E svaka ti cast... Znaci i ja cenim sony-jeve konzole i imao sam svaku koja je izasla, ali ti ga pretera...
Nego koliko te placaju ovi iz sony-a da branis PS3 i drukas Xbox???

:d
poz
Ne razumem, bolje je da se redjaju vesti, nebuloze, lazi, da gomila ljudi pomisli kako je ta cela pricha istinita, a za 10 godina MIcrosoft da bude u trzishtu konzola ono shto je na trzishtu OSova ? Niko ne kapira da vecina tih vesti i gluposti u vezi PS3 ne izmishljaju sajtovi, vec je to Microsoftova antipropaganda, koja se u Americi inache zove "zdrav marketing" i koji je kao takav potpuno normalan i pozeljan u toj zemlji. Protiv toga se treba boriti, a umesto toga, vecina naseda.
Konzola koju cenim jeste bolja, hardverski, podrshka, mogucnosti, kvalitet i jeftinija je u odnosu na ono shto dobijesh. Ako se ne slazesh sa tim, daj argumente.
Ono shto si trebao da kazesh, kako to da ima gomila ljudi koji pokushavaju da ubede druge kako je X360 u stvari to, kako je X360 isto shto i PS3, a X360 neuporedivo jeftiniji. Da li je jasno sad zbog chega ja uopshte postujem ovde.
Nijedan thread na benchmarku o konzolama se ne bavi njegovim nazivom. U threadu sa nazivom "konzole..." ili "PS3...", "X360..." nikada se nije prichalo o tim temama, vec iskljuchivo i samo o PS3, i samo su se redjale lazi kojih je na netu gomila, a hvala bogu, vecina ne prati, ukuca u google PS3 i dobije milion linkova "PS3 propao", "PS3 se prodaje loshe", "Ps3 preskup", i takvu atmosferu prenosi ovde.
U realnosti, PS3 je ispred X360 u svemu, PS3 se prodao vishe nego X360 za isto vreme, PS3 je imao vishe igara i vishe dobrih igara od X360 a tek ce imati vishe dobrih igara u narednih nekoliko meseci, mnogo pre nego shto je X360 dobio jednu poshtenu igru. PS3 ima mnogo vece mogucnosti, PS3 je konzola za buducnost, planirana da se koristi u buducnosti, a ovde se pricha samo o nekoj propasti PS3, dok niko ni ne pominje X360 kao da se prodao u 50 miliona do sada, da ima 20 AAA hitova, itd. Ljubav prema Microsoftvu valjda ne dozvoljava, ja drugo objasnjenje nemam.
Evo pogledaj post sa linkom iznad. Neki tamo levi hrvatski sajt, ochigledno naklonjen X360 iz bilo kojih razloga, gde je ceo tekst u najnegativnijem mogucem kontekstu. Chista i namerna nagadjanja, i onda se pojavio dechko koji ne zna engleski uopshte, i naravno da ce da veruje tome, kad nema drugi izvor informacija. Pa test PS3 u chasopisu PC je pun netachnih podataka, i bash onih koji su se pojavljivali po netu kao dezinformacija u proteklih godinu dana. Naravno, autor ne prati, i njemu je to sve istinito, pa je onda to preneo i svim chitaocima.
To je ono protiv chega se borim, zabole me ko ovde shta misli o PS3 ili konzolama.