grafichke, niti novi efekti u DirectXu, niti bilo shta od tehnike, vec vrhunski developeri, gde Sonijevi lupaju shamare ovim lenshtinama shto rade za PC i X360, mada to je jedna ista stvar..
Odgledah gamespot review doticne igre i ne mogu da verujem da je capcom spao na ono!?
A kod igara gde je bitna pricha, da se svaka ne zavrshava sa chudovishtima, pa bilo njima tu mesto ili ne, da te ta pricha vuche da igrash dalje, a ne sharenish iz Far Cry i shto sumornija, morbitnija atmosfera - to bolje. Hocu da se uzivim u igranje, da imam utisak shto realnijeg prostora u kome se nalazim itd..
Mislim bash sony ili microsoft zabole sta ti hoces. Mislim nemoj me pogresno razumeti, to sto hoces ti, ocu i ja! I tata bi sine
.
Ali mi smo prerasli njihovu ciljnu grupu odavno. *** sta ces, seti se kolko si se igrao sa 19 god, KUPOVAO diskova, a kolko imas vremena da se igras sada?
Nisu oni budale - znaju oni tacno sta rade. Bezdusne gigantske multimilijarderske korporacije bas zabole sta mi ocemo. Ali savrseno ih zabole. Oni SAMO gledaju sta se dobro PRODAJE! I to je sva mudrost. Ako nas u*ere pa izleti neki biser za nas, iqusnije, to nije bas chesto. Ko misli da ce sony ili microsoft da uradi igru kakvu svaki matori geek igrac sanja, eto da mu udovolje, i da zbog toga prodaju tiraz 10x manji od klanja zombija - taj je bash optimista..
Edit: E da - Mislim da ce sportske igre u drustvu biti najveci razlog za kupovinu konzole za nas "matore", pre negoli klanje zombija. Stoga onaj wii sa onim kuglanjem - zakon..
nije capcom spao na to cim igra jako dobro prolazi nego mi koji to ne bi da igramo
stekaj za carreru jer konzole unistise sve kao sto si nedavno rekao da R6 vise nije ono sto je bio tako je i sve ostalo otislo u komercijalu....
Microsoft kada planira neshto, prvo gleda zaradu
Iako je Porsche najbolji evropski brend, ima bolje od Carrere za te pare![]()
Pa oni su sa xbox-om svesno usli u gubitak!?
@Drajveru, postujem tvoj neo romantizam, ali moras pod hitno da odesh u japan :d. Znas li ti sta je tokio bate - SYBER city. Nezamislivo. Potpuno bezdushni kapitalizam. Japanci imaju obicaj da preteruju u svemu. Nisu oni tokio tako zbudzili ne jureci kintu.
Hm, evo opet pogledah onaj Cavin filmic i nigde sony ne kaze da mu je ciljna grupa 19-30 god vec samo 19 god..
Hmm.. Mislim da je u tome glavna fora zasto cemo sve vishe kukati na konzole da nas nove igre sve manje i manje "drze" :d..
A ja sve vreme tripujem, sad ce nindze - a ono gomila (jedno 30-40) japanaca obucenih kao elvis sa elvis frizurama djuska u parku i svi okupljeni im tapsu!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari