- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
Heavenly Sword je meni krš, Virtual Fighter je igra za decu, kao i Burnout 5, tenis me smara i da gledam a kamoli da igram, trke (F1) bih mogao ponovo isprobati nakon 3 godine pauze (da, ovaj naslov sam prevideo, ali kako će se to voziti bez FF-a?), Fatal Inertia ne znam šta jeAli bojim se da ne kapiraš šta želim da kažem - ovde za sada neće biti piraterije i procenjujem za koju bi to igru od pobrojanih vredelo dati tih 50-ak evra, ako ne i više.
Pazi, to je potpuno druga pricha
Meni je oblivion, graw i fear recimo krsh, ne interesuju me, nisam ni na PCu mogao da ih igram duze od pola sata.
Od ovih igara necu ni ja igrati vecinu, ali to su potencijalni hitovi, nisu neke usputne igre pa kako ispadne, zna se vec dosta o njima. To shto ja ne mogu 0.5% igara da igram, ne znachi da su one loshe za vecinu, jer mene od svega ovoga za ozbiljno interesuje samo Motorstorm online i Virtual fighter 5 sa drushtvom, ali vecina ce da poludi za ovim ostalim.
Shto se tiche cene igre i svega toga, ja sve vreme pricham na globalnom nivou, u ovoj zemlji nema josh ni 50 korisnika X36, tako da za PS3 i ne treba da bude uskoro. Igre pokrecu konzolu, i zato sam reagovao na izjavu "gde su igre". Tu su, sve ce ih vishe biti, na PS2 je proshlo 6 meseci dok nisu pochele igre da se pojavljuju, a proizvodnja PS3 ochigledno vishe nema nikakvih problema.
I ko nam garantuje da ovo nisu prerenderovani shotovi kakve smo imali milion puta prilike videti u najavama za PS3 (ko se seca Killzonea 2 i motorstorma pre nego sto su se pojavili ingame videi??)
A ko se seca heavenly sword rendera pa je gameplay ispao josh bolji ? Motorstorm je i dalje toliko blizu da je o razlici uopshte smeshno prichati, a ovaj Sega rally je obichan sharenish, ne vidim nikakvu lepotu, GTHD ima za klasu realniju grafiku, a obichan je demo koji radi u 1080p@60fps.
Poslednja izmena: