Ja sam juče dobio sms da se zatvara kod mene u Batočini 28.1Da li se zna u kojim gradovima će se zatvoriti ekspoziture?
оближњу експозитуру
Nemam nikakve kredite, pare bih prebacio online na račun u drugoj banci. Jedino bih morao u poslovnicu, samo ne znam da li mora u matičnu ili bilo koju…@stevan10 po zakonu, niko ne sme da naplaćuje gašenje fizičkim licima i preduzetnicima. Ako imaš neizmirene pripadajuće troškove, rezervacije po karticama, kredite i druge zadrške, to sve mora da bude uredno pre otkazivanja kartica i zatvaranja računa. Mislim da ne može preko Komecentra i da mora lično. Njihov broj je 19939 i najniža tarifa ti je sa fiksnog.
A druge banke rade istu stvar, pa i u Beogradu, racun firme nam je u zadnjih 5 godina u Intezi, ovo nam je treća "matična" filijala jer su predhodne 2 zatvorili.30km do najblize poslovnice, mogli su ih komotno i u Beograd prebaciti, isti efekat bi bio, svako normalan ce ugasiti racun i preci u drugu banku.
Ово су послали као поруку на e-banking страници јуче у 15:36.Poštovani,
Obaveštavamo Vas da će, zbog unapređenja sistema, u ponedeljak 14.03.2022. od 23:00h do utorka 15.03.2022. do 01:00h, WEB i mBank aplikacije biti nedostupne.
Hvala Vam na razumevanju.
Srdačan pozdrav,
Vaša Komercijalna Banka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari