Šta je novo?

Komercijalna banka

Ulogovao se na app i vidim sve uredno skinuto za kredit kada je i trebalo.
Dakle stanje na bankomatu u tom trenutku nije bilo ispravno ocitano.
Da li ko zna kako se aktivira face id u novoj app? Pišu ljudi da im je uspelo, meni na iphone 12 pro ne prolazi…

Imas odmah gde kucas pin pri otvaranju inicijalizacija otiska. Tu je meni trazio faceid.
Onda kad se logujes imas Podesavanja -> prepoznavanje lica ukljucis. I to je to.

Pazite samo koristi face id i kad placas umesto PIN-a :D

Није лоше, један дан 'пре рока'.
Е-банкинг је суштински неизмењен, боје су подношљиве, једино што је фонт за најбитније, датум и износ, сувише ситан, не помаже ни зумирање. Морали би то да повећају.

Proslo nekoliko sitnih placanja, jedino se ne vidi stanje na visa prepaid karticama. Jedna moja, jedna od sina. Na staroj aplikaciji se videlo. Ne vidi se ni u web aplikaciji.

• Adds to story
Reagovanja: uji
Hvala @Batke do neba na ovome! Ja baš povukao sa PayPal-a na Prepaid karticu i vidim da još stanje nije maklo, a obično je već kod banke posle 3 radna dana pa čeka na knjiženje. Probaću dizanje sa bankomata, ali svakako nakon toga biću u kontaktu i sa kartičnom službom da korespondiramo oko te situacije.

Jutros mi se na računu pojavila neka fantomska kamata. Sat-dva nakon reklamacije je stornirana. Da li je još neko imao ovakvo iskustvo?

Ne vidi se stanje na karticama, ili se ne vidi promena? Ja vidim i stanje i promenu (kupio sad nesto sitno na Aliju radi provere). Visa internet kartica, mozda vi ne pricate o toj?

Pravo je i čudo kako je još uvek imaš, ako je to crna internet kartica. Nju i My Tag ili One and only je zamenila ljubičasta Prepaid kartica (tj. sada je zelena). Viđao sam ranije da se ljudi žale na te nekadašnje omladinske, ali ova aktuelna nikada nikakav problem.

Ljubicastu prepaid i imam, ona traje 5 godina, a one prethodne su trajale godinu-dve.

Moja traje tri, eto. Izgleda da su u međuvremenu skratili rok važenja. Kako bilo, kasnije ću otići do bankomata čim budem bio u mogućnosti.

Meni prikazuje iznos samo na web ebank, na mob app jok. Imam stariju ljubicastu prepaid, istice ove godine.

• Like
Reagovanja: uji
Definitivno nije još ni stiglo čim nemam sredstava. Isplata evra na bankomatima će biti moguća tek od 31. maja. tako da sreća što nisam povukao na debitnu.

Jasno, ali obično bi se iza ponoći prvo pojavio taj relativni iznos koji čeka na knjiženje u Kartice/Transakcije dok raspoloživo stanje ostaje isto i onda oni to ujutru regulišu. Ovako, ni u internim prenosima se trenutno ništa ne menja.

Danas prvi dan rada NLB Kombanke. Smederevo haos.
Jedan red za firme drugi red fizicka lica. Ako nisam sat vremena cekao da uplatim pare na devizni i izvadim potvrdu za elektronsku uplatu.

8 saltera radi a sve ide sporo. Jedan radnik mucenik napolju organizuje ljude i izvinjava se sto je takva situacija. Inace u poslovnici i dalje majstori rade :D valjda ce da se uhodaju brzo i da se smanje guzve.

Meni takođe ne pokazuje stanje internet kartice niti mogu da je dopunim opcijom Interni prenos

I dalje ne radi.
Jel ima neko problema sa beskontaktnim plaćanjem? Ovo nema veze sa ovim spajanjem, imam karticu 3-4 dana, probao u više prodavnica i neće nigde da prihvati beskontaktno, normalno plaćanje radi sa pinom.

kod mene "proradilo" stanje na visa internet karticama, web aplikacija.

Kod mene na ebankingu radi ali na mbankingu ne, tj ponekad se pojavi ali jako retko.

Гледам коментаре на гугл плеју за мбанк апликацију, жале се корисници НЛБ банке да им је стара била боља. Узели су од Комерцијалне банке и само изменили боје.

Dnevni limiti Visa Debit i Prepaid kartice su 50k, a za Dinu 80k. U evrima, čini mi se do 500€ (podizanje moguće tek od 31. maja).

Jel aplikacija kombank pay više ne radi?

Trenutno, NFC plaćanje je po njihovim navodima ostalo na zasebnim aplikacijama tj. Kombank Pay i NLB Pay. Ako imaš Xiaomi, potrebna je nekakva intervencija sa njihove strane da bi to radilo. Doduše, nisam ih ni zvao, niti znam šta bi tačno trebalo da iščačkaju, jer RaiPay radi out of the box.

• Like
Reagovanja: M J
kombank ne mogu da se ulogujem, nlb srbija pay koliko vidim nema.

Samsung

Mora da se isključi developer options kad se prvi put konfiguriše aplikacija, sad se setih, apropo komentara na Play Store-u oko belog ekrana i blokade logovanja. Malo je glupo to, ali šta da se radi, prosto tako je.

Kako to da izvedem ?

Nazad
Vrh Dno