Hvala puno!Apdejtujte aplikaciju na Google Play pa ćete videti
Evo sad sam i ja dobio novu karticu, otvorio sam u NLBKB raučun jer mi odgovara zbog paypal-a (četvrta banka sa 18 godina, prso sam skroz ali eto volim da probam sve na raspolaganju i generalno sam zaluđen za banke a ako je besplatno onda mora da se probaJel ima neko problema sa beskontaktnim plaćanjem? Ovo nema veze sa ovim spajanjem, imam karticu 3-4 dana, probao u više prodavnica i neće nigde da prihvati beskontaktno, normalno plaćanje radi sa pinom.
Samo na određwnim bankomatima se može podići Evro, imas spisak na njihovom sajtu gde se nalaze ti bankomati.Ljudi, jel moze neko da mi kaze koji se djavo desava sa isplatom EUR na bankomatima? Gde god da sam probao u Beogradu, ili nije uspelo, ili cak ni nema te opcije (Trg Nikole Pasica, Karaburma, blizu Hrama etc). Odavno je prosao 31. maj, a ja i dalje nisam u mogucnosti da podignem evre, a radije bih se ubio nego isao da se bakcem sa njihovim salterusama.
Ako jesu, ja im vraćam karticu.Мени мирише да су словенци то укинули.
Надам се да нисам у праву.
Ima stranica gde se moze videti kod kojih trgovaca moze na rate bez kamate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari