Šta je novo?

Konzole

aj nek mi neko obajsni zasto na sony-ju jedva da ima krvi u igrama ? Da nije mozda zbog prodaje igara i ESRB ratinga od 13+ ? Skoro svi AAA hitovi su neka limunada (limunada je odlicno pice, ne kazem, ali vise volim vopi i rakiju sa 27god...).

Dalje (@Driver) nisi citao linkove koje su ljudi kacili vezano za FF podrsku, upravo na Logitech i MOMO volanima NE RADI FF vec samo vibracija.

trece: Wii nije ni osmisljen za simulacije voznje

cetvrto: Kad odem u inostranstvo kod nekog ko ima klince, klinci uglavnom imaju i gamecube i PS2 i whatnot... Tako da je razmisljanje tipa "sta ces kad ti se budu igrale simulacije , a ti imas Wii" vise prilici Srbiji i Rumuniji nego Japanu i americi. Glupo je misliti da zagrizeni konzolasi ili ljubitelji video igara npr u Japanu imaju SAMO I ISKLJUCIVO jednu konzolu. U Engleskoj sam bio u jednoj porodici, osrednje klase (cim izdaju sobu strancima znaci da im fali para na neki nacin) i klinja njihov je imao i PS1 i PS2 i PSP i Gamecube i jos neke konzole za koje ja nisam ni cuo, i lepo decko samo menja igre, bole ga uvo koja je bolja i sta ko misli o ovoj ili onoj...tamo se konzole kupuju zbog igara...bas kao i graficke karte za PC...niko o tome ni ne razmislja. Kladim se da ce taj isti klinac sad ima i xbox i xbox 360 i Wii i da ce kupiti PS3...Zaboga moj burazer koji je otiso u afriku da radi je video kod nekog druga tamo GTR i otisao i kupio PS2 i GTR, nema ni jednu drugu igru za PS2 niti ga interesuje. Posle je kupio X-box da bi igrao Fable...sad je prodao obe...ne interesuje ga nista drugo. Eno sad je otisao u USA da radi i kupio je Wii bas zbog Wii sports...Ako mu se svidi nesto na PS3 kupice PS3...Inace ima laptop na kome slusa muziku i gleda filmove (TV out) ja mu poslao linkove ka crysis screenshotovima i sad sklapa komp, ja mu govorim sta da uzme itd, oce da igra Crysis...Tako to tamo... Console wars i te rasprave vode Geekovi i lejmeri...

Uh, pokidao si GX-X, svaka cast! :)

na cemu je sad? :D ahahaha

Prilozi

• fp__ballmer.jpg
    fp__ballmer.jpg
    32.2 KB · Pregleda: 313
Odgledah gamespot review doticne igre i ne mogu da verujem da je capcom spao na ono!? Mislim ok milion zombija koje seces motornom testeron i gadjas kesicama sode!?
slučano sam videh ovo sad.

prvo, na stranu to što si kao pogledao review igre i što misliš da je poenta igre motorka + kesice sode. da si pogledao igru ili review, znao bi o čemu se radi, u samom uvodnom introu je sve objašnjeno.

ali to što je neverovatno je da ti, na osnovu svog ukusa i pogrešnog shvatanja igre, iznosiš nekakve zaključke o budućnosti videogame industrije (take money and run", njesra ...). kad si već dotakao dead rising-a, rećiću ti moje mišljenje o toj igri. ukratko, igra je moj dream come true. ja, kao veliki ljubitelj "masovnog klanja" u filmovima (npr. starship troopers (scena - napad buba na napušteno utvrđenje)), jedva sam čekao da probam Dead Rising. kada sam ga odigrao, mogu ti reći da je ta igra ispunila sve što sam ikada želeo da vidim u jednoj video igri. ima i svojih mana, ali Dead Rising je najveći pomak u videogame industriji u pravom pravcu koji sam skoro video. neverovatno kvalitetno odrađena interakcija sa SVIM živim što vidiš na ekranu je nešto fantastično. pa koliko hiljada puta do sada sam video texturu police sa knjigama, i poželeo da uzmem tu knjigu i da gađam protivnika. Dead Rising je prvi to doneo. neću više trošiti vreme i reči da ti objasnim neke stvari, koje ne shvataš ili ne želiš da shvatiš. ali samo jedan savet ću ti dati: nauči jednom u životu da je tvoj ukus različit od ostalih, i da tvoj ukus nije ništa "vredniji" od nečijeg drugog. nauči da poštuješ to što neko drugi voli, i ako neko drugi voli ono što ti ne voliš, on nije automatski retard ili slično. kakva bi glupost bila da ja non stop na forumima pišem Final Fantasy je $ranje od igre, namenjena samo japanskim retardima, kao što i mislim btw. ja poštujem kad neko kaže da voli FF, ako sam raspoložen, uđem u *******tsku diskusiju, ali nikada ne pravim nekakva glupa generalizovanja.

i odigraj Dead Rising ako možeš. Ako igraš tu igru potpuno rasterećen nekih predrasuda, bićeš oduševljen igrem. ima svoje mane, ali ono u čemu je dobra, dobra je do maximuma. fun factor 100%

GX-X svaka cast za ovo....Posebno zato sto sam i sam tome prisustvovao ovde kod mene u mestu...Klinac je kupio Wii samo zato sto sam mu pomenuo(tj njegovim roditeljima) kako i gde je dosla industrija igara(klinac je do tada jos uvek igrao SEGU) i sta novo donosi Wii...I ja ti posle dve nedelje odem do njih da im instaliram nesto kad klinac sve u sesnaest igra neki Boks a ksanije i Tenis...Sta mislite sta sam uradio,,,mali daj vamo jedan Dzoj...i pozdravio sam se sa 3 sata zivota....
Inace njegovim roditeljima je skroz cool to sto klinac skace i mlati rukama a ne samo da sedi i bulji i slaze stomak...
My point....Kao sto je GX-X rekao mi smo jadnici(barem vecina i bez uvrede) i krpimo se po godinu dana ne bi li kupili konzolu...a posle cekamo jos 6 meseci ne bi li izali pirati jer para za original nemamo...Dok je u svetu i nekim slojevima naseg drustva prosto normalno da deca tj porodica ima vise konzola i bukvalno po jednu dve igre za doticnu...Malom kada dosadi kupice PS3(mislim ja cu mu pohvaliti konzolu) i sve to zbog nekog Twisted Metala XX ili koji vec sledi i dosadice mu....
Mi smo zemlja koja trazi all in one uredjaj,ali ne zbog prestiza,jer jednostavno nemamo toliko finansija da bi imali konzolu za igranje...komp za ozbiljne stvari...PSP za gradski prevoz i skolu...mobilni...digitalac...Hi-fi sistem...pa cak i Home theater i DVD....
Mi na benchmarku uglavnom imamo komp iz koga se trudimo da napravimo Ultimate machine....
A ludi Japanci to je vec druga stvar....Oni zive za tehnologiju i dobri su u tome(necu puno o njima jer nemam pojma)
Mislim sta reci o standardu kad ja josh uvek skupljam kesh za ATP3 zvucnike...

e da josh jedan komentar u vezi Konzole VS PC gaming...Po meni konzole odnose debelu pobedu...Prisustvovao sam igranju Obliviona na X360 i sta reci...Apsolutno predivno....Znaci uradimo sledece....premium pack kosta jedno 500e....e sad Zamislite koliko kosta PC koji moze pokrenuti Oblivion u Full detaljma(necu da lupam ali mislim da samo grafika za takav PC kosta 500e)...I necu da cujem price PC koristim i za druge stvari...Jeste klinac od 15 godina kupuje GTX da bi radio modelovanje ili neshto ozbiljnije....msilim to su price za decu....tj za roditelje...
Mislim da bi me na drugim threadovima ubili zbog ovoga ali verujem da vreme PC gaminga prolazi i da dolaze konzole koje ce ga ubiti u svakom pogledu...Steta sto smo siromasi pa ne mozemo bar donekle da ispratimo razvoj tehnologije ali opet sta cemo to nam je u genima...
Toliko od mene za sada

ukratko, igra je moj dream come true. ja, kao veliki ljubitelj "masovnog klanja" u filmovima (npr. starship troopers (scena - napad buba na napušteno utvrđenje)), jedva sam čekao da probam Dead Rising. kada sam ga odigrao, mogu ti reći da je ta igra ispunila sve što sam ikada želeo da vidim u jednoj video igri. ima i svojih mana, ali Dead Rising je najveći pomak u videogame industriji u pravom pravcu koji sam skoro video.

A koliko ti imash godina prijatelju ;). Samo nemoj ono: godine nisu bitne, jer nazalost jesu :d. Ja sam cak negde rekao, da je u stvari igra tacno kako treba da bude, samo za odredjenu zivotnu dob, i da ja spadam u "prsnutu" kategoriju, starijih gamera, koje takve stvari ne loze. Mislim da je moj problem to sto ja vishe ne uzivam (a vidim da nisam jedini) u igrama tog tipa :(. Ja se stvarno zesce trudim da se uzivim - al bate ne vredi :(. Ma dzaba.. Pitam se koji mi je? Kad predjes RE1, pa RE2 na kecu,pa RE - Veronica, SilentH itd, pa sad josh vidish sve to isto + milion zombija, pitash se dokle bre vishe ti zombiji. U pocetku je bilo invetivno - ali sada.. Nikako da se istripujem. Ali nemoj da se opterecujesh, mozda ja greshim, stvarno sam samo odgledao opis, a da nisam probao igru - mozda promenim misljenje kad je probam (mada me totalno ne privlaci) - ko zna ;)..

Peace..

@Gxx - bash tako, ko na zapadu kupuje jednu konzolu detetu zaludjenom za igrice i pri tome mu kaze: sad nema da jedesh mesec dana ;). A sto se naseg trzista tice stvar je josh prostija: pobedice SAMO ona konzola na kojoj budu lako dostupne "narodne" verzije igara. Nikakva filozofija. NES je imala svaka 3 kuca u americi, bio je MEGA popularni kucni sistem, kod nas - mrka kapa - ko ce da kopira ketridz. Ako PS3 recimo bude tezak za kopiranje, cipove itd, dzaba mu sve - bar sto se naseg trzista tice. Isto vazi za bilo koju drugu konzolu. Likovi koji ce kupovati originale, minoran broj - nazalost, takva je novcana situacija. Tako da kod nas nema bre geeky console wars - vec samo - pirates wars..

Jeste klinac od 15 godina kupuje GTX da bi radio modelovanje ili neshto ozbiljnije....msilim to su price za decu....tj za roditelje...
Mislim da bi me na drugim threadovima ubili zbog ovoga ali verujem da vreme PC gaminga prolazi i da dolaze konzole koje ce ga ubiti u svakom pogledu...

Pa vecina matorana kupuje komp deci bash zbog te zvake ;). Mislim da samo zbog toga pc gaming nece umreti ;). Klinac "uradi" matorana kao: treba mi komp za skolu!? a onda po ceo dan samo cepa igrice na njemu. A matoran ide logikom: de da mu kupim konzolu na kojoj ima samo igrice, da bleji u to sokocalo po ceo dan ko *****, ako mu kupim komp, mozda ga osim igrica zaintersuje, vremenom, i nesto drugo. I to u opste nije losa fora! Klinac igra igrice i vremenom, krenu da ga interesuju i druge stvari, i tras - John Carmack ;). Mnogi su upravo tako, bas na tu foru, postali programeri ili dizajneri koji danas zaradjuju milijune..

Ma namazani su klinci ;) ..

xbox360 moze da pokrene pirate , sada moze i Wii , ostaje jos samo PS3 :) . Jedino sto za PS3 ti trebaju Blue-ray discovi :( .

Zašto misliš da neće moći PS3 pirati da se pokrenu sa HDD-a?
Ionako PS3 podržava sve i svakakve HDD.

Moze li PS3 da pusti i ripovani Blu-ray film sa HDD-a?

A koliko ti imash godina prijatelju ;). Samo nemoj ono: godine nisu bitne, jer nazalost jesu :d.
imam 29 godina, driver može to da ti potvrdi. e sad, da te pitam, da li sa 29 godina ne smem da uživam u Starship Troopers ili u Dead Rising ? Dead Rising je napravljen da niko sa 29 godina ne sme da uživa u toj igri ??? mislim, o čemu ti pričaš ??? kad sam bio klinac, i ja i moj matori komšija smo cepali commando na c64. da li je njemu bilo zabranjeno da uživa u toj igri zbog godina ? ne razumem tu tvoju teoriju godina, objasni to malo.

i slažem se sa je RE počeo da smara, ali Dead Rising nema veze sa RE, te 2 igre su nebo i zemlja, jedino ih zombiji povezuju. Dead Rising je jedna od najboljih igara koju sam skoro odigrao, a i ti bi to isto zaključio ako bi joj dao fer šansu.

Da mi je znati čemu pravljenje čipova za Wii kad nema igara :d Ono što valja se ionako dobije uz konzolu.

i slažem se sa je RE počeo da smara, ali Dead Rising nema veze sa RE, te 2 igre su nebo i zemlja, jedino ih zombiji povezuju. Dead Rising je jedna od najboljih igara koju sam skoro odigrao, a i ti bi to isto zaključio ako bi joj dao fer šansu.

Sad si me bash naprzio ;). Ce da probam! Mene - sto jes, jes - opis smorio, mada sto kazes - dok ne probash neces znati. Ali opet, kako bre da igram sa joypadom kad se toliko naviknuh na misha i tastaturu da je to sraslo sa rukom ;). Aj videcemo..

Hm, PS3 cepa BR diskove sa igrama. Koliko igra zauzme gigabajta na tom BR disku? Mozda recimo namerno ne kompresuju neke stvari da bi igra bila sto veca a samim tim i teza za pirateriju. Mislim da ako JEDNA igra zauzima 10 - 15 - 20>GB (bez obzira dal se pusta sa HDD-a ili vishe dvd-a) ko ce to da svlaci sa neta? Jednostavno se ne isplati. Jel zna neko koliko ce GB da zauzima prosecan BR hit? Ovo je sad onako napamet.. Mozda su taj BR i smozgali da bi otezali pirateriju na ps3 konzolama bar u prvih par godina. Ako je ta fora, onda slobodno mogu da se oproste od nasega trzista, za koje ih, sobzirom na broj prodatih originala, verovatno, bas zabole ;)..

Ali opet, kako bre da igram sa joypadom kad se toliko naviknuh na misha i tastaturu da je to sraslo sa rukom ;). Aj videcemo..
to sam ja isto rekao kada sam sa c64 prešao na pc. kakava tast/miš, ko sa tim može da igra, joystick je zakon...
sve je stvar navike.

Evo ja cu dati par podataka sa jednog sajta (trakera) o velicini PS3 igara...

Formula One Championship Edition...........7.44 GB
Tiger Woods PGA Tour 07......................6.62 GB
Full Auto 2 Battlelines...........................3.40 GB
NHL2K7..............................................7.63 GB
Fight Night Round 3..............................3.19 GB
Ridge Racer 7......................................6.81 GB
Call Of Duty 3.....................................6.52 GB
Blazing Angels Squadrons of WWII..........4.00 GB
NBA2K7.............................................7.45 GB
Marvel Ultimate Alliance........................6.62 GB
Untold Legends Dark Kingdom................8.11 GB
Tony Hawks Project 8..........................4.86 GB
Resistance Fall Of Man........................15.54 GB
Need For Speed Carbon.......................11.44 GB
Mobile Suit Gundam Crossfire.................3.96 GB
NFL Madden 2007................................6.20 GB

... i naravno ni jedna ne radi u bilo kojoj kombinaciji i po svemu sudeci nece jos dugo, ko hoce da se igra na PS3 mora pazariti original...

Da mi je znati čemu pravljenje čipova za Wii kad nema igara :d Ono što valja se ionako dobije uz konzolu.

evo igara za Wii

Super Smash Bros. Brawl TBA 2007
Wii Play February 12, 2007 for USA
WarioWare: Smooth Moves January 15, 2007 for USA January 12, 2007 for Europe
Super Mario Galaxy TBA 2007
Metroid Prime 3: Corruption Q4 2007
Resident Evil: Umbrella Chronicles TBA 2007
SSX Blur March 2007
Madden NFL 08
Tiger Woods PGA Tour 2007
NBA Live Wii September 25, 2006
Prince of Persia wii TBA 2007
Battalion Wars 2 TBA 2007
Big Brain Academy TBA 2007
Cooking Mama: Cook Off
DK Bongo Blast TBA 2007
Disaster: Day of Crisis TBA 2007
Fire Emblem: The Goddess of Dawn Q2 2007
Forever Blue TBA 2007
Heatseeker Q1 2007
Medal of Honor: Vanguard March 2007
Mortal Kombat: Armageddon March 1, 2007 for USA
Mercury Meltdown Revolution Q4 2007
Mario Strikers Charged TBA 2007
No More Heroes TBA 2007
Project H.A.M.M.E.R. June 2007
Mairo Party 8 March 5, 2007 for USA February 23, 2007 for Europe
SD Gndam: Scad Hammers TBA 2007
Sonic and the Secret Rings February 27, 2007 for USA March 2007 for Europe
Sadness Q4 2007/ Q1 2008
Super Paper Mario TBA 2007
The Sims Wii TBA
The BIGS Q3 2007
Wii Music Orchestra TBA 2007
Wing Island TBA 2007 for 2007 March 23, 2007 for Europe
Final Fantasy Crystal Chronicles: Crystal Bearers TBA
Kororinpa TBA 2007 for USA February 23, 2007 for Europe
Animal Crossing Wii TBA
Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors Spring 2007
Pokémon Battle Revolution TBA 2007
Line Rider (yes it's coming to the wii) Spring 2007
Bust-A-Move Bash! Q1 2007
Wii Motor Sports Airplane TBA 2007
Alien Syndrome Q3 2007
TNA iMPACT! TBA 2007

plus izlaze Scarface i Godfather specijalno "podesene" za Wii. :D

Evo ja cu dati par podataka sa jednog sajta (trakera) o velicini PS3 igara...

Formula One Championship Edition...........7.44 GB
Tiger Woods PGA Tour 07......................6.62 GB
Full Auto 2 Battlelines...........................3.40 GB
NHL2K7..............................................7.63 GB
Fight Night Round 3..............................3.19 GB
Ridge Racer 7......................................6.81 GB
Call Of Duty 3.....................................6.52 GB
Blazing Angels Squadrons of WWII..........4.00 GB
NBA2K7.............................................7.45 GB
Marvel Ultimate Alliance........................6.62 GB
Untold Legends Dark Kingdom................8.11 GB
Tony Hawks Project 8..........................4.86 GB
Resistance Fall Of Man........................15.54 GB
Need For Speed Carbon.......................11.44 GB
Mobile Suit Gundam Crossfire.................3.96 GB
NFL Madden 2007................................6.20 GB

... i naravno ni jedna ne radi u bilo kojoj kombinaciji i po svemu sudeci nece jos dugo, ko hoce da se igra na PS3 mora pazariti original...

Hm, uporedjujem ja nesto i gledam Need For Speed Carbon BR verzija 11.44 GB! Pa PC torrent verzija je 3.95 GB, Wii je 4.18 GB, X360 5.65 GB. De ovi iskopashe 11.44 GB? Mora da su oni to zbudzili zbog piraterije. A tek Resistance Fall Of Man 15.54 GB!? Ququ. Su oni normalni? Pa ko ce to da skida? skoro 16gb za jednu igru? A osecam da je zapakovana 16gb, ko zna kolko je kad se raspakuje. Ono treba da uplatish net 1024kb i da metar dana skidash jednu igru :d. Pa to te skuplje kosta nego da kupish original. Ccccc uopste ne razmisljaju o nama i nashem telekomu :d. Bas su bezobzirni ;). Aj ovi preko sa brzim vezama i nekako, al mi smo prsli u najavi. Josh ako nam zavuku da mozes samo deo igre da instalirash na hard, tj da moras da imas BR disk u uredjaju - propas.. U stvari mozda je to najpametniji nacin da se dohaka globalnoj pirateriji. Dzinovski fajlovi. Upropastis sebi ratio sa jednom igrom ili protok, prosto te zakopaju. Isqusno te smore.. Uvidish da ti se jednostavno vishe isplati da kupish original. Pametno.. Ono hd filmove kompresuju pomocu xvid-a na jedan dvd i to je kao podnosljivo. Pa je opet frka. A ovo je tek totalni horor. Kako ces da kompresujesh igru u xvid. Bedak..

Poslednja izmena:
14 GB je 2 dana skidanja sa 768k. Kome je neisplativo uvek ima BD originale za 60-ak evra. Šta li će sada da rade siroti gejmeri koji ne mogu da skinu svaku igru koja se pojavi...

Ja bash furam taj 768 sbb flat paket - i mogu ti reci da mi je frka zesca da skidam fajlove od 16gb i da sve to bude samo JEDNA igra. Mislim bash je smor. Pogotovo sto skidam more stvari vezanih za posao (video-audio sample-ovi). A gde su tu filmovi - muzika. A josh ovo su tek prve igre. Kad se budu malko opustili - eto nama 25GB torrent sa jednom igrom. Zhasu..

A gde hostovati 25gb fajlove? Po razumnoj ceni naravno. Ko ce to recimo da uploaduje? Ako se ide na torrent varijantu, ko ce da drzi 25gb na hardu dovoljno dugo za sherovanje? A gde je tu ratio? Pa nece uvek ici max brzinama. Bas su ga zavukli..

