Šta je novo?

Komercijalna banka

Слажем се,честитам!

• Like
Reagovanja: M J
Nemam pojma, meni ne traži a aktivirano. Videću da sledeće plaćanje odradim sa kompa pa dal ce tražiti...

Sent from my MX5 using Tapatalk

I sta je bilo sa ovim? Neki bug u sistemu, da ne trazi autorizaciju sa browser-a na telefonu?
Ne mogu da dokucim nekakvo pravilo kako ovo radi - npr. platio sam za dete ratu "letovanja" preko vrtica, i nije mi trazilo autorizaciju; kad sam odmah posle toga placao vrtic, autorizacija je bila neophodna. Oba racuna sam ranije dodao rucno, nisu postojali u sistemu registrovanih primalaca.

Nešto mi pade na pamet, obzirom da plaćam sa tog telefona koji je prijavljen, možda ga automatski prepoznaje i zato ne traži autorizaciju. Opet sam zaboravio da probam da platim s kompa...

Sent from my MX5 using Tapatalk

Nema logike, bezbednosna pravila bi trebalo da onemoguce takve stvari - ako ti neko ukrade telefon, da ti jos moze i pokupiti pare. Ne kazem da nije tako, samo da ne bi smelo biti.

I to što kažeš...
Možda onda jer plaćam te sačuvane račune, ali stvarno se ne sećam da li mi je ikada tražio autorizaciju(uvek plaćam s fona).

Uvek placam sa kompa i trazi mi kod totalno nasumicno, nekada da nekada ne.

Sent from my A7 using Tapatalk

Путем рачунара,пошто плаћам увијек исте рачуне,за регистроване рачуне не тражи док за мање познате тражи СМС верификацију.Морам признати да никад нисам плаћао с мобилног телефона и прегледача,мада ћу пробати јер ме сад то живцира.Мислим да нема логике раздвајати плаћање путем рачунара и мобилног тел.,онлајн,веб прегледачем,али ко зна.

Да ли неко зна како да добијем ИД и код за komepay картицу? Је л' може да се добије у СМС-у, веб апликацији или мора да се иде у банку?
Променио сам телефон и сада ми на почетној страни апликације тражи да активирам картицу.

Nemaš stare podatke ?

Pozovi korisnički servis i rešićeš.

Стари подаци важе само 48 часова и за једну активацију и на једном уређају. Позвао бих кориснички али викенд. Ништа, сачекаћу понедељак.

Kakva je procedura za gasenje tekuceg racuna u Komercijalnoj banci? Vise se ne placa gasenje racuna?

У банци,бесплатно.

Da li je neko plaćao na internetu onom ljubičastom master card karticom?
Ja sam pokušao i ne može. Sve vreme je isključen kanal za plaćanje preko neta; uključim ga, dobijem info da je sve uspešno odrađeno, a onda kad odem u podešavanja da pogledam - i dalje je isključen.
Neverovatno mi zvuči da su to onemogućili?
IMG_20171015_141953.jpg

Мени не ради на тој новој верзији блокада плаћања интернетом(тачније не ради ми ништа:d,ни банкомат,ни ПИН),а картица је активирана од почетка у банци.Покушај сутра путем подршке ако могу то да ријеше,иначе ти не гине одлазак у банку.

Poslednja izmena:
Da, pratim, bas me zanima da li ce nesto izmeniti. Nadam se da sam jedini klijent, pa ili nece dirati, ili ce mi ponuditi otkup : )

Zvali su me pošto sam aktivirao KOMePAY karticu da odradim tri transakcije kako bih dobio tih 5.000 RSD. Plaćanje mi nije uspelo zato što sam u međuvremenu instalirao android 8.0 koji ne podržavaju :)

Kada su te zvali, da se cimam sutra? :D

Ooo, pa ima sanse :)

Vidi alfa, posle telenora dodje i u kombank ;)

Lepo meni rekoše, nema još spiska od 5000...

Nikola, pozajmi neki telefon, od nekog.

Instaliraš, platiš, deinstaliraš... 5 minuta

Samo da se ja uhodam kako se to koristi, eto meni 3 transakcije :)

Zvao CC, moze VP uz depozit, i idu i PP i osiguranje, ne placa se kartica. Jedino jos nisu saglasni uopste koliki je depozit minimum i koliki je limit minimum, kolika je (da li je?) kamata na depozit, i sta se sve placa - samo toliko, znaci samo za cifre nisu sigurni :D

Ako se neko zbunio ovim - ja sam zvanicno pausalac, ni u jednoj drugoj banci nisam mogao dobiti Visa Platinum, osim sa depozitom u RF - ali uz nju ne dobijam nista, tako da samo placam jos jednu (uz trenutnih 5) visa kartica, sto mi ne treba ;)

I da li je objavljen spisak. Ja ga ne vidim na sajtu Komercijalne banke. Ustvari išle su istovremeno 2 nagrade, za 5.000 Komepay i za 10.000 u obliku pripejd Visa gift za korišćenje bilo koje Visa kartice, sa preko 30 transakcija.
Ali rokovi su bili od 01.jula do 30.septembra.
Spiskova dobitnika nema?

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Nema na sajtu. Ali zovu.

Evo čoveka gore zvali da odradi za 5000, još nije skupljeno. ;)

Odgovor iz Komercijalne, nakon pitanja postavljenog na fb:
Poštovani gospodine,

U toku je sumiranje podataka akcije i formiranje rezultata, tako da će bonus iznosi za akciju „Telefonom plati da ti se vrati“ biti uplaćeni na račune korisnika do kraja sledeće nedelje a pozivanje dobitnika za akciju „Visa karticom plati da ti se vrati“ je u toku.

Srdačan pozdrav,

Kontakt centar: 0700 800 900 i 011 20 18 600

Pokloni za korisnike Visa kartica Komercijalne banke
03/07/2017

Komercijalna banka i Visa pripremile su letnje poklone za sve korisnike Visa platnih kartica Komercijalne banke i digitalne KOMePAY kartice.

Visa PrePaid karticu sa po 10.000 dinara, dobiće 700 klijenata, koji u periodu od 1. jula do 30. septembra, naprave najveći broj transakcija. Klijenti mogu da koriste bilo koju debitnu ili kreditnu Visa karticu Komercijalne banke, a plaćanje može biti na POS terminalima i on-line. Minimalan broj transakcija koje klijenti treba da naprave je 30.

U istom periodu, od 1. jula do 30. septembra, prvih 1.000 klijenata koji aktiviraju KOMePAY digitalnu karticu na svom telefonu, u okviru mBank aplikacije i naprave najmanje 3 transakcije, očekuje bonus od 5.000 dinara. Plaćanje može da se izvrši preko POS terminala sa beskontaktnim čitačem.

http://www.kombank.com/informacije/2017-07-03/pokloni-za-korisnike-visa-kartica-komercijalne-banke

To je to. Ovo za 5000, još nisu došli do brojke. I eto nisam ni znao da će uplaćivati direktno na račun.

A ovo od 10 000 , to ide na poklon karticu.

Uopste nije sumnjivo kako su ovo odradili, ni najmanje. 20 dana im treba da "obrade podatke", jel mozda gledaju tekuci po tekuci, i uz to rucno sabiraju?

Nije nista cudno da to traje toliko, jer je nagradna igra - drzavna lutrija mora da odobri takve rezultate, koliko znam, za bilo koji tip nagradnih igri.

Vrh Dno