A ako nashi pirati i iznadju racunicu da sve to skidaju + narezuju - kolko li ce da naplacuju? BR disk + igra skinuta? A oni su jedini nacin da igra sidje u mase. Sta vredi i sto moze da se skine, kad 90% ljudi nema mogucnosti takvog interneta da skida fajlove od 16GB (o 25 GB tek da ne pricam), a pitanje je za koje ce vreme i 768 postati standard kod nas sa trenutnim monopolskim ponasanjem pojedinih firmi. Njima ce preostajati samo da kupe piratski BR disk - ako ovi uopste iznadju racunicu. Uff - nece to bash skoro kod nas..

U svim hypeovima i lozenjima - ovaj, tipicno domaca surova realnost i svakodnevnica problem, nam je totalno promakao..

Poslednja izmena:
Lokalni prodavci konzola u NS traze cc 850 din za igru na DVD9, za XBox 360 racunica je cista - isplati mi se skidanje. Na 512kbps ADSL vezi za najvecu igru potrebno je manje od dva dana skidanja, sto dodje 160 din za net, +30 din za struju i + 250 din za jedan Verbatim DVD9 = 440 din, sto je skoro duplo manje od prvo navedene cene.

Upropastis sebi ratio sa jednom igrom ili protok, prosto te zakopaju...

Hmmmm ratio? Sta je to? :-devil-:

Poslednja izmena:
A gde hostovati 25gb fajlove? Po razumnoj ceni naravno. Ko ce to recimo da uploaduje? Ako se ide na torrent varijantu, ko ce da drzi 25gb na hardu dovoljno dugo za sherovanje? A gde je tu ratio? Pa nece uvek ici max brzinama. Bas su ga zavukli..
Redom - na news serverima, oni koji i inače sve to uploaduju (već je bilo PS3 imidža, a svakodnevno se kači brdo HD filmova 10-25 GB), nema držanja na hardu već je sve na news serverima, nema šera, kakav crni ratio, uvek ide maksimalnom brzinom :)

edit: konkretno, ako uplatiš news (10 dolara mesečno) skidaćeš 94-95 KBps sa kablovskom vezom pa sračunaj :) Maksimalna brzina, permanentno.

Poslednja izmena:
Koiko sam video C&C 3 Tiberium Wars dolazi na 360-ku, kako ce se u opste igrati ova igra obzirom da je RTS i da je mis must have? Da li to znaci da mozemo da ocekujemo u skorije vreme oficijelnog misa i tastaturu za XBox 360?

Koiko sam video C&C 3 Tiberium Wars dolazi na 360-ku, kako ce se u opste igrati ova igra obzirom da je RTS i da je mis must have? Da li to znaci da mozemo da ocekujemo u skorije vreme oficijelnog misa i tastaturu za XBox 360?

samo kad su poceli da unistavaju i RTS-ove :smash:

Oni su onaj kontrolni sistem iz BFME 2 za x360 proglasili vrlo uspesnim, kao, svi su odusevljeni itd, tako da ce to da bude isti fazon, slusao sam neke intervjue, mada je meni sve to katastrofa...

Poslednja izmena:
Oni su onaj kontrolni sistem iz BFME 2 za x360 proglasili vrlo uspesnim, kao, svi su odusevljeni itd, tako da ce to da bude isti fazon, slusao sam neke intervjue, mada je meni sve to katastrofa...

Onda ovo znaci da nece mesati C&C 3 igrace sa XBOX Live-a i igrace sa PC-ja, siguran sam u ovakvoj situaciji dva tri najbolja uber igraca RTS-a preko gamepada nece imati ni 1% sansi da pobede jednog prosecnog "mikromenadzment" igraca koje igra RTS kako bog zapoveda, sa obicnim misem. Da ne govorim o "mikromenadzment-rush-sredim te za 5 min" cudovistima, kakavi su par mojih drugova u bilo kom RTS-u koji probaju.

Poslednja izmena:
Ja mislim da konzolna publika ima totalno drugaciji pogled na sve to, potpuno razlicite stvari su im bitne u odnosu na pc gamere.

Njima je to sto igraju na joypad-u prednost, a ne mana, jer se slaze sa konceptom udobnog igranja na TV-u iz fotelje...

Prica sa njima o tome kako ti ustvari tako ne mozes ovo ili ono je vec u startu previse hard core...

Poslednja izmena:
Vrh Dno